Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laura @ 2011 05 26, 11:59)
Man asmeniskai tai nesuprantamai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ne mano akim tokios foto blush2.gif  doh.gif ir ne mano protui biggrin.gif

Vanillos pirma patiko, ir trecia. bet labiausiai tai kur ant akmens sedi flickre biggrin.gif

ook biggrin.gif nors ko čia neusprast - yra mergina, dvi akys, plaukai, apsirengus, žiūri tiesiai..biggrin.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 05 26, 12:00)
Gražiai, man čia jau menas ir kitas lygis  mirksiukas.gif iki kurio man toooooooooooooooooooooooooooooli  rolleyes.gif

nei čia menas, nei kas.. visos čia puikiai fotkinat, o jei dar nefotkinat, tai fotkinsit biggrin.gif

op.s. nei Tu, nei Alabama vienos TOKIO amžiaus biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 26 gegužės 2011 - 12:07
Labutis,
QUOTE(Dalyja @ 2011 05 26, 11:58)
ačiū D, karsta.gif  o aš jau galvojau, kad aš čia viena "+/-" tokio amžiaus  sunglasses2.gif

Vaikai, raminkitės su tais metais cool.gif Gal kas iš pajūrio vasaros antroj pusėj mano jubiliejaus proga norėtų mane pafotkint ax.gif Į penktą dešimtį kopsiu doh.gif , o prieš objektyvą nemoku stovėt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joreta: 26 gegužės 2011 - 12:07
Man tai šešiolika happy.gif

man labai patiko antra Alabama smile.gif Žiauriai biggrin.gif
Atsakyti
Fainos Alabamos fotkės... tik trečia nepatinka ax.gif
Atsakyti

QUOTE(eurik@.k @ 2011 05 26, 12:56)
pirma ir antra liuks kaip noreciau kad mane taip nufotkintu

ir as blush2.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 05 26, 12:58)
ačiū D,  o aš jau galvojau, kad aš čia viena "+/-" tokio amžiaus

pfe...pamanyk tik viena....as irgi apie toki amziu sukiojuosi irnesakyk.gif
QUOTE(joreta @ 2011 05 26, 13:06)
Labutis,

*Vaikai, raminkitės su tais metais
** Gal kas iš pajūrio vasaros antroj pusėj mano jubiliejaus proga norėtų mane pafotkint 

* lotuliukas.gif
**as irgi planuoju lekti trumpam i Klaipeda kazkur tai rugpjucio vidury..butu lb smagu, jei kam pamodeliauti galetume kaip seima....du vaikiukai( bus beveik 3 metukai mergytei ir berniukui bus apie 9men) na ir as su MB..labai noreciau, kad kas is salies i mus paziuretu per objektyvo skylute blush2.gif

Kikirike, puikus bandymai su juosta...spalvos lb grazios!
sayonara( nebezinau kaip rasosi nikas doh.gif na jau nuotraukos tikrai grazios....su kvapeliu, k'sakant...kazkokia mistika...kaip taip padarot ? Atrodo paprastut paprastute, imk,atrodo ir nukopijuok..easy...bet vat be sansu taip padaryti..kodel taip skyriasi...atrodo ir rakursas +/- panasus, ir spalvos, bet va vienu toklios pyks pokst staciokiskos ir be jokio sarmo, o va tokiu kaip tavo, tai su gyvybe nuotraukos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 26, 11:36)
Man patiko visos, aciu Sayonarai.Taip, man 35. As turiu rauksliu, jos mane puosia.Kiti uzpaiso jas su PS.smile.gif
As cia sau labai grazi:)

o as ir nesakiau, kad negrazi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 05 26, 11:56)
pirma ir antra liuks bigsmile.gif , kaip noreciau kad mane taip nufotkintu blush2.gif

atvažiuok smile.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 05 26, 12:36)
Fainos Alabamos fotkės... tik trečia nepatinka ax.gif

ačiū smile.gif

QUOTE(pandre @ 2011 05 26, 12:41)
ir as blush2.gif

sayonara( nebezinau kaip rasosi nikas doh.gif  na jau nuotraukos tikrai grazios....su kvapeliu, k'sakant...kazkokia mistika...kaip taip padarot ? Atrodo paprastut paprastute, imk,atrodo ir nukopijuok..easy...bet vat be sansu taip padaryti..kodel taip skyriasi...atrodo ir rakursas +/- panasus, ir spalvos, bet va vienu toklios pyks pokst staciokiskos ir be jokio sarmo, o va tokiu kaip tavo, tai su gyvybe nuotraukos wub.gif

atvažiuok 2 biggrin.gif

niką parašei teisingai biggrin.gif čia su juosta fotkinta, tai nėra jokios mistikos, tiesiog gali gautis kitoks rezultatas negu su skaitmena, nors aš ir su skaitmena pripyškinus primakaluoju, jog atrodytų, kad su juosta daryta. skonio reikalas. kiti pakęst negali grūdo ir ne stiklinio aštrumo vaizdo. ieškokit šviesos įdomesnės. eikit į vietas, kuriose jau kada nors sėkmingai fotkinot, kartokit. man tai geriausios sąlygos - kai yra aštri saulė ir tada va koks nors pavėsis (pvz., miškas, medžiai, žolės, pastatai, skylės, properšos, idealiausia - griuvėsiai su medžiais virš jų, tada raibuliuoja gerai ir pan.), tada visokių nesąmonių gaunasi. arba ne biggrin.gif ačiū už gerus žodžius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 26, 12:33)
O ko tu man nieko taip ir neparasei:)

nepyk, zinok, man visai is galvos dingo.. sad.gif o dar po baliaus buvau.. sau jau kelinta karta kartoju, kad man darbo knygutes reikia, nes prisikaupiau tieeek reikalu.. wacko.gif

bet uz tai gavai vietoj manes superine fotografe wink.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 26, 12:51)
nepyk, zinok, man visai is galvos dingo.. sad.gif o dar po baliaus buvau.. sau jau kelinta karta kartoju, kad man darbo knygutes reikia, nes prisikaupiau tieeek reikalu.. wacko.gif

bet uz tai gavai vietoj manes superine fotografe wink.gif

Ne vietoj, galvojau busiu gudri ir su abiems susitiksiu.O va vietoj taves gavau restorana su vakariene:)))
Sayonara is japonu kalbos isvertus reiksia viso gero, ot.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 26, 13:57)
Ne vietoj, galvojau busiu gudri ir  su abiems susitiksiu.O va vietoj taves gavau restorana su vakariene:)))

restoranas su vakariene gi yra gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 26, 12:57)

.. arba laba diena.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 05 26, 13:09)
.. arba laba diena.. biggrin.gif

Ir konnichiva:)
Atsakyti