merginos, ką tik efote perskaičiau komentarą apie FB, ką jūs į tai
For content that is covered by intellectual property rights, like photos and videos ("IP content"), you specifically give us the following permission, subject to your privacy and application settings: you grant us a non-exclusive, transferable, sub-licensable, royalty-free, worldwide license to use any IP content that you post on or in connection with Facebook ("IP License"). This IP License ends when you delete your IP content or your account unless your content has been shared with others, and they have not deleted it.
Aciu labai labai visoms kurios pakomentavo,tikrai yra trukumu ir zinau kad galiu geriau,bet gavosi butent taip.Dar biskiuka veliau idesiu daugiau nuotrauku.Taip,buvom tik gamtoj,nors irgi isivaizdavau i koki senamiesti nusivest,bet laiko nebeuzteko.Na fotosesija buvo tokia neutrali,neipareigojanti ir nieko nepasakojanti.O krisstukas nerealaus grozio moteris,o dar suknele kai isfotkinsiu juosteles bus ir is juostiniu dar,bet stebuklu tikrai nebus beje tai mano pirmas kartas fotografuoti nepazystama zmogu
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 25, 12:21)
išvis, dabar perskaičiau visą sutartį apie FB kurią pasirašiau ten prisiregistruodama, tai man net labai nepatinka... kaip sakant , atidaviau savo asmeninį gyvenimą kažkam, nors uždėti visi privatumo nustatymai......
tai nereik viesint asmeninio gyvenimo ir siaip, ka zmones isivaizduojat, kad jums ten viska nemokamai duoda?
Laba,
mano asmeninės info ten nedaug
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 25, 11:21)
išvis, dabar perskaičiau visą sutartį apie FB kurią pasirašiau ten prisiregistruodama, tai man net labai nepatinka... kaip sakant , atidaviau savo asmeninį gyvenimą kažkam, nors uždėti visi privatumo nustatymai......
mano asmeninės info ten nedaug
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 25, 11:29)
tai nereik viesint asmeninio gyvenimo ir siaip, ka zmones isivaizduojat, kad jums ten viska nemokamai duoda?
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 25, 12:29)
teisingai
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 25, 11:29)
na nusistacius tik draugams rodyt, bet pasirodo, ne visai viskas yra taip kaip isivaizdavau
Gal galim truputėli diskusija užvesti apie nikon objektyvus? apie canon jau žinau nemažai, o dabar domina nikon, kurie verti dėmesio, nes dar nei raidžių nesupranatu kas ten kur )) tai ačiū jei kas brūkštelsit
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 25, 12:38)
Gal galim truputėli diskusija užvesti apie nikon objektyvus? apie canon jau žinau nemažai, o dabar domina nikon, kurie verti dėmesio, nes dar nei raidžių nesupranatu kas ten kur )) tai ačiū jei kas brūkštelsit
http://www.mikasbink...ticle=zymejimai
čia va visų objektyvų visos raidės paaiškintos
Na dar kartelį sveikos
ir norėč kritikos
prašiau kad vaizduotų supykusį, tai nežinau nelabai jaučiu gavosi
Bliamba, sunku kaip fotkint vyrukus, tai šakės... na nebent mano dičkis nelabai norėjo fotkintis
Daugiau čia
Papildyta:
O kur tu skaitei efoto?
ir norėč kritikos
prašiau kad vaizduotų supykusį, tai nežinau nelabai jaučiu gavosi
Bliamba, sunku kaip fotkint vyrukus, tai šakės... na nebent mano dičkis nelabai norėjo fotkintis
Daugiau čia
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 25, 11:51)
O kur tu skaitei efoto?