Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 26, 15:15)
nu žinok po gynimų tiesiu taikymu - būtū faina jei pafotkintum  blush2.gif aš nieko nebijau ir moku karstyti po medžius biški (jau teko  lotuliukas.gif )
tai jau tikrai kad supranti  4u.gif aj bet žinok dabar nesiparinu,čia tik darbas ...na taip taip,magistrinis... o viena mano draugė sako kai veiksi po vaikų auginimu - sakau aj fotkinsiu  lotuliukas.gif sako ,kaa?????? su bakalauru ir magistru fotkinsi?  doh.gif nu jetau,juk čia tik popierius ,jis mano protingumo nerodo  doh.gif beje pažįstų žmonių kurie be tų popierių o tikrai už mane protingesni ir dauuuug blush2.gif

nu tai rašyk AŽ, kai sugalvosi, gi galim susiderint kokį savaitgalį..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 26, 15:15)

Gaila, kad Tu taip, man mokslas yra labai svarbu verysad.gif Na. Idėjiškai. Kai mokosi žmonės ne dėl popieriuko, o kai mąsto, tiria, kuria vardan to, kad nori tą daryti. Bet čia aš šiaip, Tu nuo to nei blogesnė, nei geresnė. 4u.gif
Atsakyti
sayonara nepagyriau man labai patiko tavo foto, man jos kalba, o tai man labai patinka

QUOTE(rG @ 2011 05 26, 14:50)
Vien tai, kad tu šitai susiorganizavai, jau esi šaunuolė biggrin.gif O jei ir bus bent keletą šaunių nuotraukų, būsi dar didesnė  šaunuolė, iš anksto giriu irnesakyk.gif

oi ačiū labai blush2.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 26, 14:59)
tai reikia rodytis, o ne sneket biggrin.gif

ok ok rodausi, nors ne su arkliu bet iš vėlesnės eigos, aki arklys jau valgyt išėjo smile.gif)))
user posted image
o su žirgais bus vėliau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 26 gegužės 2011 - 15:23
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 26, 15:22)

Džinsai!!!! Arba suknia ir basos kojos be pėdkelnių! biggrin.gif Man isterija tuoj prasidės, nes pamačiau viziją ir dabar labai laukiu nuotraukų laugh.gif lotuliukas.gif
ir pana nerealiai graži ir nuotaika jos super ok.gif

Žodžiu, laukiam, vakare tikiuosi jau bus cool.gif biggrin.gif
Papildyta:
Bet rimtai kaip man trūksta kaimiečių fotografijoj, nu jaučiu ištaisysiu aš šitą klaidą, vasarą varysiu į kaimą, kad tik mergų būtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 26 gegužės 2011 - 15:29
QUOTE(rG @ 2011 05 26, 16:14)
Gal turit kol nenužydėjo su alyvom idėjų? Pirmiausia bijau jas skinti  doh.gif  gal varyt reikia į Palangą, ten tiksliai žinau kad dižiuliai krūmai yra, paslapčia prisiskinsiu. O pas mane nukirto kiek  verysad.gif

Bandžiau ieškoti nieko neradau. Bet šiandien vis vien keletą kadrų pykštelėjau, pasigrožėjimui, dievinu aš jas, čia menų nėr, neįsijauskit  biggrin.gif

user posted image

Liuks gavosi mirksiukas.gif man patinka.
Šiaip kieme ir pas mane yra alyvų, bet ir bijau skint, kad bobutės neužsipultų ax.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 26, 16:22)

ok ok rodausi, nors ne su arkliu bet iš vėlesnės eigos, aki arklys jau valgyt išėjo smile.gif)))

o su žirgais bus vėliau

Na mane rysškumas pakerėjo thumbup.gif Koks čia sakei stiklas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 05 26, 16:19)
nu tai rašyk AŽ, kai sugalvosi, gi galim susiderint kokį savaitgalį..smile.gif

butinai thumbup.gif

QUOTE(rG @ 2011 05 26, 16:19)
Gaila, kad Tu taip, man mokslas yra labai svarbu  verysad.gif  Na. Idėjiškai. Kai mokosi žmonės ne dėl popieriuko, o kai mąsto, tiria, kuria vardan to, kad nori tą daryti. Bet čia aš šiaip, Tu nuo to nei blogesnė, nei geresnė.  4u.gif

