Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 05 26, 23:25)
Man patinka.Ir niekas man nedega cia.
Bresk, as gi atvaziuosiu:)

ech. Atsiduosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 05 27, 00:38)
ech. Atsiduosiu biggrin.gif

lengvai čia tu lotuliukas.gif

na va iš kitos Akashos fs pusės ( ar kaip ten vadinasi backstage lotuliukas.gif ) foto viena,nes kitas gal atsiklausiu visgi prieš rodant blush2.gif

user posted image

beje atlėkiau jau į pabaigą fs doh.gif jau buvo beveik tamsu doh.gif nu bet kelios foto gavosi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 26 gegužės 2011 - 23:45
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 26, 23:44)
lengvai čia tu  lotuliukas.gif

Aš su flegmom draugauju, tokios kaip Tu mane vargina, nes aš pati tokia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 05 27, 00:49)
Aš su flegmom draugauju, tokios kaip Tu mane vargina, nes aš pati tokia  lotuliukas.gif

nu įdomi būtų fotosesija mūsų , kur tu gyveni? atlėksiu pafotkint tave lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 26, 23:52)
nu įdomi būtų fotosesija mūsų , kur tu gyveni? atlėksiu pafotkint tave  lotuliukas.gif

pasižiūrėsiu į kalendorių biggrin.gif
Po metų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 26 gegužės 2011 - 23:56
QUOTE(rG @ 2011 05 27, 00:55)
pasižiūrėsiu į kalendorių biggrin.gif
Po metų biggrin.gif

uoj panelė neįgnoruokite manes ,kitą savaitgalį būsiu Jūsų krašte mirksiukas.gif lotuliukas.gif koks koks sakei adresas? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 26, 23:58)
uoj panelė neįgnoruokite manes ,kitą savaitgalį būsiu Jūsų krašte  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif koks koks sakei adresas?  lotuliukas.gif

kanjonų 48-4, Mėnulis hihihi.gif

2 d., 6 d., 10 d., 13 d., 16., 22 d. man egzai smile.gif

Ilgai būsi? smile.gif Viena, su šeima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 27 gegužės 2011 - 00:01
QUOTE(rG @ 2011 05 27, 01:00)
kanjonų 48-4, Mėnulis hihihi.gif

2 d., 6 d., 10 d.,  13 d., 16., 22 d. man egzai  smile.gif

Ilgai būsi? smile.gif Viena, su šeima?

kanjonai lotuliukas.gif čia pala,ar tik ne daina? lotuliukas.gif

oho kiek egzų doh.gif nu aš tai varau krikštynas fotkinti (vėlgi be įsipareigojimų) tai būsiu savaitgalį (4,5diena) ,važiuoju su drauge.... bet gal vasarą aš atlėksiu ir su šeima iki jūros g.gif dar nieko nežinau doh.gif aš perdaug spontaniška doh.gif
Atsakyti
olrait, aš Gargžduos, man ranka pasiekt Klaipėda ir pan. Pažiūrėsim kokie orai dar ir jei atvyksi būt geriau vėliau aišku, dabar trupkę užsikasus, kaip matai...
Atsakyti
Kikirike patiko, man atrodo lyg vaidilutė tarp tų akmenų smile.gif)

Jau keletas matė mano paskutini bandyma, bet dar brūkštelsiu nuoroda kur galit palikti savo pastabas, jos visad laukiamos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 26, 15:41)
ateinu pasidžiaugti, po kol kas euforijoj, objektyvas 70-200 f/2.8 IS nerealus, permečiau foto tai tikrai labai daug kas patiko, į vakar ateisiu pasirodyt. Tik su žirgu kiek sunkoka buvo, labai jau valgyt norėjo tai visa laik prie šieno norėjo būt, bet aplinka išnaudojau tai baisiniai džiaugiuosi smile.gif))

ooo net pavydu klausyt, ir labai laukiam fotosesijos nuotraukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 26, 21:51)
nu norėjau jau klausti ar pas ką nors skype neveikia  lotuliukas.gif pasirodo pas daug ką
čia biški oftopic,bet čia yra kaip padaryti kad veiktų
http://www.lrytas.lt...is-neveikia.htm

gaila nemačiau šito, tai susiinstaliavau senesnę versiją skypo, ir veikia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 26, 23:02)
Niu va paskutines is mano puses is musu susitikimo Vilniuj ax.gif

user posted image

Dar kelios stai cia mirksiukas.gif

nu nerealiai, labai fainai bigsmile.gif tau juosta tinka 4u.gif
Atsakyti