Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(maija @ 2011 05 25, 23:49)
Saunuole, kad bandai  4u.gif  Aisku, ne kokia is manes kritike, bet pabandysiu pasakyt, kas man labiausiai uzkliuvo...
Kairioje koliazo foto graziau butu jei tas medis augtu labiau i sona kur nors, nesusiplaktu i viena kruva su alyvom, o siaip ta nuotrauka man visai grazi smile.gif O va mergina nelabai...  blush2.gif Kazkaip susikuprinus, ir antenos is skrybelytes kyso...  blush2.gif  Bent jau jas as naikinciau...

ačiū labai už kritiką - ištikro kol nepasakiai nemačiau nei to medžio nei tų antenų doh.gif aišku fotkinant pirmą kartą man aplamai norėjosi kad bent jau fokuse būtų foto lotuliukas.gif bet čia nepasiteisinimas blush2.gif jei nesunku lauksiu kritikos flickr kitoms foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 25, 23:54)
ačiū labai už kritiką - ištikro kol nepasakiai nemačiau nei to medžio nei tų antenų  doh.gif aišku fotkinant pirmą kartą man aplamai norėjosi kad bent jau fokuse būtų foto  lotuliukas.gif bet čia nepasiteisinimas  blush2.gif jei nesunku lauksiu kritikos flickr kitoms foto  blush2.gif

manau, kad tas medis yra toooookia smulkmena...
Atsakyti
labas rytas,

jei man kas nors paaiškintų, kaip iš flickro įmesti į SM foto, aš parodyčiau vieną Jūsiškę merginą temoje biggrin.gif atsiprašau už lameriavimą biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 05 26, 09:03)
labas rytas,

jei man kas nors paaiškintų, kaip iš flickro įmesti į SM foto, aš parodyčiau vieną Jūsiškę merginą temoje biggrin.gif atsiprašau už lameriavimą biggrin.gif doh.gif

sayonara, kas pirmo puslapio neskaite? biggrin.gif

----
Atsidarai foto. Spaudi dešiniu ant foto ir išsirenki dydį (mėlynai būna parašyta). Tada kai atsidaro ta foto, spaudi dešiniu ir renkiesi Copy image location. Ir įkopini čia į IMG lauką.
----

kitos dar su HTML ten kazkuo zaidzia, as nesuprantu..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 26, 08:13)
sayonara, kas pirmo puslapio neskaite? biggrin.gif

----
Atsidarai foto. Spaudi dešiniu ant foto ir išsirenki dydį (mėlynai būna parašyta). Tada kai atsidaro ta foto, spaudi dešiniu ir renkiesi Copy image location. Ir įkopini čia į IMG lauką.
----

kitos dar su HTML ten kazkuo zaidzia, as nesuprantu..

neskaičiau biggrin.gif ačiū smile.gif einu IEŠKOT biggrin.gif

Ačiū modeliui wink.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 26 gegužės 2011 - 08:51
Po sayonaros net baisu det doh.gif biggrin.gif Nuostabus portretas, labai patinka tiek sviesa, tiek poza, veido israiska, ir jb man grazus 4u.gif

as tai noriu kritikos tongue.gif
user posted image

user posted image

user posted image

o daugiau sios fotosesijos nuotraukyciu flickr smile.gif

Tiesa, Kristukas labai zavi. 4u.gif

Dalyja, patiko antroji vaikino foto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 05 26, 09:19)
Ačiū modeliui wink.gif

fotografė ir modeliukė labai fainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 25, 23:32)
na va ir mano pirmi bandymai su juostinuku  blush2.gif turiu zenitą  blush2.gif

na tu saunuole mirksiukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 05 26, 09:19)
Ačiū modeliui wink.gif

man tik pirmosios dvi patiko smile.gif
ir nezinau kame reikalas, bet siose nuotraukose man Alabama vyresne atrodo, nei kitu ar jos pacios darytose ax.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 05 26, 09:27)
as tai noriu kritikos tongue.gif
[

man pirma ir trecioji tokios fainulkos, antrojoje veido israiskai nepatiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 26, 09:08)
man tik pirmosios dvi patiko smile.gif
ir nezinau kame reikalas, bet siose nuotraukose man Alabama vyresne atrodo, nei kitu ar jos pacios darytose ax.gif

ačiū smile.gif

matai, kokia aš ragana? biggrin.gif
Atsakyti
gizzy, aciu uz sveikinimus. 4u.gif
Atsakyti
Aciu Zirze 4u.gif wub.gif antraja specialiai bandziau parodyt tokia ale labai rimta, gal net piktoka, kad ne visose foto butu tik issisiepus tongue.gif man asmeniskai patinka, na bet gal ir prasoviau siek tiek pro sali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 26, 10:18)
Aciu Zirze  4u.gif  wub.gif  antraja specialiai bandziau parodyt tokia ale labai rimta, gal net piktoka, kad ne visose foto butu tik issisiepus tongue.gif man asmeniskai patinka, na bet gal ir prasoviau siek tiek pro sali  ax.gif

na gal cia merginos toks veidas, kai rimta tai atrodo liudna - lupu kampuciai patempti apacion smile.gif zvilsnis tai toks piktokas jooo smile.gif
Atsakyti