Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 21, 13:38)
nors galvoju, gal siaip kas nefotkina ir nephotoshopina, to nesimato...  g.gif na cia kaip profesine liga, kad paziurejus i foto, jau kartais matosi, kas su ja buvo daryta biggrin.gif

as tai kaip sharpinu, baisiai bijau persistengti, nes va kaip as galiu nepamatyt kad per daug, o kiti dar ir kaip mato rolleyes.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 05 21, 13:40)
Na va, nuostabi seima, nuostabi mama su nuostabiais vaikais.

ir nuotrauka nuostabi, gal tik mamos rankso truksta, bet jau speju, butu per zemai paimtas kadras
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 21, 09:33)
Na turbut jau galiu ir as pasakyti-
NORIU FULL FRAME'o.
Jeeeee biggrin.gif

Bet taip jau yra su fotografija, seniau mokejai zmogus tik paspaust mygtuka nesigilndamas -ir viskas tenkino. O kai pradedi dometis, gilintis, itraukia kaip koks liunas, ir vis negana, daros, norisi vis daugiau ir daugiau. Apetitas atsiranda bevalgant kaip sakoma biggrin.gif
As irgi noreciau full-frame'o, dar noreciau blykstes, dar koki mobilu apsvietimo kompeltuka, dar keliu objektyvu, dar .... nu zodziu, gal nebevardinsiu laugh.gif doh.gif

ai va, dar idedu labai linksma (o gal labai rimta) filmuka apie fotografus ir ju naudojama technika biggrin.gif Filmukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 21 gegužės 2011 - 14:30
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 21, 13:35)
as tai kaip sharpinu, baisiai bijau persistengti, nes va kaip as galiu nepamatyt kad per daug, o kiti dar ir kaip mato rolleyes.gif
Aš tai nemoku ir nesuprantu kas ką reiškia, todėl ir nededu, nes skirtumo nematau, bet į antrą dėjau daug ką

QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 21, 12:38)
nzn ar tai nuo monitoriu priklauso.. na paziurek akis desinej, ant jos yra plauku. sharpinta akis, o kartu pasisharpino ir plaukai. gi skiriasi nei kiti. paskui dantu krastukai irgi blizga..

matosi, kas su ja buvo daryta biggrin.gif

Atskirai akių ir dantų nešarpinau nė vienoj, o antroj į bendrą vaizdą visko kas įmanoma, kad sulietų foną. Man rodos tamsinau, nes šviesinant nušviesėjo. Plaukų klonuot nenorėjau, nes akys yra akys, baisu prie jų lįsti, kaip yra taip yra. Nors dabar žiūriu aš į ją, gal ir gerai prilįsti - maišo.

O dantys gal tau blizga nuo kabių mastau.gif

Na, aš čia šiaip, ištikrųjų koks skirtumas
Atsakyti
na ką ,namų darbus padariau - patvarkiau ir dar kartą peržiūrėjau savo fs blush2.gif ačiū merginos,kitą kartą labai į daug ką atkreipsiu dėmesį 4u.gif
Atsakyti
Kūdros dienoraštyje rašiau, bet ir čia brūkštelsiu.

Jei kas keliausit atostogų Italijon, netoli Bolonijos, Veronos, tai galiu suorganizuoti ekskursiją į mažą parmigiano sūrio fabrikėlį. Ekskursija nieko nekainuoja. Jie ten jau įpratę, kad iš mokyklų vaikus atveda ar šiaip žmonės užsuka pasižiūrėti. Labai didžiuojasi tuo, ką daro, noriai pasakoja. Man sakė, kad bus gana tamsu viduje, bet palyginus šviesu dar, tamsiau įsivaizdavau. Fotografuoti leidžia kiek nori ir kur nori. Darbininkai taip pat nebijo kamerų. Tik tempai ten jų tokie, kad vos ne bėgte visur, tai baisu, kad po kojomis nepasimaišytum ir neišsitėkštum kur su visa aparatūra. Šlapia ten bei slidu. Vat, nupasakojau viską. Čia rimtas pasiūlymas, norintiems nukrypti nuo pagrindinių lankytinų vietų
Šitas vat garbaus amžiaus vyras ir papasakos mielai kas kur, bet itališkai. Tai koks vertėjas praverstų.
Aš galimybės neišnaudojau, turiu tik keletą giminės vyrų portretų, nes ten dirba, šio vyro kelis ir Turto savo sūrio sandėlyje smile.gif Gal jūs išnaudosit, jei kas susidomėsit galėsiu papasakoti ką kitaip daryčiau ir kokie momentai liuksiškai atrodo.

Šis vyras labai dėmėtu veidu tai su skenuota versija nesusitvarkau. Žiūrėsiu kas gausis spausdinant.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 21 gegužės 2011 - 15:41
Sveiki 4u.gif

Neturiu ką anei papasakot, anei parodyt. Visą laiką užsiėmus, tik neaišku net pačiai kuom, o laiko niekam nebelieka. Net savo rugių lauko nuotraukų perrinkti nesugebu - netvarka. Nu bet va pasilabinau, kad nepamirštumėt cool.gif
Atsakyti
na keliu kelias foto neplanuotos fs,bet man jos mielos širdžiai blush2.gif lauksiu komentarų

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 21, 16:30)
na keliu kelias foto neplanuotos fs,bet man jos mielos širdžiai  blush2.gif lauksiu komentarų

Labai faina oda, turiu omeny švari lygi... Vat su paskutine to nepasakyčiau, kažkas negerai, bet pirma tai uogelė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 21 gegužės 2011 - 16:45
QUOTE(rG @ 2011 05 21, 17:38)
Labai faina oda, turiu omeny švari lygi... Vat su paskutine to nepasakyčiau, kažkas negerai, bet pirma tai uogelė  smile.gif

ačiū ax.gif
na paskutinėje manau dėlto kad šviesinta,nes čia šešėlis buvo ir atsirado grūdo,bet netvarkiau,nes maniau ,kad šioje nuotraukoje prie tokio žvilgsnio ir pozos nelabai tiktu švelnesnės oda blush2.gif o gal ir klystu...
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 05 21, 16:38)
Labai faina oda, turiu omeny švari lygi... Vat su paskutine to nepasakyčiau, kažkas negerai, bet pirma tai uogelė  smile.gif

Aga, man pirma irgi mmmm:)
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 21, 16:47)
ačiū  ax.gif
na paskutinėje manau dėlto kad šviesinta,nes čia šešėlis buvo ir atsirado grūdo,bet netvarkiau,nes maniau ,kad šioje nuotraukoje prie tokio žvilgsnio ir pozos nelabai tiktu švelnesnės oda  blush2.gif o gal ir klystu...

Nežinau, man taip pasirodė, nekreipk dėmesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 21, 15:40)
Kūdros dienoraštyje rašiau, bet ir čia brūkštelsiu.

Aciu uz labai idomia istorija.Va negaliu keliauti, tai su tokiom nuotraukom pakeliauju.Labai smagu.Aciu.
Atsakyti