Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2011 05 28, 13:09)
kažką ji man primena, bet neikaip susuprantu ką smile.gif

Man tai Tildą Swinton primena.
Labai graži ši serija.
Atsakyti
Labai labai aciu uz flickr komentarus 4u.gif

QUOTE(rG @ 2011 05 26, 23:55)
Gal tu neturi draugės  bigsmile.gif

nail.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 05 27, 04:43)

kokia grazi pirmoji wub.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 28, 02:53)
dekui.. seniai tai buvo seniai.. bandau kazkaip palyginti ta fotografavima tada ir dabar. ir taip sunkiai susilygina.. nevertinu nei sio etapo, nei ano kaip blogu. nors gal tas senas etapas ir dabar likes, tas toks visiskai jausminis. bet lygiagreciai eina ir kitas, kuris prasidejo su teorijos mokymusi smile.gif kartais jie persipina, bet kartais ir ne biggrin.gif

kaip noreciau pamatyti tavo nuotrauku, gal yra kur galima viesai kazka paziureti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2011 05 28, 20:30)
kaip noreciau pamatyti tavo nuotrauku, gal yra kur galima viesai kazka paziureti  blush2.gif

malonu smile.gif
senienos
naujienos
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 27, 22:57)
Idedu kelias foto is pasizolynejimu su juosta.Daugiau jei netyngit uzsukit

Labai grazus pasizolinejimai smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 27, 23:56)
labai seniai buvau sugalvojusi projektuką vieną,tai pirmi mano bandymai  blush2.gif aišku dabar jau žinau ką kitą kartą darysiu kitaip  blush2.gif

Labai idomi ir labai man patinka rolleyes.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 05 28, 01:32)
Nejucia prabego menesiukas, sakau reikia pagaliau rasti laiko fotoaparatui...

Taigi, mano dziaugsmelis:

wub.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 05 28, 10:39)

aš vėl su "padegusiais" kadrais laugh.gif

Antra idomi smile.gif o trecios gaila, bet nespejau pamatyt...

QUOTE(je t'aime @ 2011 05 28, 13:15)
okei, tai va nuotraukos, jei dar nepabodo, trečias dublis biggrin.gif

Sitos visos labai fainos bigsmile.gif Man labiausiai tavo sis trecias dublis patiko smile.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 28, 20:43)

Nu labai man tavo nuotraukos patinka wub.gif Gaila, kad cia mazokai rodai, nes tirkai yra i ka akis paganyt rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu labai labai visoms uz komentarus 4u.gif

Brumbrumai, niekada gyvenime nepasakyciau, kad tai to paties zmogaus fotografijos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 28, 21:01)
Aciu labai labai visoms uz komentarus  4u.gif

Brumbrumai, niekada gyvenime nepasakyciau, kad tai to paties zmogaus fotografijos... blush2.gif

O man Brumbrumo senos fotografijos žiauriai patinka... Dar dabar prisimenu, kaip rijau jas... o pavadinimai- vis grįždavau atgal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 28, 09:51)
idomus projektukas,man patiko smile.gif saunuole

ačiū 4u.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 05 28, 10:39)
Ievuki, pirmoji vauuu. Kikirike, pamačius tavo naująjį projektą prisiminiau stop motion filmukus biggrin.gif šaunu, kad ieškai, galvoji, rodai kažką ne tokio standartiško smile.gif

ačiū , o aš nežinau tų stop motion filmukų (matyt atsilikus),gal gali nuorodą? blush2.gif būtent - aš labai norėjau įgyvendinti kažką nestandartiško, tik kad pasirinkau tikrai nepatį lengviausią projektą blush2.gif ir reikia dar modelių surasti kurie nesispyriodami darytų ką reikia lotuliukas.gif o ne po dviejų kadrų rėktų ( tai ką normalių foto nebuuuus lotuliukas.gif ) .... pažadu padaryti geriau - pirksiu jaučiu kopėčias lotuliukas.gif

QUOTE(maija @ 2011 05 28, 10:39)

Saunuole  thumbup.gif  Idomiai sumastei smile.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 05 28, 10:49)
įdomu kokios kitos foto projekte bus. Iš trijų, man šioji kur sm kėlei labiausiai patinka.

ačiū, kelios dar yra iš tos pačios dienos foto,kai patvarkysiu parodysiu...o įdėjų šiam projektui daug turiu,tik nežinau kiek realu tai įgyvendinti blush2.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 05 28, 13:15)
okei, tai va nuotraukos, jei dar nepabodo, trečias dublis biggrin.gif

va šitos foto labai labai 4u.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 05 28, 14:09)

man čia įdėta fainiausia tiek spalvom tiek kompozicija

ačiū,pritariu 4u.gif

QUOTE(gizzy @ 2011 05 28, 21:53)

Labai idomi ir labai man patinka

ačiū 4u.gif

na va, grįžau iš veselių fotkinimo doh.gif pavargau...šį kartą milijoną kartų buvo geriau blush2.gif bet ir vėl nežinau kada galėsiu parodyti savo foto,nes reikia sutikimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 28, 21:01)

drinks_cheers.gif Brum, gryžk į senovę.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 28, 23:01)
drinks_cheers.gif Brum, gryžk į senovę.. 4u.gif

as per visokia, kad buciau vienokia biggrin.gif
Atsakyti
Hazelnut, labai fainas avataras wink.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 28, 22:04)
as per visokia, kad buciau vienokia biggrin.gif

Super smile.gif

je t'aime, puikus modeliukas, ypatinga mergina smile.gif Ir visa serija patinka.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 28, 15:09)
sveikinimai menesiuko proga

Aciu 4u.gif

je t'aime,idomus portretukai. Pirmojoje mergaites ranku plastika ir begiu perspektyva patinka. Kiek gal kakla patvarkyciau... Sviesa, matyt, kazkaip visus nelygumus isryskino.
Antrojoje siek tik itampa modeliuko nugaroje juntama.
Trecioji ir ketvirtoji labai patinka.
Modeliukas labai idomus: labai israiskingos akys, miela sukuosena, o ypac man patinka rankos (jos visose kadruose labai vietoje, plastiskos)

Brumbrumai , labai idomus tavo fotografiniai ieskojimai... Kazkoks luzis jauciamas smile.gif Taip gera ziureti i tai smile.gif Senieji ieskojimai, fotografiniai pamstymai labai zavi, juosteles foto sava dvasia kvepuoja, dabar matau atkalineji darba su zmoniu fotografija smile.gif
Idomu kai ieskai, taip atrandi savo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 28 gegužės 2011 - 23:41
Tiesiog norejau pasidalinti. Patinka cia nuotraukas paziurineti.
Atsakyti