Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Miss K @ 2011 05 25, 17:19)
Aha! O kaži užtektų to 200 ISO su fisheye? Ar neverta net rizikuot?

Dar pažiūrėjau tą x-pro chrome, nugi grožybių grožybė gaunasi, ale juostelės kaina tai ohoho  blink.gif Ir vėlgi ISO 100, kaži, ar verta rizikuot?  g.gif

su Iso 100 tai nerizikuočiau niekaip, nebent vidury dienos tik fotkintum, kada saulė aukščiausiam taške, tada matytųsi biggrin.gif o dėl Iso 200 tai reikia klaust Akashos, ji fotkino su mano fisheye tokia juosta, įdomu ar daug kadrų sugadino g.gif
Atsakyti
Dalyja, NOOOOOOORIU... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 05 25, 18:18)
Ką galit parašyt ar pakomentuot šiai nuotraukai?

Man kažkodėl norisi tą gėlę atgal kiek pastumt, nes pirma reakcija buvo "o, spalvos!" ir tik po kiek laiko dašuto kas ten prie ko... Bet man dažnai taip pasitaiko, kad užtrunku susiprasti kas su kuo ir kodėl rolleyes.gif

Na va, įsidėjau kašikan tą fisheye plius fuji iso400 juostelių komplektą ir mąstau dabar ką daryt... Nu ir to actionsampler noriu, gi smagus žaisliukas. Kaži kas čia man pasidarė, ot bus gražu jei taip pamažu ant juostos persimesiu lotuliukas.gif Dar galvoju, ar pirkti mėlyną fotiką ar juodai baltą (nu bodžio spalva). Noriu tai riuuuužavo, ale tokio nėr amazone. g.gif
Atsakyti
Merginos, kokią juostą įdėsit į fisheye, su tokia ir fotkinsit. nėra jokių "taisyklių", kokią būtinai dėti ar kokia tinka. tiesiog atsižvelkite į apšvietimo sąlygas, kaip ir su bet kokia kita juosta ir juostiniu fotiku.

pradžiai pasibandykit iso 400 - ji gal universaliausia, o paskui kitas ir išsirinksit, kuri labiausiai patinka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 05 25, 20:11)
Merginos, kokią juostą įdėsit į fisheye, su tokia ir fotkinsit. nėra jokių "taisyklių", kokią būtinai dėti ar kokia tinka. tiesiog atsižvelkite į apšvietimo sąlygas, kaip ir su bet kokia kita juosta ir juostiniu fotiku.

pradžiai pasibandykit iso 400 - ji gal universaliausia, o paskui kitas ir išsirinksit, kuri labiausiai patinka. 4u.gif

Aiškuma 4u.gif Laukiu rytojaus, gal rasiu tą fisheye parduotuvėje, jei ne - tada užsakysiu. Ir tada tai jau fotkinsiu bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras, pagalvojau parašysiu, gal kuri mamytė susidomės mano pasiūlymu.. smile.gif turiu kanados sfinksiukų vadą, ir gal kuri norėtų įgyti praktikos fotografuojant gyvūnėlius..? mums nuotraukytės, jums praktika ir nuotraukos i savo asmeninį albumą.. esam iš Vilniaus, jei kas susidomėtų rašykit i až, nes temos neseku.. 4u.gif
Atsakyti
Nuomojamas objektyvas jau pas mane, bet svoris tai oho kokis, pradžioj net paimti fotika nepatogu nesupranti kur patogiau laikyt biggrin.gif
Tikiuosi bus paksui ką jums rodyt tongue.gif
dar sutariau kad penktadieni ryte gražinus objektyva man leis patestuoti abu norimus mano fotikus be mokesčio, tai namie paksui galėsiu peržiūrėt kas kaip, gal labaiu padės apsipresti. Šiandien tik pačiupinau abu krūvoj, tai ką galiu pasakyt rankoj smagiau laikosi canonas g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
As jau LT smile.gif
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 25, 00:56)
O as siandien susipazinau su labai grazia musiske mergina wub.gif  Tai musu krisstukas wub.gif bus daugiau.Kritika pageidaujama ax.gif

Tikrai labai grazi mergina ir suknele pasakiska, ir nuotrauka man patinka wub.gif
Krisstukas Sveikinu su baigimu 4u.gif
Atsakyti
Hey ax.gif

Dvi is archyvu [winter jam]

1.
user posted image

2. kadangi kirpti nemoku, idedu du variantus, pirmas - originalas (kontrastinta tiek specialiai, norejau labai "ryshku" ir ashtru j/b, nezinau ar ne per daug jau cia..):
user posted image

3. karpyta
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 05 25, 22:16)
Hey ax.gif

Dvi is archyvu [winter jam]

na įdomios foto ax.gif man apkarpyta geriau ax.gif
Atsakyti
na va ir mano pirmi bandymai su juostinuku blush2.gif turiu zenitą blush2.gif

user posted image

daugiau čia blush2.gif http://www.flickr.co...57626680859387/
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 25, 23:32)

Saunuole, kad bandai 4u.gif Aisku, ne kokia is manes kritike, bet pabandysiu pasakyt, kas man labiausiai uzkliuvo...
Kairioje koliazo foto graziau butu jei tas medis augtu labiau i sona kur nors, nesusiplaktu i viena kruva su alyvom, o siaip ta nuotrauka man visai grazi smile.gif O va mergina nelabai... blush2.gif Kazkaip susikuprinus, ir antenos is skrybelytes kyso... blush2.gif Bent jau jas as naikinciau...
Atsakyti