Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

o vieninteles kažkaip flickr viską pakomentavau tai cia jau ir nieko nerašiau doh.gif žodžiu tikrai šaunuole - gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 27, 13:43)

Man pirma labai patiko ir koliažo antroji foto 4u.gif
Atsakyti
ką daryt tokiu atveju, kai vieniem rodo, kad išdegė ir labai, kitiem ne? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 27 gegužės 2011 - 14:56
QUOTE(Rico @ 2011 05 27, 14:45)

O nejo palaukt kol pavalgys?  blush2.gif senelis arkli turedavo, tai nevalgo jie ilgai kiek pamenu  blush2.gif nekreipk demesio  tongue.gif

Na moteris kuri mus įleido, viska aprodė ir paskui vis minėjo kad jau tuoj jie valgyt norės ir panašiai, tai iš jos tų pasakymų supratau kad geriau jau leist jam pavalgyt ir palikt ramybėj, bet kaip minėjau sutarėm kad kita kart kai važiuosim atvažiuosim ankščiau. Jie turbūt nevalgo bet kiek laiko, bet turbūt jai daug darbo dar buvo be mūsų mirksiukas.gif

QUOTE(sokejuke86 @ 2011 05 27, 14:48)
Vienintele, nuostabi tavo merginos su žirgu fotosesija thumbup.gif  wub.gif

ačiū blush2.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 27, 14:51)
o vieninteles kažkaip flickr viską pakomentavau tai cia jau ir nieko nerašiau  doh.gif žodžiu tikrai šaunuole - gražu 4u.gif

ačiū blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 05 27, 15:56)
ką daryt tokiu atveju, kai vieniem rodo, kad išdegė ir labai, kitiem ne? biggrin.gif

gyvenk toliau ir apie save galvok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 05 27, 15:56)

nieko nedaryk, svarbu kad tau patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 27, 13:43)
Kritikos moterys, duokit kritikos smile.gif zinau, kad kritikuoti tikrai yra ka

man labiausiai patiko koliazhas (tik keisciau vietom fotkes, nzn ar butu geriau, bet man iskarto tokia mintis kilo, jb neblogas, ryshku, grazhu; modelis laaabai najs), kitos neuzkabino, kazhkas su spalvom (as apie 2 foto, gal reikejo mazhesne ryshkumo zona..?), kazhkas su kompozicija (velgi apie antra). pirma idomi, bet man nepatinka vertimas i j/b. ne pirma karta tau sako del j/b, gal pabandyk, kaip kazhkada Yvette mokino versti i j/b, as pati nebandziau ir neturiu nuorodos, bet merginos, kurios pasinaudojo patarimu, gavo stulbinancius rezultatus. apskritai kaip verti i j/b? nes man truksta kontrasto (per pilkas jb), seseliu, juodumu zodziu. sharpo irgi prideciau. nes is esmes pirma foto gera, kompozicishkai irgi, nu bet vertimas tai.... nilabay.

beje, as sugalvojau ideja, tokia manekenishka ir rezgu minti igyvendint fotosesija su tavim - as tave, tu mane, tu mane - as tave. mirksiukas.gif doh.gif nes sugalvojus toki reikala, kazhkodeltai iskarto tavo nickas atejo i galva.

QUOTE(je t'aime @ 2011 05 27, 12:35)
beje, kas matė, o kas ne..

100 kartu geresne. patinka. neturiu prie ko prisikabinti. saunuole.

Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 27, 15:59)
gyvenk toliau ir apie save galvok biggrin.gif

oi Brum doh.gif
Atsakyti
Sayonaros Alabamos fs labai patiko, visos nuotraukos  rolleyes.gif
pamaciau kudroj tarp geriausiu, sakau dar pasigeresiu, o ziuriu, kad taskus galiu skirti  bigsmile.gif kiek laimes  bigsmile.gif nesitikejau taip greitai  blush2.gif taigi, mano pirmas balas, pirmas 5 jum  4u.gif  cool.gif  4u.gif

thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 05 27, 14:56)

pasilikt su savo nuomone wink.gif
p.s. man tai ten viskas gerai. šviesu, bet neišdegę.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 05 27, 16:52)

kaaas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 27, 14:56)

na, ką, apžiūrėjau, noriu daugiau... Mažokai biggrin.gif

Bet kuriuo atveju šauniai pasidarbavot bigsmile.gif 4u.gif

Kas užstrigo labai, flicrėj parašiau smile.gif
Atsakyti
gal kas nors jau buvo idejes, bet ......puslapiukas akims paganyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 27 gegužės 2011 - 18:13
Kikirike, aciu uz pastabas tiek cia, tiek flickre wink.gif

Pirma labai  bigsmile.gif paskutines perkontrastintos, pataisyk  ax.gif

Specialiai uzvariau to kontrasto, nes man taip geriau ziurisi smile.gif bet aciu uz nuomone mirksiukas.gif

QUOTE(sokejuke86 @ 2011 05 27, 14:53)
Man pirma labai patiko ir koliažo antroji foto 4u.gif

wub.gif Dekui

QUOTE(Maggie @ 2011 05 27, 15:52)

Maggie , aciu uz pastabas. Del j/b tai kartais gaunasi gerai, kartais visai nesigauna tongue.gif cia ir nuo foto turbut priklauso, bet, kad mokytis dar yra ko, tai 100 proc sutinku. is pradziu pastumdau curves, o po to spaudziu black&white ir dar tada ten pastumdau. Man kazkaip sis variantas patogiausias, pasiderinu kaip man graziau atrodo. Tik kazkodel man vienai grazu lotuliukas.gif
O del fotosesijos, tai as tik uz wink.gif Rasyk, tikrai kazka sumastysim wink.gif wub.gif kaip malonu blush2.gif
Atsakyti