Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 28, 11:43)

aciu, labai labai patiko nuotraukos, i kai kurias ziuredama kazkaip nebuciau pamaciusi to "kazko", bet paskaicius pavadinima ji pasidaro ypatinga, nuostabu wub.gif

o la la la, aciu uz nuoroda, issisaugojau ir as, patiko paziurineti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū visoms visoms už komentarus ir komplimentus 4u.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 28, 22:37)
ačiū , o aš nežinau tų stop motion filmukų (matyt atsilikus),gal gali nuorodą?  blush2.gif

Va šitas man labai labai. Tavo nuotraukas pamačius jį iškart ir prisiminiau. Čia dar kitoks ir toks, ir va toks, ir dar Coldplay vaizdo klipas padarytas tuo pačiu principu. Ir dar daug daug kitų. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 29 gegužės 2011 - 09:44
QUOTE(je t'aime @ 2011 05 29, 10:28)
Ačiū visoms visoms už komentarus ir komplimentus  4u.gif
Va šitas man labai labai. Tavo nuotraukas pamačius jį iškart ir prisiminiau. Čia dar kitoks ir toks, ir va toks, ir dar Coldplay vaizdo klipas padarytas tuo pačiu principu.  Ir dar daug daug kitų.  smile.gif

jetau kokie gėriai ,o kiek ten kadrųųųųųųųųųų , na aš žiūrėjau ir masčiau vis kur prikabinta kaip fotografuota,gal iškart kadrus siunčia į kompą ir t.t. lotuliukas.gif Nes darbo tai čia OMG doh.gif ojej kaip man toli iki to doh.gif na bet pas mane biški kitoks iššūkis, noriu gamtoje viską daryti,čia sau aš tokį iššūkį sau iškėliau blush2.gif surasti tokias vietas kur galėčiau tai įgyvendinti blush2.gif pradėsiu karstytis medžiai lotuliukas.gif na bet ištikro į tokius klipukus nepretenduoju ,čia per aukštas pilotažas lotuliukas.gif bet žiauriaiiiiii gražu blush2.gif reikia man modelio kuris nebijotu gulėti ilgokai ant žemės g.gif o tai su sese biški buvo sudėtinga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 29, 11:13)
jetau kokie gėriai ,o kiek ten kadrųųųųųųųųųų , na aš žiūrėjau ir masčiau vis kur prikabinta kaip fotografuota,gal iškart kadrus siunčia į kompą ir t.t.  lotuliukas.gif Nes darbo tai čia OMG  doh.gif ojej kaip man toli iki to  doh.gif na bet pas mane biški kitoks iššūkis, noriu gamtoje viską daryti,čia sau aš tokį iššūkį sau iškėliau  blush2.gif surasti tokias vietas kur galėčiau tai įgyvendinti  blush2.gif pradėsiu karstytis medžiai  lotuliukas.gif na bet ištikro į tokius klipukus nepretenduoju ,čia per aukštas pilotažas  lotuliukas.gif bet žiauriaiiiiii gražu  blush2.gif reikia man modelio kuris nebijotu gulėti ilgokai ant žemės  g.gif o tai su sese biški buvo sudėtinga  unsure.gif

Tai suprantu, kad tu ne filmuką darai smile.gif Gal įkvėps šie darbai. Nes man jie labai. Sėkmės įgyvendinant planus! smile.gif Lauksiu rezultato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 29 gegužės 2011 - 10:28
QUOTE(je t'aime @ 2011 05 29, 11:27)
Tai suprantu, kad tu ne filmuką darai smile.gif Gal įkvėps šie darbai. Nes man jie labai. Sėkmės įgyvendinant planus! smile.gif Lauksiu rezultato.

darbai tikrai įkvėpiantis 4u.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 05 28, 23:04)
Hazelnut, labai fainas avataras wink.gif

Ačiū bigsmile.gif
Man Vanessa labai patinka smile.gif ir šita foto tokia šarminga.
Į temą apie V. Paradis, siūlau paklausyt. man labai gražu.

O aš nieko daugiau nefotkinu, išskyrus maistą, tai nelabai turiu ką parodyt biggrin.gif
Atsakyti
kartais svajonės pakelia lygi dangaus...

user posted image
Atsakyti

QUOTE(je t'aime @ 2011 05 29, 01:28)
Ačiū visoms visoms už komentarus ir komplimentus  4u.gif
Va šitas man labai labai. Tavo nuotraukas pamačius jį iškart ir prisiminiau. Čia dar kitoks ir toks, ir va toks, ir dar Coldplay vaizdo klipas padarytas tuo pačiu principu.  Ir dar daug daug kitų.  smile.gif

ta pirmaji ir as buvau maciusi, man ta daina grazi tokia, tai you tube daznai atsidarydavau paklausyti

Kikirike, labai faina tavo ideja 4u.gif

kazka papyskinau, labai noreciau kokiu pastabu blush2.gif

user posted image

user posted image

flickr
Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2011 05 29, 11:23)
kazka papyskinau, labai noreciau kokiu pastabu  blush2.gif

user posted image

user posted image

flickr

Pirmoj graži šviesa, bet tik tiek smile.gif

O antra. Antra... Na, objektas - įdomus, bet... jei norėjai parodyti driežą (daugiau nesugalvoju, ką čia dar būtum norėjus parodyt smile.gif ), pirmiausia, trūksta nukirstos uodegos. Nesimato ir driežo rašto grožio, reikėjo pasisukti kokiu kitu kampu, nes dabar iš driežo - tik juoda dėmė su driežo galvos forma ir be uodegos.
kadravimas irgi galėtų būti geresnis: mažiau viršaus ir dešinės, daugiau - kairės.
Ir arba man vaidenasi, arba fokusas - tiesiai į akmenį po driežu, o ne į patį objektą.

Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 29, 11:05)
kartais svajonės pakelia lygi dangaus...

user posted image

hihihi.gif
nieko bloga nenoriu pasakyt, tikrai. Bet pavadinime esantis žodis "dangus" ir ta ryškiai žalia nupjauta žolė, tai man niekaip "nesiriša" smile.gif

Viskas. užsičiaupiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2011 05 29, 12:23)

Kikirike, labai faina tavo ideja  4u.gif

ačiū 4u.gif žolytė graži ax.gif

QUOTE(hazelnut @ 2011 05 29, 14:41)

hihihi.gif
nieko bloga nenoriu pasakyt, tikrai. Bet pavadinime esantis žodis "dangus" ir ta ryškiai žalia nupjauta žolė, tai man niekaip "nesiriša" smile.gif

Viskas. užsičiaupiu smile.gif

na čia veiksmą norėjau aprašyti o ne spalvą...aj tai nekreipkit dėmesio į tą užrašą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2011 05 29, 06:21)
o la la la, aciu uz nuoroda, issisaugojau ir as, patiko paziurineti  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 29, 13:50)
ačiū  4u.gif žolytė graži  ax.gif
na čia veiksmą norėjau aprašyti o ne spalvą...aj tai nekreipkit dėmesio į tą užrašą  ax.gif

biggrin.gif Tai gal tada geriau palikt visai be pavadinimo? smile.gif
Atsakyti