Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(je t'aime @ 2011 05 27, 11:35)
blink.gif aš veido kontūrą matau...  g.gif mano monitorius, kiek pastebėjau, pakankamai tiksliai viską rodo. patikrinau per kelis kompus, net per ipod'ą žiūrėjau, kad niekas ten nedega  g.gif
Papildyta:
beje, kas matė, o kas ne.. įmesiu dar vieną portrečiuką. turiu ir variantą, kuriame ji šiek tiek šypsos, bet šis man labiau. kažkodėl žvilgsnis kabino (nežinau, kaip jums biggrin.gif)

ir pulsiu tvarkyt kitas nuotraukas biggrin.gif

šiaip viskas gerai, tik man veido oda nepatiko, lyg melinuoja, ar kažkas, nežinau g.gif
Atsakyti
prikontravau dešinės ar geriau?
user posted image
Atsakyti
geriau lyg ir g.gif nes pirmajame variante labai užspausta.
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 05 26, 11:31)

Mane tai sužavėjo tavo trečioji nuotrauka, jaučiasi emocija ir spalvos gražios 

Labai aciu wink.gif is visos fotosesijos nuotraukos tarp alyvu geriausios, nes butent tada modelis atsipalaidavo. Kaip vis delto svarbu, kad modelis jaukiai jaustusi, gaila, kad ne visada pavyksta to pasiekti .

QUOTE(Laura @ 2011 05 26, 11:59)

Vanillos pirma patiko, ir trecia. bet labiausiai tai kur ant akmens sedi flickre

smile.gif dekui smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 26, 13:52)

man kur tarp alyvų patiko  ax.gif eisiu vėliau žiūrėti pas tave daugiau

Taip ir nesulaukiau taves flickre ax.gif isvis, man demesio trukumas biggrin.gif O del mokslu puikiai suprantu, paciai sesija prasidejo sad.gif

QUOTE(rG @ 2011 05 26, 15:14)
Bandžiau ieškoti nieko neradau. Bet šiandien vis vien keletą kadrų pykštelėjau, pasigrožėjimui, dievinu aš jas, čia menų nėr, neįsijauskit 

Patiko wink.gif tikrai perteikei alyvu grozi, tos spalvos wub.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 26, 19:05)
rodau buitiaką biggrin.gif

kazkoks visai ne buitiakiskas tavo buitiakas wink.gif labai smagi nuotrauka, patiko fotografavimo kampas, tas sustinges judesys, zvilgsnis wink.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 05 27, 00:18)

Jau keletas matė mano paskutini bandyma

Kokia tu saunuole bigsmile.gif ispudinga fotosesija, grazios, svarios, sviesios foto smile.gif o del arkliuko tai isvis pavydziu biggrin.gif

QUOTE(gizzy @ 2011 05 27, 09:12)
Trecia labai labai patiko  bigsmile.gif Spalvos labai grazios ir emocija labai  wub.gif

Didelis dekui wink.gif

Papildyta:
Kritikos moterys, duokit kritikos smile.gif zinau, kad kritikuoti tikrai yra ka
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 27, 12:38)
Kokia tu saunuole  bigsmile.gif   ispudinga fotosesija, grazios, svarios, sviesios foto smile.gif o del arkliuko tai isvis pavydziu biggrin.gif

labai malonu tai skaityti, nes pati jaučiau dideli malonuma ir su žirgais bendrauti ir objektyvui meile pajutau ir modelis labai fainas, tai viskas krūvoj labai gerai praleistas laikas.
beje atsisveikinant su žirgynu sakė kad maloniai laukiami dar, tai reiks dar karteli nuvažiuot, dabar jau žinau kad ankščiau reik važiuot kol žirgai valgyt nenori smile.gif)) o ten jų tiek daug, bet pradžiai davė paklusniausia smile.gif o viena gražuolė kokia buvo nežinau kaip ten vadinasi bet pilka su taškučiais nu grožis tai labai, bet sakė labai nepaklusni schmoll.gif

apie pirma nežinau ka apskyti, iš pirmo žvilgsio patiko, patyrinėjus daugiau kairiam kampe kažkaip trūkta ar erdvės ar kaip tik apkirpti, bet tikrai nežinau g.gif
o paskutine, labai patiko, tik pirmoje jos poza tokia ydomi, lyg grakštumo rankai norėtusi g.gif

aš šiandien su pamastymais smile.gif naktis beveik bemiege tai sunkiau galvojasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 27 gegužės 2011 - 12:48
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 27, 13:45)
labai malonu tai skaityti, nes pati jaučiau dideli malonuma ir su žirgais bendrauti ir objektyvui meile pajutau ir modelis labai fainas, tai viskas krūvoj labai gerai praleistas laikas.
beje atsisveikinant su žirgynu sakė kad maloniai laukiami dar, tai reiks dar karteli nuvažiuot, dabar jau žinau kad ankščiau reik važiuot kol žirgai valgyt nenori smile.gif)) o ten jų tiek daug, bet pradžiai davė paklusniausia smile.gif o viena gražuolė kokia buvo nežinau kaip ten vadinasi bet pilka su taškučiais nu grožis tai labai, bet sakė labai nepaklusni schmoll.gif

o kokiam tu zirgyne buvai? ir kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 27, 12:33)

va, LABAI gerai thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 27, 12:43)

Kritikos moterys, duokit kritikos smile.gif zinau, kad kritikuoti tikrai yra ka

pirmoji nereali rolleyes.gif 4u.gif

antroji visiškai man nepatiko, tik nežinau kas užklivo, gal poza.. gal fotografavimo kampas.. kažkaip nesižiūri man unsure.gif

koliažo pirmoji foto suknelė gal peršviesi g.gif o antroji tai superinė, atskirai norėtųsi, kad būtų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 27, 12:50)
o kokiam tu zirgyne buvai? ir kiek kainavo?

buvau kur marvelėj yra(taip ir vadinasi Kauno (Marvelės) žirgynas) , man nekainavo nieko nes visa šitą malonumą man suorganizavo mano modelis smile.gif))
Atsakyti
jet time žvilgsnis traukia, bet odos spalva schmoll.gif
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 27, 12:33)

meistriškai thumbup.gif net norėčiau panagrinėt kurioj vietoj sujungimas blush2.gif
Vanilla, pirma thumbup.gif ir antroji koliažo foto thumbup.gif . Pirmoj, gal tik kontrasto dar truputį, nors man nebūtina. O tos vidurinės foto tokios nesakančios nieko, pozos ir tiek, nors koliažo foto labiau patinka, negu ta viena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joreta: 27 gegužės 2011 - 13:16
Vanilla, pirmoji, ir koliazas. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 05 27, 12:35)
blink.gif aš veido kontūrą matau...  g.gif mano monitorius, kiek pastebėjau, pakankamai tiksliai viską rodo. patikrinau per kelis kompus, net per ipod'ą žiūrėjau, kad niekas ten nedega

isikelki fotoshopa, ir paziurek su pipete, jei skaiciukai rodo daugiau nei 255, vadinasi dega smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 05 27, 13:33)
user posted image

daug daug geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 27, 14:05)
buvau kur marvelėj yra(taip ir vadinasi Kauno (Marvelės) žirgynas) , man nekainavo nieko nes visa šitą malonumą man suorganizavo mano modelis smile.gif))

tai tau sekas biggrin.gif nes as noreciau kada pakartoti, bet jau kitoj kokioj vietoj..
Atsakyti