Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas rytas hi.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 05 26, 12:11)
ei, kas ten pasiilgo mano darbų? smile.gif

šįkart nieko labai ypatingo, ekspromtu sugalvojau pafotografuot balerinos (kuri ruošiasi egzaminams biggrin.gif) sesutę. smile.gif planuotą sesiją atidėjom.

dar beveik nieko nesutvarkiau, bet vieną įmesiu smile.gif

kadangi esu visiska naujoke, tai nezinau, ar turiu teise palikineti komentarus blush2.gif man tai labai grazi nuotrauka, ir mano nuomone, visai neisdegus, labai man grazu, kai taip saule apsviecia wub.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 05 26, 16:18)

Jau keletas matė mano paskutini bandyma, bet dar brūkštelsiu nuoroda kur galit palikti savo pastabas, jos visad laukiamos mirksiukas.gif

modelis labai grazus ir arkliukas wub.gif bet prie sieno, kaimuke as buciau rinkusis kitoki sijonuka, man toks melynas nelabai ziurisi ir gal siek tiek svelnesni makiaza ax.gif bet cia tik mano toks skonis, tikiu, kad viskas buvo apgalvota, derinta butent tokiam ivaizdziui ax.gif

Turejau toki "atostogini" savaitgali, norejau kokiu nuotrauku pafotkinti, bet kazkaip nelabai ir buvo ka... truputi ikeliau i flickr, buciau labai labai dekinga, jei kas nepatingetu koki komentara palikti, kad zinociau, ka darau blogai, o gal viskas blogai unsure.gif

user posted image

labai patiko seyonaros (? atrodo taip nika parasiau) ir alabamos fotosesija, ta proga net uzsiprasiau uosviu, kad atsiustu Zenita, pasirodo jie turi tris naujus, niekada nenaudotus, tai pabandysiu pasipraktikuoti nors su tokiu biggrin.gif tik reikes pirmiausia daug pasiskaityti, nes dabar tai nieko nesuprantu dar apie juostas blush2.gif

Tiesa, kokia jusu nuomone, apziurineju savo nuotraukas windows kompiuteryje, tai spalvos man visai kitokios negu obuoliuke, obuoliukas taip graziai rodo, perziuriu prie windowsu, visos tokios nublankusios... kuriuo ekranu yra geriau pasikliauti g.gif

Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2011 05 27, 07:18)
labai patiko seyonaros (? atrodo taip nika parasiau) ir alabamos fotosesija, ta proga net uzsiprasiau uosviu, kad atsiustu Zenita, pasirodo jie turi tris naujus, niekada nenaudotus, tai pabandysiu pasipraktikuoti nors su tokiu  biggrin.gif  tik reikes pirmiausia daug pasiskaityti, nes dabar tai nieko nesuprantu dar apie juostas  blush2.gif

sayonaros smile.gif ačiū smile.gif
zenitas - puikus fotikas. dirbk ir išeis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 26, 23:44)
lengvai čia tu  lotuliukas.gif

na va iš kitos  Akashos fs pusės ( ar kaip ten vadinasi backstage  lotuliukas.gif ) foto viena,nes kitas gal atsiklausiu visgi prieš rodant  blush2.gif

beje atlėkiau jau į pabaigą fs  doh.gif jau buvo beveik tamsu  doh.gif nu bet kelios foto gavosi  blush2.gif

man labai patiko, du antri planai, labai liuks thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
aš "rišu" reikalą su portretais, nes matau, kad man žiauriai nesekasi su jais doh.gif noro yra, žinau ko noriu, bet ne iki galo, tai tiesiog negaunasi doh.gif darysiu pertrauką ko gero, 4u.gif galvoje turbūt turi kažkas susideliot, nes žodžiu, nežinau, su žmonių fotografavimu man nesekasi dabar ir psio doh.gif tai nusprendžiau nebeprievartaut savęs, ir nebesinervint dėl nesekmių biggrin.gif nes stoviu vietoj su portretu jau nežinau kiek laiko.. metus.. gal du... tai nusprendžiau dabar kažką kito griebtis smile.gif gal tada po to ir su portretu smegenyse prašviesės smile.gif

turiu dabar naują vieną idėją neportreto srityje, tai reikia kažkaip surast laiko pafotkint cool.gif
Atsakyti
ta proga net uzsiprasiau uosviu, kad atsiustu Zenita, pasirodo jie turi tris naujus, niekada nenaudotus,
Gal tu neturi draugės bigsmile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 27, 07:50)
aš "rišu" reikalą su portretais, nes matau, kad man žiauriai nesekasi su jais  doh.gif  noro yra, žinau ko noriu, bet ne iki galo, tai tiesiog negaunasi  doh.gif  darysiu pertrauką ko gero,  4u.gif galvoje turbūt turi kažkas susideliot, nes žodžiu, nežinau, su žmonių fotografavimu man nesekasi dabar ir psio doh.gif tai nusprendžiau nebeprievartaut savęs, ir nebesinervint dėl nesekmių biggrin.gif nes stoviu vietoj su portretu jau nežinau kiek laiko.. metus.. gal du... tai nusprendžiau dabar kažką kito griebtis smile.gif gal tada po to ir su portretu smegenyse prašviesės smile.gif

turiu dabar naują vieną idėją neportreto srityje, tai reikia kažkaip surast laiko pafotkint  cool.gif
Kas Tave taip suerzino? biggrin.gif Berniuko portretas nuostabus, nemeluoju. Gal vietos daugiau norėtųsi, bet šiaip man patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 05 27, 07:55)

