Atsiprašau,kad įsiveržiau į jūsų temukę
Gal kas turit Canon eos 500D lietuvišką instrukciją?
QUOTE(Alabama @ 2011 05 21, 11:33)
ar dar tik nori ar jau pirkai ir lauki?
QUOTE(Yvette @ 2011 05 21, 10:41)
Negalima persokti stadiju-taigi kol kas tik NORIU
gal galit pasakyti, kokiom programom kuriat foto filmukus?
Alabama as pamenu kai sita nusipirkai,sakei tikrai tikrai nenoresi daugiau ir tau uzteks sito ilgam
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 21, 11:33)
Alabama as pamenu kai sita nusipirkai,sakei tikrai tikrai nenoresi daugiau ir tau uzteks sito ilgam
Pagalvok, kaip ilgai uzteko, net 5 menesiams:)
Suprantu, kad vartotojiskas poziuris ir mano budistine dvasia tam priestarauja, bet-noriu kelt iso kiek noriu, noriu plataus kampo, noriu didesnes kokybes.
QUOTE(Alabama @ 2011 05 21, 12:41)
Pagalvok, kaip ilgai uzteko, net 5 menesiams:)
Suprantu, kad vartotojiskas poziuris ir mano budistine dvasia tam priestarauja, bet-noriu kelt iso kiek noriu, noriu plataus kampo, noriu didesnes kokybes.
platus kampas tai nuo objektyvo priklauso
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 05 21, 09:36)
Atsiprašau,kad įsiveržiau į jūsų temukę
As turiu, parasyk man a.z. atsiusiu
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 21, 12:02)
platus kampas tai nuo objektyvo priklauso
Zinau, bet ir ff duoda:)Na daugiau gi telpa su juo.
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 21, 09:22)
grazios abi foto, sviesios. as nepersistengciau su tuo apdirbimu.. o kas kliuna, tai sharpas. nu kam ta zmogu nusharpinti, a? ziba paskui plaukai, dantys, blakstienos..
o man keista, net gryzau paziureti, man nerodo, kad butu persharpinta, nematau jokiu blizgejimu ant blakstienu ir plauku negi taip gali skirtis monitoriai?
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 21, 13:18)
o man keista, net gryzau paziureti, man nerodo, kad butu persharpinta, nematau jokiu blizgejimu ant blakstienu ir plauku negi taip gali skirtis monitoriai?
nzn ar tai nuo monitoriu priklauso.. na paziurek akis desinej, ant jos yra plauku. sharpinta akis, o kartu pasisharpino ir plaukai. gi skiriasi nei kiti. paskui dantu krastukai irgi blizga..
nors galvoju, gal siaip kas nefotkina ir nephotoshopina, to nesimato... na cia kaip profesine liga, kad paziurejus i foto, jau kartais matosi, kas su ja buvo daryta
Na va, nuostabi seima, nuostabi mama su nuostabiais vaikais.
Flikre daugiau:)
Flikre daugiau:)