Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Atsiprašau,kad įsiveržiau į jūsų temukę ax.gif
Gal kas turit Canon eos 500D lietuvišką instrukciją?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 21, 11:33)
Na turbut jau galiu ir as pasakyti-
NORIU FULL FRAME'o.
Jeeeee biggrin.gif

lotuliukas.gif
ar dar tik nori ar jau pirkai ir lauki?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 21, 10:41)
lotuliukas.gif
ar dar tik nori ar jau pirkai ir lauki?

Negalima persokti stadiju-taigi kol kas tik NORIU biggrin.gif
Atsakyti
gal galit pasakyti, kokiom programom kuriat foto filmukus? smile.gif
Atsakyti
Alabama hihihi.gif as pamenu kai sita nusipirkai,sakei tikrai tikrai nenoresi daugiau ir tau uzteks sito ilgam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 21, 11:33)
Alabama hihihi.gif as pamenu kai sita nusipirkai,sakei tikrai tikrai nenoresi daugiau ir tau uzteks sito ilgam lotuliukas.gif

Pagalvok, kaip ilgai uzteko, net 5 menesiams:) doh.gif
Suprantu, kad vartotojiskas poziuris ir mano budistine dvasia tam priestarauja, bet-noriu kelt iso kiek noriu, noriu plataus kampo, noriu didesnes kokybes.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 21, 12:41)
Pagalvok, kaip ilgai uzteko, net 5 menesiams:) doh.gif
Suprantu, kad vartotojiskas poziuris ir mano budistine dvasia tam priestarauja, bet-noriu kelt iso kiek noriu, noriu plataus kampo, noriu didesnes kokybes.

platus kampas tai nuo objektyvo priklauso wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 05 21, 09:36)
Atsiprašau,kad įsiveržiau į jūsų temukę ax.gif
Gal kas turit Canon eos 500D lietuvišką instrukciją?

As turiu, parasyk man a.z. atsiusiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 21, 12:02)
platus kampas tai nuo objektyvo priklauso wink.gif

Zinau, bet ir ff duoda:)Na daugiau gi telpa su juo.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 21, 09:22)
grazios abi foto, sviesios. as nepersistengciau su tuo apdirbimu.. o kas kliuna, tai sharpas. nu kam ta zmogu nusharpinti, a? ziba paskui plaukai, dantys, blakstienos..

o man keista, net gryzau paziureti, man nerodo, kad butu persharpinta, nematau jokiu blizgejimu ant blakstienu ir plauku g.gif negi taip gali skirtis monitoriai? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 21, 13:18)
o man keista, net gryzau paziureti, man nerodo, kad butu persharpinta, nematau jokiu blizgejimu ant blakstienu ir plauku g.gif negi taip gali skirtis monitoriai?  doh.gif

nzn ar tai nuo monitoriu priklauso.. na paziurek akis desinej, ant jos yra plauku. sharpinta akis, o kartu pasisharpino ir plaukai. gi skiriasi nei kiti. paskui dantu krastukai irgi blizga..

nors galvoju, gal siaip kas nefotkina ir nephotoshopina, to nesimato... g.gif na cia kaip profesine liga, kad paziurejus i foto, jau kartais matosi, kas su ja buvo daryta biggrin.gif
Atsakyti
Na va, nuostabi seima, nuostabi mama su nuostabiais vaikais.
Flikre daugiau:)
user posted image
Atsakyti