Kas Tave taip suerzino? biggrin.gif Berniuko portretas nuostabus, nemeluoju. Gal vietos daugiau norėtųsi, bet šiaip man patiko  4u.gif

Oij, nea, berniukas manęs nesuerzino, net neišskirčiau kuris darbas mane suerzino biggrin.gif aplamai iš tikro manęs niekas nesuerzino, tiesiog vat sumetus visus portretus į vieną krūvą, man nepatinka niekas biggrin.gif nu bet čia nesvarbu, dzin, svarbu sugalvojau, ką dabar fotkinsiu biggrin.gif aišku, tai nereiškia, kad fobiškai nefotkinsių žmonių lotuliukas.gif bet tiesiog nebesidraskysiu dėl portreto, nes matau, kad nieko nebegaliu naujo iš savęs išspaust doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 26, 09:27)
as tai noriu kritikos tongue.gif

Trecia labai labai patiko bigsmile.gif Spalvos labai grazios ir emocija labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 05 26, 20:11)

man irgi padeges veidukas

modelis labai grazus ir arkliukas  wub.gif  bet prie sieno, kaimuke as buciau rinkusis kitoki sijonuka, man toks melynas nelabai ziurisi ir gal siek tiek svelnesni makiaza  ax.gif  bet cia tik mano toks skonis, tikiu, kad viskas buvo apgalvota, derinta butent tokiam ivaizdziui  ax.gif

Tiesa, kokia jusu nuomone, apziurineju savo nuotraukas windows kompiuteryje, tai spalvos man visai kitokios negu obuoliuke, obuoliukas taip graziai rodo, perziuriu prie windowsu, visos tokios nublankusios... kuriuo ekranu yra geriau pasikliauti  g.gif

Man apranga visai tiko, bet akip tu skai skonio turbūt reikalas, yra ir kelios neryškiu makijažu ir net susivėlusios dar vėliau gal įdėsiu )
Dėl monitorių tai visų pirma pasitikėt reikai tuo kuris sukalibruotas, apple šiek tiek gražiau rodo jis kontrasto damete ir ryškumo, bet šiaip galima abejais pasitikėti, svarbu kad sukalibruotas smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 27, 07:50)
aš "rišu" reikalą su portretais, nes matau, kad man žiauriai nesekasi su jais  doh.gif  noro yra, žinau ko noriu, bet ne iki galo, tai tiesiog negaunasi  doh.gif  darysiu pertrauką ko gero,  4u.gif galvoje turbūt turi kažkas susideliot, nes žodžiu, nežinau, su žmonių fotografavimu man nesekasi dabar ir psio doh.gif tai nusprendžiau nebeprievartaut savęs, ir nebesinervint dėl nesekmių biggrin.gif nes stoviu vietoj su portretu jau nežinau kiek laiko.. metus.. gal du... tai nusprendžiau dabar kažką kito griebtis smile.gif gal tada po to ir su portretu smegenyse prašviesės smile.gif

turiu dabar naują vieną idėją neportreto srityje, tai reikia kažkaip surast laiko pafotkint  cool.gif

nu tai ko riši su tais portretais, jau flickr prašiau kad fainas tas portretukas, nebet toks laikas kai nesidaro, bet jis pareis o mes lauskim tavo darbų, nenukabink nosies

Kotais paskutiniu metu mažai senbuvių čia beužsuka, turbut atostogu bumas prasidėsjęs
gottte dar negimdai?
Atsakyti
Sayonara, aciu uz Achmatova.Aiktusau, kaip malonu.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 27, 09:31)

nu tai ko riši su tais portretais, jau flickr prašiau kad fainas tas portretukas, nebet toks laikas kai nesidaro, bet jis pareis o mes lauskim tavo darbų, nenukabink nosies

gottte dar negimdai?

nea, nejumis, ir ne tame portrete problema biggrin.gif šiaip toks periodas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 05 26, 23:56)
Kur neisdege?!  biggrin.gif  Nu bent jau mano kompas tai rodo visa isdegusi veida. Net veido konturo nesimato.  doh.gif  Kai pamaciau foto negalejau patiketi, jog ji tavo, nes anksciau foto kiek atsimenu budavo nepriekaistingos, o si nu labai jau  schmoll.gif ...

blink.gif aš veido kontūrą matau... g.gif mano monitorius, kiek pastebėjau, pakankamai tiksliai viską rodo. patikrinau per kelis kompus, net per ipod'ą žiūrėjau, kad niekas ten nedega g.gif
Papildyta:
beje, kas matė, o kas ne.. įmesiu dar vieną portrečiuką. turiu ir variantą, kuriame ji šiek tiek šypsos, bet šis man labiau. kažkodėl žvilgsnis kabino (nežinau, kaip jums biggrin.gif)
user posted image
ir pulsiu tvarkyt kitas nuotraukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 05 27, 12:35)
blink.gif aš veido kontūrą matau...  g.gif mano monitorius, kiek pastebėjau, pakankamai tiksliai viską rodo. patikrinau per kelis kompus, net per ipod'ą žiūrėjau, kad niekas ten nedega  g.gif
Papildyta:
beje, kas matė, o kas ne.. įmesiu dar vieną portrečiuką. turiu ir variantą, kuriame ji šiek tiek šypsos, bet šis man labiau. kažkodėl žvilgsnis kabino (nežinau, kaip jums biggrin.gif)

ir pulsiu tvarkyt kitas nuotraukas biggrin.gif

Nesigincinsiu. Gal ir monitorius meluoja, bet abejoju. smile.gif Pastarasis portreciukas ir mane kabina akiimis/zvilgsniu. Atrodo nieko daugiau neina matyti tik akis. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 27 gegužės 2011 - 12:01