Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 25, 12:47)
http://www.mikasbink...ticle=zymejimai

čia va visų objektyvų visos raidės paaiškintos  smile.gif

tai aš radau perskaičiua, bet tai rašydama labiau turėjau minty kad nesusigyvenus su jomis kad kaip abecelės moku, ir kalusiu kur neapsirikt nes į ką atkriep dėmesį

QUOTE(Ersė @ 2011 05 25, 12:51)
Vienintele, prie FF pereini  bigsmile.gif ?

na idėjau visa savo asortimenta pardavinėt, kaip pirma žingsi kad nepersigalvočiau, tik dabar labiausia negaliu apsipresti ar canon 5D II ar nikon D700, ir vienas ir kitas turi privalumu, kai pati nesu mėginusi tai negaliu galutinai apsipresti, planavau nuomotis, bet tada man reikai abiejų bodžiū ir jiems objektyvų tai suma gauansi apie 500 Lt vien pasibandymui vienai dienai tai brangoka sad.gif. Kadangi šiandien važiuoju pasiimti išsinuomoto objektyvo rytinei fotosesijai su žirgais, tai pačiupinėsiu abu, nes juos turi ir leis apžiūrėti
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 05 25, 13:36)
Na dar kartelį sveikos
ir norėč kritikos  ax.gif
prašiau kad vaizduotų supykusį, tai nežinau nelabai jaučiu gavosi  doh.gif

supykes visai neatrodo, antroj tai visai svajingas sakyciau net.

Vienintele, manau kad ir kuri varianta is dvieju apsispresi, vistiek nesigailesi biggrin.gif
Atsakyti
Svajone - lauksim lauksim pinhole darbų 4u.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 05 25, 00:56)
O as siandien susipazinau su labai grazia musiske mergina wub.gif  Tai musu krisstukas wub.gif bus daugiau.Kritika pageidaujama ax.gif

wow,einu žiūrėti i flickr,arba vakare geriau žiūrėsiu ant didesnio kompo blush2.gif

QUOTE(inc @ 2011 05 25, 10:11)

turėsi fainą mistišką kadrą  savo kolekcijoj  mirksiukas.gif

ačiū,tikrai jau kad mistiškas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 05 25, 13:36)
Na dar kartelį sveikos
ir norėč kritikos  ax.gif
prašiau kad vaizduotų supykusį, tai nežinau nelabai jaučiu gavosi  doh.gif

Bliamba, sunku kaip fotkint vyrukus, tai šakės... na nebent mano dičkis nelabai norėjo fotkintis  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Papildyta:

O kur tu skaitei efoto?  ax.gif

kelintą valandą tu fotografavai? labai šešėliai ryškūs, kontrastingi.. o emocijos piktumo nelabai pavyko išgaut g.gif

efoto čia užmačiau, http://www.efoto.lt/...foto_i_facebook
o po to susiradau fb tą "sutartį" kilometro ilgio, ir pasiskaičiau,tai ten įvairų bajeriukų yra smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Aš su klausimu į fotoaparatų pasirinkimo temą. Nusprendžiau, kad noriu pigaus ir crazy fotiko, nu kad gyvenimas smagesnis būtų. Renkuosi tarp šių dviejų:

Fisheye

Actionsampler

Prašom padėt išsirinkt, noriu šiandien užsisakyt, tik nežinau pati ko labiau noriu ar kas gudriau unsure.gif Fotikai juostiniai.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 25, 15:07)
kelintą valandą tu fotografavai? labai šešėliai ryškūs, kontrastingi.. o emocijos piktumo nelabai pavyko išgaut  g.gif

Apie 17 val.
Na tai aišku su ta emocija smile.gif nesigavo. Reiks kada perlaužt ir išgaut pyktį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2011 05 25, 14:48)
Sveiki 4u.gif

Aš su klausimu į fotoaparatų pasirinkimo temą. Nusprendžiau, kad noriu pigaus ir crazy fotiko, nu kad gyvenimas smagesnis būtų. Renkuosi tarp šių dviejų:

Fisheye

Actionsampler

Prašom padėt išsirinkt, noriu šiandien užsisakyt, tik nežinau pati ko labiau noriu ar kas gudriau  unsure.gif Fotikai juostiniai.

mano panašus į pirmąjį- fisheye, beveik toks pat wink.gif tai jis tikrai smagus, tik labai tamsus, F8 diafragma, tai perkant juostelę, jos iso minimum 400 turėtų būti, nes kitaip per trumpą išlaikymą pasirenka, ir labai tamsios nuotraukos gaunasi, o dėl to kito tai nežinau, nebandžius...
Papildyta:
QUOTE(Dalyja @ 2011 05 25, 14:51)
Apie 17 val.
Na tai aišku su ta emocija smile.gif nesigavo. Reiks kada perlaužt ir išgaut pyktį  mirksiukas.gif

nu vat, negeru metu fotografavai, jei įmanoma siūlyčiau rinktis vėlesnį laiką, kai saulė jau leidžiasi, tada šviesa tokia "minkštesnė" ir šešėliai ne tokie tamsūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2011 05 25, 15:48)
Sveiki 4u.gif

Fisheye

Actionsampler

Prašom padėt išsirinkt, noriu šiandien užsisakyt, tik nežinau pati ko labiau noriu ar kas gudriau  unsure.gif Fotikai juostiniai.

imciau fisheye'ju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 25, 16:06)
imciau fisheye'ju smile.gif

Vat ir aš link jo linkstu, o bet tačiau - kokią juostelę pirkti? Aš gi juostelėse visai žalias daiktas... 35mm reikia, tą jau supratau, o kas toliau?

Radau tokias:

35 Film Redscale 50-200 ASA XR
35 Film Color Negative 800 ASA
X-Pro Chrome 100 35mm Film
100 color negative

Katros čia man dabar reikia ir ką kas čia reiškia? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2011 05 25, 15:39)
Vat ir aš link jo linkstu, o bet tačiau - kokią juostelę pirkti? Aš gi juostelėse visai žalias daiktas... 35mm reikia, tą jau supratau, o kas toliau?

Radau tokias:

35 Film Redscale 50-200 ASA XR
35 Film Color Negative 800 ASA
X-Pro Chrome 100 35mm Film
100 color negative

Katros čia man dabar reikia ir ką kas čia reiškia?  unsure.gif

red scale tai nzn ką reiškia..

skaičiai 100, 800 tai juostelės iso..

bet kokia negatyvinė 35mm juostelė tiktų, su iso 400 manau...
Papildyta:
aij va, Redscale http://www.flickr.co...5...SA XR&s=int įdomios spalvos..
Atsakyti
Ką galit parašyt ar pakomentuot šiai nuotraukai?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 25, 16:56)
red scale tai nzn ką reiškia..

skaičiai 100, 800 tai juostelės iso..

bet kokia negatyvinė 35mm juostelė tiktų, su iso 400 manau...
Papildyta:
aij va, Redscale http://www.flickr.co...5...SA XR&s=int  įdomios spalvos..

Aha! O kaži užtektų to 200 ISO su fisheye? Ar neverta net rizikuot?

Dar pažiūrėjau tą x-pro chrome, nugi grožybių grožybė gaunasi, ale juostelės kaina tai ohoho blink.gif Ir vėlgi ISO 100, kaži, ar verta rizikuot? g.gif
Atsakyti