Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ievukis @ 2011 05 27, 22:57)

Man tie pieniu pukuciai labai patiko smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 27, 23:56)

Saunuole thumbup.gif Idomiai sumastei smile.gif

o la la la - koks grazutis vaikutis wub.gif O voratikli sviesa labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 05 28, 10:39)
tik labai gaila, kad saulė tada dingo už debesų... būčiau dėjus jb, bet ir taip jau kelios nespalvotos iš eilės biggrin.gif

saule uz debesu man tai labai patinka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 27, 23:56)
labai seniai buvau sugalvojusi projektuką vieną,tai pirmi mano bandymai  blush2.gif aišku dabar jau žinau ką kitą kartą darysiu kitaip  blush2.gif

įdomu kokios kitos foto projekte bus. Iš trijų, man šioji kur sm kėlei labiausiai patinka.

QUOTE(je t'aime @ 2011 05 28, 10:39)

aš vėl su "padegusiais" kadrais laugh.gif

trečia tai nuostabi.

Ievuki, pirma faina spalviškai ir fonas gražiai suburbuliavęs.
Atsakyti
brum, patinka ir man, bet vakar visas dangus labai greit apsiniaukė smile.gif
Yvette, ačiū smile.gif ją kol kas ištryniau, dėl nuotraukų eiliškumo flickr, vėliau perdėsiu smile.gif
Atsakyti
Brumbrumai, apžiūrėjau tavo foto kūdroje. Tie pirmi kaip patiko. "kaip pildei mano svajonę turėti namą" "kol aš sekiau pasaką tu dėliojai..." su panašiais pavadinimais. Ai dar liuksinis, kai būsi namų šeimininkė lyginsi spalvotai. Nu veža mane tokie pavadinimų bei darbų derinukai. Šaunuolė. Tik per mažai foto rodai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 28, 11:39)
Brumbrumai, apžiūrėjau tavo foto kūdroje. Tie pirmi kaip patiko. "kaip pildei mano svajonę turėti namą" "kol aš sekiau pasaką tu dėliojai..." su panašiais pavadinimais. Ai dar liuksinis, kai būsi namų šeimininkė lyginsi spalvotai. Nu veža mane tokie pavadinimų bei darbų derinukai. Šaunuolė. Tik per mažai foto rodai  smile.gif

dekui.. seniai tai buvo seniai.. bandau kazkaip palyginti ta fotografavima tada ir dabar. ir taip sunkiai susilygina.. nevertinu nei sio etapo, nei ano kaip blogu. nors gal tas senas etapas ir dabar likes, tas toks visiskai jausminis. bet lygiagreciai eina ir kitas, kuris prasidejo su teorijos mokymusi smile.gif kartais jie persipina, bet kartais ir ne biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

buvau vakar išlėkus pafotkint, tai nei vieno kadro neparsinešiau lotuliukas.gif biggrin.gif ot krizė, ką biggrin.gif biggrin.gif iš dviejų valandų vaikščiojimo, .padariau ne daugiau nei 10 kadrų, ir tie nevykę lotuliukas.gif lotuliukas.gif kažkur matymas dingo, nu ir ką dabar daryt doh.gif

aij, akropoly knygyne nusipirkau A. Sutkaus fotografijų albumą, tik už 2.10 lt blink.gif nesitikėjau, kad tokių kainų būna blink.gif tai nerealių portretų ten yra su vidutinio formato kamera , žodžiu , fainų nuotraukų ten yra, nesupratau ko taip papigiai biggrin.gif
Atsakyti
okei, tai va nuotraukos, jei dar nepabodo, trečias dublis biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 05 28, 13:15)

fainą modeliuką turėjai. Gražu.
Spalvos patinka.

Įdomu ar kas bandėt spalvinti jb foto su photoshopu. Ne tonuoti, bet spalvinti. Nieko rimto nereik, tik pakvietimus gimtadieniui noriu suruošti, tai ir spausdinčiau mažutes. Turiu tinkamą teminę foto, bet jb.
Parašiau ir rodos atsakymą žinau. Eisiu pradžioj google paklausti, bet jei kas bandėt brūkštelkit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 28 gegužės 2011 - 12:33
QUOTE(je t'aime @ 2011 05 28, 12:15)

Man patinka ši serija tavo- ir modeliukas liuks 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 27, 21:57)

Idedu kelias foto is pasizolynejimu su juosta.

labai gražu, paganiua akis į nuostabiai išpaluata fona, super

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 27, 22:56)
labai seniai buvau sugalvojusi projektuką vieną,tai pirmi mano bandymai  blush2.gif aišku dabar jau žinau ką kitą kartą darysiu kitaip  blush2.gif

man čia įdėta fainiausia tiek spalvom tiek kompozicija

QUOTE(o la la la @ 2011 05 28, 00:32)
Taigi, mano dziaugsmelis:

sveikinimai menesiuko proga, greičiau sugryš ilgesniam laikui, pasiilgau tavo komentarų

QUOTE(je t'aime @ 2011 05 28, 12:15)

patinka, spalvos, modelis, kažką ji man primena, bet neikaip susuprantu ką smile.gif
Pirma ir trečia man labai patiko, gal pirmoj kiek per daug viršaus, bet miela
Atsakyti
ačiū visoms! 4u.gif
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 28, 14:09)
kažką ji man primena, bet neikaip susuprantu ką smile.gif

ne pirmas žmogus tą patį sako biggrin.gif
Atsakyti