uoj matyt netaip kažkaip surašiau g.gif na aš čia save daugiau guodžiau ,kad čia popierius ir nereikia taip reaguoti man į vadoves laišką (aš labai impulsyvi ir greit užsidegu) lotuliukas.gif doh.gif man beje įdomu apie ką rašiau ir t.t. tik su dviem vaikais ir dar vienu dideliu vaiku to laiko nebebėra,ir kai laikas spausti pradėjo darytis sunku viską padaryti verysad.gif o kaip sakant kas per prievarta tas jau neskanu... unsure.gif tai va kokia mano situacija... o šiaip aš manau va savanoriškai nieko nespaudžiama gylinuose į fotografija,aišku čia nedydis mokslas iš vienos pusės,bet tai irgi naujovės ,technika,kompoziciniai dalykai ir t.t. O juolab kai dar ir noriu išbandyti ir kitas fotografijos sritis....na pinhole,juostiniai,plačiajuosčiai, dar noriu obskuros pabandyti lotuliukas.gif uoj išsiplėčiau,sorry...tiesiog aš tik UŽ mokslą ,tik gal man sunku dabar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 05 26, 16:14)
Bandžiau ieškoti nieko neradau. Bet šiandien vis vien keletą kadrų pykštelėjau, pasigrožėjimui, dievinu aš jas, čia menų nėr, neįsijauskit  biggrin.gif

o man patiko. aishku truksta kazhko, bet ryshku, grazhu, fonas toks tinkantis.

man ta pati problema, tuoj va baigs zydeti, o as niekaip nenufotkinu alyvas, nu bijau skint, nors tu ka. pernai pasisodinau prie saves, zydi siais metais, balta, bet medelis maziukas dar, trys ziedai, tai nelieciu smile.gif o ju kvapas.. mm. zodziu suprantu tave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 26, 15:43)
Įtariu, kad žinai, kad aš žinau biggrin.gif Aš pati susirgau šita liga, dėl ko kenčia mano kiti dalykai doh.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 05 26, 15:43)
o man patiko. aishku truksta kazhko, bet ryshku, grazhu, fonas toks tinkantis.

man ta pati problema, tuoj va baigs zydeti, o as niekaip nenufotkinu alyvas, nu bijau skint, nors tu ka. pernai pasisodinau prie saves, zydi siais metais, balta, bet medelis maziukas dar, trys ziedai, tai nelieciu smile.gif o ju kvapas.. mm. zodziu suprantu tave biggrin.gif

Žinau. Dar taip trūks plyš bandysiu, galvoju, gal naktį atsikelti ir psisiskinti (yra jų daug už kilometro kokio, bet bijau, jei kas pradės rėkt, neištversiu, nes man irgi tai šventvagiška lotuliukas.gif )

O pvz savaitgalį tikrai gi galėčiau palėkt iki palangos, bet jei bus ten negražios. na, man ne visos gražios, yra tokios šviesiai violetinės, man jos tokios, na nelabai...
Atsakyti
O as va niekada neskinu jokiu geliu, ranka nekilo.O vat kai nuotraukom prireike-emiau ir priskiniau.Ragana.

Rg, patikti biggrin.gif
Atsakyti
merginos, as ieskau nuotraukos, bet tokios ....na..., noriu pasikabinti miegamajame virs lovos, darysiu dideliu dideliu formatu,kaip paveiksla, is savuju nieko gero neturiu, tai gal kuri nors leistu savo foto man pasikabinti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 26, 17:05)
merginos, as ieskau nuotraukos, bet tokios ....na..., noriu pasikabinti miegamajame virs lovos, darysiu dideliu dideliu formatu,kaip paveiksla, is savuju nieko gero neturiu, tai gal kuri nors leistu savo foto man pasikabinti? blush2.gif

va pas svajone yra tokiu nai nai kabinimui ax.gif na kur neseniai įmetusi buvo,tokios nerealios ax.gif aš kaip suprantu tau kokios gamtos reikia ane?
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 26, 17:07)
va pas svajone yra tokiu nai nai kabinimui  ax.gif na kur neseniai įmetusi buvo,tokios nerealios  ax.gif aš kaip suprantu tau kokios gamtos reikia ane?

taip, nepamenu kurios cia buvo aguonos pries saule, be fokuso ax.gif kazkaip ta istrigusi atminty ax.gif
Atsakyti