Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vanillla @ 2011 05 27, 19:46)
Kikirike, aciu uz pastabas tiek cia, tiek flickre wink.gif

tai prašom,bi tik mačytu wink.gif

Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 05 27, 12:35)
beje, kas matė, o kas ne.. įmesiu dar vieną portrečiuką. turiu ir variantą, kuriame ji šiek tiek šypsos, bet šis man labiau. kažkodėl žvilgsnis kabino (nežinau, kaip jums biggrin.gif)

Man tai lupos ir paakiai pamele, kas man nelabai grazu blush2.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 05 27, 13:43)
Kritikos moterys, duokit kritikos smile.gif zinau, kad kritikuoti tikrai yra ka

Pirma nereali man wub.gif Ir koliazas grazus smile.gif O antra nezinau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gizzy: 27 gegužės 2011 - 19:31
Vanillla,
user posted image

kažkas nerealaus !!!
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 05 27, 16:54)
na, ką, apžiūrėjau, noriu daugiau...  Mažokai  biggrin.gif

Bet kuriuo atveju šauniai pasidarbavot  bigsmile.gif  4u.gif

Kas užstrigo labai, flicrėj parašiau smile.gif

Dėkui
Daugeliui netiko pedkelnės ir norėjosi basų kojų, tai bandau pasiteisinti biggrin.gif mano modelis nelabai norėjo jų nusiauti, kaip suprtau turi alergija šienui, beria ir panašiai, bet čia šiaip off topic
Atsakyti
Laba, buvom išlėkę kelioms dienom smile.gif Nepajėgsiu visko perskaityti, bet perlėkiau kelis psl, fainų portretų mačiau. Labai gražu žiūrėti kaip kai kurios tobulėjat, einat pirmyn. Šaunuolės merginos, išties.
Atsakyti
Meginos jus saunuoles 4u.gif grazu ziuret.Vis pamastau kad kiekviena savo tempu ir savo keliu eina i prieki.Labai dziaugiuosi del jusu 4u.gif Man tai mokslai galva uzspaude,bet siandien leidziu sau ilsetis.
Idedu kelias foto is pasizolynejimu su juosta.Daugiau jei netyngit uzsukit flickr mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti

Vanillla, pirmoji nuostabi wub.gif
Atsakyti
labai seniai buvau sugalvojusi projektuką vieną,tai pirmi mano bandymai blush2.gif aišku dabar jau žinau ką kitą kartą darysiu kitaip blush2.gif

user posted image
dar kelios čia http://www.flickr.co...57626820277140/
ir savaitgalį gal dar kelias patvarkysiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes ph34r.gif

Trumpam ikisu nosyte.

Nejucia prabego menesiukas, sakau reikia pagaliau rasti laiko fotoaparatui...

Taigi, mano dziaugsmelis:
user posted image

O cia is vakarykscio pasivazinejimo - voriukas ant krumo:user posted image

Daugiau Flickr bigsmile.gif

Ale jus saunuoles, tiek graziu darbu prigaminot... thumbup.gif

Greitomis uzmaciau Vanilllos nerealu mergaites portretuka su besiplaiskanciais plaukais blink.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif , ievukio juostiniai zolynu atvaizdeliai net issizioti vercia bigsmile.gif , Kikirikes JB mergaite kaip is pasakos plaukusi, Erses Roko portretas suzavejo vaikio nerealia sukuosena - mielai pankovas toks smile.gif, Akashos sita i megiamas isidejau (kaip visada veza spalvos ir nuotaikos svelnumas), Dalyjos tulpancikas mielas...

Sorriuks daugiau nekomentuosiu, lekiu.
Buckiai visoms oro_buckis.gif ir graziu foto photo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 28 gegužės 2011 - 00:35
QUOTE(o la la la @ 2011 05 28, 01:32)
Sveikutes   ph34r.gif

Trumpam ikisu nosyte.

Nejucia prabego menesiukas, sakau reikia pagaliau rasti laiko fotoaparatui...

Taigi, mano dziaugsmelis:

jetau koks fainuolis džiaugsmelis wub.gif

voratinklis įspūdingas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 27, 22:57)

Idedu kelias foto is pasizolynejimu su juosta.

pirmoji tai fantastine, pavydu net, kad jus taip graziai mokat ax.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 27, 23:56)
labai seniai buvau sugalvojusi projektuką vieną,tai pirmi mano bandymai  blush2.gif aišku dabar jau žinau ką kitą kartą darysiu kitaip  blush2.gif

idomus projektukas,man patiko smile.gif saunuole

QUOTE(o la la la @ 2011 05 28, 01:32)

nepamenu ar sveikinau blush2.gif jeigu ne, tai sveikinu 4u.gif o jeigu taip, tai dar karteli 4u.gif dabar galesi fotografuoti savo dziaugsmeli wub.gif
Atsakyti
Ievuki, pirmoji vauuu. Kikirike, pamačius tavo naująjį projektą prisiminiau stop motion filmukus biggrin.gif šaunu, kad ieškai, galvoji, rodai kažką ne tokio standartiško smile.gif

aš vėl su "padegusiais" kadrais laugh.gif
user posted image
šiek tiek kaklo ir balti batai tai tikrai išdegė, išlaikymą labai labai trumpinau, bet ką padarysi biggrin.gif man kažkaip netrukdo labai. šviesa intensyvi, o kitoj pusėj šešėlis, tai sunku tinkamai išeksponuot.
user posted image

nieko originalaus, nieko ypatingo beeet...
user posted image
tik labai gaila, kad saulė tada dingo už debesų... būčiau dėjus jb, bet ir taip jau kelios nespalvotos iš eilės biggrin.gif
Atsakyti