Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aciu merginos smile.gif wub.gif Tokia grazuole fotografuot buvo labai lengva ir tikras malonumas, tik, kad jau pati prigrybavau daug kur doh.gif tai del to, po fotosesijos ant saves labai pykau verysad.gif nu bet nieko, juk mokomes smile.gif dar yra kitu foto is sios fotosesijos, kai turesiu laiko reiks prisest paredaguot, tikiuosi bus dar ka parodyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 27, 14:23)
isikelki fotoshopa, ir paziurek su pipete, jei skaiciukai rodo daugiau nei 255, vadinasi dega smile.gif

ačiū už patarimą! pravers smile.gif
mažiau nei 255 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 27, 01:18)
Kikirike patiko, man atrodo lyg vaidilutė tarp tų akmenų smile.gif)

ačiū 4u.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 27, 08:26)
man labai patiko, du antri planai, labai liuks  thumbup.gif  4u.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 27, 08:50)
aš "rišu" reikalą su portretai...

nieko tu nerišk a? lotuliukas.gif lauksim naujų įdėjų įgyvendinimo rezultatų 4u.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 05 27, 12:35)

beje, kas matė, o kas ne.. įmesiu dar vieną portrečiuką. turiu ir variantą, kuriame ji šiek tiek šypsos, bet šis man labiau. kažkodėl žvilgsnis kabino (nežinau, kaip jums biggrin.gif)

va šita kabina foto 4u.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 05 27, 13:43)

Taip ir nesulaukiau taves flickre  ax.gif  isvis, man demesio trukumas biggrin.gif O del mokslu puikiai suprantu, paciai sesija prasidejo sad.gif

tai kad lyg ir buvau nuėjusi,negi nieko neparašiau g.gif eisiu reiškias vakare (nes geriau matysis) visas tavo foto paciokinti,o tai jua dabar matau kad darvieną nerealų modeliuką pagavai thumbup.gif nu iš kur tu jas trauki?! lotuliukas.gif va ta pirma jb išties įspūdinga ,tik gal šiek tiek kairėje pusėje norisi daugiau erdvės ,bet gal čia tik man taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 27, 13:24)
tai tau sekas biggrin.gif nes as noreciau kada pakartoti, bet jau kitoj kokioj vietoj..

o kur tu fotkinai?
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 27, 14:37)
o kur tu fotkinai?

Vilniaus zirgyne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 05 27, 14:31)
ačiū už patarimą! pravers smile.gif
mažiau nei 255 smile.gif

mirksiukas.gif vadinasi nedega, tik labai apsvista toji veido puse smile.gif
Atsakyti
user posted image
na va dar kelias pataisiau foto ... daugiau http://www.flickr.co...57626813251152/
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 27, 10:08)
Sayonara, aciu uz Achmatova.Aiktusau, kaip malonu.

tikiuosi, pataikiau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 27, 11:43)

Kritikos moterys, duokit kritikos smile.gif zinau, kad kritikuoti tikrai yra ka

Pirma labai bigsmile.gif paskutines perkontrastintos, pataisyk ax.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 05 27, 11:45)
dabar jau žinau kad ankščiau reik važiuot kol žirgai valgyt nenori smile.gif))

O nejo palaukt kol pavalgys? blush2.gif senelis arkli turedavo, tai nevalgo jie ilgai kiek pamenu blush2.gif nekreipk demesio tongue.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 27, 12:24)
tai tau sekas biggrin.gif nes as noreciau kada pakartoti, bet jau kitoj kokioj vietoj..

Drauge Rieses zirgyne jodinedavo, seniai ten buvau, tuomet buvo faina ax.gif nezinau dabar ar tai tas pats blush2.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 27, 13:10)
na va dar kelias pataisiau foto ...

grazu. O kur cia? gal praziurejau jei rasei ax.gif

Sayonaros Alabamos fs labai patiko, visos nuotraukos rolleyes.gif

pamaciau kudroj tarp geriausiu, sakau dar pasigeresiu, o ziuriu, kad taskus galiu skirti bigsmile.gif kiek laimes bigsmile.gif nesitikejau taip greitai blush2.gif taigi, mano pirmas balas, pirmas 5 jum 4u.gif cool.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 05 27, 15:45)

grazu. O kur cia? gal praziurejau jei rasei  ax.gif

ačiū 4u.gif visu jau apfotkintas belmontas lotuliukas.gif
Atsakyti
Vienintele, nuostabi tavo merginos su žirgu fotosesija thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 27, 08:50)
turiu dabar naują vieną idėją neportreto srityje, tai reikia kažkaip surast laiko pafotkint  cool.gif

kokia ideja?

as manau, kad neblogai gaunasi su portretais. taip sausai. nes tikrai visai good.

je'taime - padege man ziauriai. nemegstu taip. rodyk dar kazhka 4u.gif
Atsakyti