vau, Sayonaros pirmoji
noriu ir aš juostinių savo nuotraukų
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 26, 08:59)
manau, kad tas medis yra toooookia smulkmena...
QUOTE(sayonara @ 2011 05 26, 09:19)
pirmos dvi wow
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 26, 09:27)
man kur tarp alyvų patiko eisiu vėliau žiūrėti pas tave daugiau
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 26, 10:08)
ačiū
QUOTE(Dalyja @ 2011 05 26, 12:04)
ačiū
O aš šiandien juostą sugebėjau nutraukti žodžiu fotikas užsikirto kai bandžiau ant bulb pastatyti (man rodos kažkas negerai ten su ta f-ja) ,na pamaniau kad jau gal ir juostelė baigėsi (nebuvau nustačius kad skaičiuotų),pradėjau sukti ir nu atidarau ,o ten nutrūkus bet nesusivinojus į kastę taip kad jau tikrai daug apsišvietė (ot vėpla esu) nu bet dar bandysiu kažką išgelbėti šiandien vakare,gal pamtasyje bandysiu sudėti į kasetę (nes nors kali kadrai tikrai neapsišvietė
dar teks bliamba darbą koreguoti savo magsitro....rrrrrrr..... nėr gyvenimo
na dar manau kad Alabama tikrai labai išraiškinga moteris ir tokios jos fotografijos ją labai atskleidžia nelabai įsivaizduoju jos pačios foto tokių krištolinių standartinių čia būtent atsiskleidžia moters paslaptingumas... o jau kur su galva atsirėmusi į sieną ,jetau kaip man dabar tiktu mano pačios auto sakiau magistro baigimo proga reiks kokį teminį savo auto padaryti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 26, 13:34)
Ir konnichiva:)
wakarimas
Papildyta:
QUOTE(je t'aime @ 2011 05 26, 13:52)
atvažiuok 3
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 26, 13:52)
na dar manau kad Alabama tikrai labai išraiškinga moteris ir tokios jos fotografijos ją labai atskleidžia nelabai įsivaizduoju jos pačios foto tokių krištolinių standartinių čia būtent atsiskleidžia moters paslaptingumas... o jau kur su galva atsirėmusi į sieną ,jetau kaip man dabar tiktu mano pačios auto sakiau magistro baigimo proga reiks kokį teminį savo auto padaryti
atvažiuok 4
ačiū, merginos. Alabama puikus modelis, absoliučiai nebijanti kameros, natūrali, nebijo erkių ir pan.
o as atvaziuoju su sirenom
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 26, 13:52)
QUOTE(sayonara @ 2011 05 26, 13:56)
Suokit, lakstingalos, suokit
Arigato tau, Say-san
ateinu pasidžiaugti, po kol kas euforijoj, objektyvas 70-200 f/2.8 IS nerealus, permečiau foto tai tikrai labai daug kas patiko, į vakar ateisiu pasirodyt. Tik su žirgu kiek sunkoka buvo, labai jau valgyt norėjo tai visa laik prie šieno norėjo būt, bet aplinka išnaudojau tai baisiniai džiaugiuosi ))
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 26, 14:02)
atvažiuoju 5
ups
QUOTE(Alabama @ 2011 05 26, 14:27)
dōitashimashite, Alabama-san
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 26, 14:41)
ateinu pasidžiaugti, po kol kas euforijoj, objektyvas 70-200 f/2.8 IS nerealus, permečiau foto tai tikrai labai daug kas patiko, į vakar ateisiu pasirodyt. Tik su žirgu kiek sunkoka buvo, labai jau valgyt norėjo tai visa laik prie šieno norėjo būt, bet aplinka išnaudojau tai baisiniai džiaugiuosi ))
Vien tai, kad tu šitai susiorganizavai, jau esi šaunuolė O jei ir bus bent keletą šaunių nuotraukų, būsi dar didesnė šaunuolė, iš anksto giriu Kikirike, užjaučiu, dabar aš pati sėdžiu ir geltonuoju ne tik dienomis, bet ir naktimis, galo nesimato, bet džiaugiuosi, kiekvienu baigtu darbeliu. Dabar sėdu susiplanuoti birželio, tai kai skirsiu savo pomėgiui laiko, atiduosiu skolą Zirzei, na, kai ką aš jai vis esu skolinga, tada mokysiuos fotošopu RAW tvarkyti ir tuo action'us dėti, nes labai noriu. Nes man kartais trukdo, kai pafotografuoji, o apdirbti nemoki.
Gaila, kad bibliotekose nėra tos knygos apie photoshopo sluoksnius :/
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 26, 15:41)
tai reikia rodytis, o ne sneket
Gal turit kol nenužydėjo su alyvom idėjų? Pirmiausia bijau jas skinti gal varyt reikia į Palangą, ten tiksliai žinau kad dižiuliai krūmai yra, paslapčia prisiskinsiu. O pas mane nukirto kiek
Bandžiau ieškoti nieko neradau. Bet šiandien vis vien keletą kadrų pykštelėjau, pasigrožėjimui, dievinu aš jas, čia menų nėr, neįsijauskit
Bandžiau ieškoti nieko neradau. Bet šiandien vis vien keletą kadrų pykštelėjau, pasigrožėjimui, dievinu aš jas, čia menų nėr, neįsijauskit
QUOTE(sayonara @ 2011 05 26, 14:56)
nu žinok po gynimų tiesiu taikymu - būtū faina jei pafotkintum aš nieko nebijau ir moku karstyti po medžius biški (jau teko )
QUOTE(rG @ 2011 05 26, 15:50)
Kikirike, užjaučiu, dabar aš pati sėdžiu ir geltonuoju ne tik dienomis, bet ir naktimis, galo nesimato, bet džiaugiuosi, kiekvienu baigtu darbeliu. Dabar sėdu susiplanuoti birželio, tai kai skirsiu savo pomėgiui laiko, atiduosiu skolą Zirzei, na, kai ką aš jai vis esu skolinga, tada mokysiuos fotošopu RAW tvarkyti ir tuo action'us dėti, nes labai noriu. Nes man kartais trukdo, kai pafotografuoji, o apdirbti nemoki.
Gaila, kad bibliotekose nėra tos knygos apie photoshopo sluoksnius :/
tai jau tikrai kad supranti aj bet žinok dabar nesiparinu,čia tik darbas ...na taip taip,magistrinis... o viena mano draugė sako kai veiksi po vaikų auginimu - sakau aj fotkinsiu sako ,kaa?????? su bakalauru ir magistru fotkinsi? nu jetau,juk čia tik popierius ,jis mano protingumo nerodo beje pažįstų žmonių kurie be tų popierių o tikrai už mane protingesni ir dauuuug