QUOTE(je t'aime @ 2011 05 26, 12:11)
ei, kas ten pasiilgo mano darbų?
šįkart nieko labai ypatingo, ekspromtu sugalvojau pafotografuot balerinos (kuri ruošiasi egzaminams ) sesutę. planuotą sesiją atidėjom.
dar beveik nieko nesutvarkiau, bet vieną įmesiu
šįkart nieko labai ypatingo, ekspromtu sugalvojau pafotografuot balerinos (kuri ruošiasi egzaminams ) sesutę. planuotą sesiją atidėjom.
dar beveik nieko nesutvarkiau, bet vieną įmesiu
kadangi esu visiska naujoke, tai nezinau, ar turiu teise palikineti komentarus man tai labai grazi nuotrauka, ir mano nuomone, visai neisdegus, labai man grazu, kai taip saule apsviecia
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 26, 16:18)
Jau keletas matė mano paskutini bandyma, bet dar brūkštelsiu nuoroda kur galit palikti savo pastabas, jos visad laukiamos
modelis labai grazus ir arkliukas bet prie sieno, kaimuke as buciau rinkusis kitoki sijonuka, man toks melynas nelabai ziurisi ir gal siek tiek svelnesni makiaza bet cia tik mano toks skonis, tikiu, kad viskas buvo apgalvota, derinta butent tokiam ivaizdziui
Turejau toki "atostogini" savaitgali, norejau kokiu nuotrauku pafotkinti, bet kazkaip nelabai ir buvo ka... truputi ikeliau i flickr, buciau labai labai dekinga, jei kas nepatingetu koki komentara palikti, kad zinociau, ka darau blogai, o gal viskas blogai
labai patiko seyonaros (? atrodo taip nika parasiau) ir alabamos fotosesija, ta proga net uzsiprasiau uosviu, kad atsiustu Zenita, pasirodo jie turi tris naujus, niekada nenaudotus, tai pabandysiu pasipraktikuoti nors su tokiu tik reikes pirmiausia daug pasiskaityti, nes dabar tai nieko nesuprantu dar apie juostas
Tiesa, kokia jusu nuomone, apziurineju savo nuotraukas windows kompiuteryje, tai spalvos man visai kitokios negu obuoliuke, obuoliukas taip graziai rodo, perziuriu prie windowsu, visos tokios nublankusios... kuriuo ekranu yra geriau pasikliauti