Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

vau, Sayonaros pirmoji wub.gif

noriu ir aš juostinių savo nuotraukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 26, 08:59)
manau, kad tas medis yra toooookia smulkmena...

blush2.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 05 26, 09:19)
neskaičiau  ačiū  einu IEŠKOT

Ačiū modeliui

pirmos dvi wow bigsmile.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 05 26, 09:27)

as tai noriu kritikos

o daugiau sios fotosesijos nuotraukyciu flickr

man kur tarp alyvų patiko ax.gif eisiu vėliau žiūrėti pas tave daugiau

QUOTE(Zirzė @ 2011 05 26, 10:08)
na tu saunuole mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 05 26, 12:04)

Spalvos labai labai gražios, ir tos antenos man netrukdo  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif

O aš šiandien juostą sugebėjau nutraukti doh.gif žodžiu fotikas užsikirto kai bandžiau ant bulb pastatyti (man rodos kažkas negerai ten su ta f-ja) ,na pamaniau kad jau gal ir juostelė baigėsi (nebuvau nustačius kad skaičiuotų),pradėjau sukti ir nu atidarau ,o ten nutrūkus bet nesusivinojus į kastę verysad.gif taip kad jau tikrai daug apsišvietė (ot vėpla esu) nu bet dar bandysiu kažką išgelbėti šiandien vakare,gal pamtasyje bandysiu sudėti į kasetę (nes nors kali kadrai tikrai neapsišvietė doh.gif

dar teks bliamba darbą koreguoti savo magsitro....rrrrrrr..... nėr gyvenimo doh.gif

na dar manau kad Alabama tikrai labai išraiškinga moteris ir tokios jos fotografijos ją labai atskleidžia blush2.gif nelabai įsivaizduoju jos pačios foto tokių krištolinių standartinių blush2.gif čia būtent atsiskleidžia moters paslaptingumas... o jau kur su galva atsirėmusi į sieną ,jetau kaip man dabar tiktu mano pačios auto doh.gif sakiau magistro baigimo proga reiks kokį teminį savo auto padaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 26, 13:34)
Ir konnichiva:)

wakarimas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(je t'aime @ 2011 05 26, 13:52)
vau, Sayonaros pirmoji  wub.gif

noriu ir aš juostinių savo nuotraukų biggrin.gif

atvažiuok 3 biggrin.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 26, 13:52)
na dar manau kad Alabama tikrai labai išraiškinga moteris ir tokios jos fotografijos ją labai atskleidžia  blush2.gif nelabai įsivaizduoju jos pačios foto tokių krištolinių standartinių  blush2.gif čia būtent atsiskleidžia moters paslaptingumas... o jau kur su galva atsirėmusi į sieną ,jetau kaip man dabar tiktu mano pačios auto  doh.gif sakiau magistro baigimo proga reiks kokį teminį savo auto padaryti  lotuliukas.gif

atvažiuok 4 biggrin.gif

ačiū, merginos. Alabama puikus modelis, absoliučiai nebijanti kameros, natūrali, nebijo erkių ir pan. smile.gif
Atsakyti
atvažiuoju 5 lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o as atvaziuoju su sirenom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 26, 13:52)

QUOTE(sayonara @ 2011 05 26, 13:56)

Suokit, lakstingalos, suokit biggrin.gif

Arigato tau, Say-san cool.gif
Atsakyti
ateinu pasidžiaugti, po kol kas euforijoj, objektyvas 70-200 f/2.8 IS nerealus, permečiau foto tai tikrai labai daug kas patiko, į vakar ateisiu pasirodyt. Tik su žirgu kiek sunkoka buvo, labai jau valgyt norėjo tai visa laik prie šieno norėjo būt, bet aplinka išnaudojau tai baisiniai džiaugiuosi smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 26, 14:02)
atvažiuoju 5  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ups biggrin.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 05 26, 14:27)
Suokit, lakstingalos, suokit biggrin.gif

Arigato tau, Say-san cool.gif

dōitashimashite, Alabama-san biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 26, 14:41)
ateinu pasidžiaugti, po kol kas euforijoj, objektyvas 70-200 f/2.8 IS nerealus, permečiau foto tai tikrai labai daug kas patiko, į vakar ateisiu pasirodyt. Tik su žirgu kiek sunkoka buvo, labai jau valgyt norėjo tai visa laik prie šieno norėjo būt, bet aplinka išnaudojau tai baisiniai džiaugiuosi smile.gif))
Vien tai, kad tu šitai susiorganizavai, jau esi šaunuolė biggrin.gif O jei ir bus bent keletą šaunių nuotraukų, būsi dar didesnė šaunuolė, iš anksto giriu irnesakyk.gif

Kikirike, užjaučiu, dabar aš pati sėdžiu ir geltonuoju ne tik dienomis, bet ir naktimis, galo nesimato, bet džiaugiuosi, kiekvienu baigtu darbeliu. Dabar sėdu susiplanuoti birželio, tai kai skirsiu savo pomėgiui laiko, atiduosiu skolą Zirzei, na, kai ką aš jai vis esu skolinga, tada mokysiuos fotošopu RAW tvarkyti ir tuo action'us dėti, nes labai noriu. Nes man kartais trukdo, kai pafotografuoji, o apdirbti nemoki.

Gaila, kad bibliotekose nėra tos knygos apie photoshopo sluoksnius :/
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 26, 15:41)

tai reikia rodytis, o ne sneket biggrin.gif
Atsakyti
Gal turit kol nenužydėjo su alyvom idėjų? Pirmiausia bijau jas skinti doh.gif gal varyt reikia į Palangą, ten tiksliai žinau kad dižiuliai krūmai yra, paslapčia prisiskinsiu. O pas mane nukirto kiek verysad.gif

Bandžiau ieškoti nieko neradau. Bet šiandien vis vien keletą kadrų pykštelėjau, pasigrožėjimui, dievinu aš jas, čia menų nėr, neįsijauskit biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 26 gegužės 2011 - 15:20
QUOTE(sayonara @ 2011 05 26, 14:56)

atvažiuok 4 biggrin.gif

nu žinok po gynimų tiesiu taikymu - būtū faina jei pafotkintum blush2.gif aš nieko nebijau ir moku karstyti po medžius biški (jau teko lotuliukas.gif )

QUOTE(rG @ 2011 05 26, 15:50)

Kikirike, užjaučiu, dabar aš pati sėdžiu  ir geltonuoju ne tik dienomis, bet ir naktimis, galo nesimato, bet džiaugiuosi, kiekvienu baigtu darbeliu. Dabar sėdu susiplanuoti birželio, tai kai skirsiu savo pomėgiui laiko, atiduosiu skolą Zirzei, na, kai ką aš jai vis esu skolinga, tada  mokysiuos fotošopu RAW tvarkyti ir tuo action'us dėti, nes labai noriu. Nes man kartais trukdo, kai pafotografuoji, o apdirbti nemoki.

Gaila, kad bibliotekose nėra tos knygos apie photoshopo sluoksnius :/

tai jau tikrai kad supranti 4u.gif aj bet žinok dabar nesiparinu,čia tik darbas ...na taip taip,magistrinis... o viena mano draugė sako kai veiksi po vaikų auginimu - sakau aj fotkinsiu lotuliukas.gif sako ,kaa?????? su bakalauru ir magistru fotkinsi? doh.gif nu jetau,juk čia tik popierius ,jis mano protingumo nerodo doh.gif beje pažįstų žmonių kurie be tų popierių o tikrai už mane protingesni ir dauuuug blush2.gif
Atsakyti