Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(R.P.Z. @ 2011 05 25, 10:12)
Nu grožis ir krisstuko ir sukniuko  thumbup.gif  Patinka man emocija, tokia natūrali, lengva...
Man tik tų pirštinaičių ir rankinės šiam kontekste nesinorėtų, bet čia tik pagal mano supratimą smile.gif

Aciu. biggrin.gif Suknele mano pacios kurta. O delnine ir pirstinaites butini, juk cia 50uju stilius. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 24, 21:06)
nu va, galit cekavytis smile.gif  http://www.flickr.co...92@N04/?saved=1

labai daug tokių grublėtų nuotraukų, taškai tokie, net nežinau aip pasakyt, na nėra detalumo.. įdomu ar skanavimo problema, ar juostos...

nu kai nupasakojai kok grybas gavosi iš kart bėgau žiūrėt tavo fotkių ir ką galiu pasakyt kad man visai patiko tei tavo bandymai, enturiu ko ten labai kabinėtis, o ir nenoriu, taigi su pirmuoju blynu kuris tikrai nėra toks prisviles kaip tu aprašei mirksiukas.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 05 24, 23:56)
O as siandien susipazinau su labai grazia musiske mergina wub.gif  Tai musu krisstukas wub.gif bus daugiau.Kritika pageidaujama ax.gif

man patiko apdranga, toks stilius fainas, tim man pirštinės nepatinka, bėt čia turbūt mano bėda, gal turi dar iš arčiau ale su raudonom lupytėm portretuka?
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 05 25, 10:14)
Aciu.  biggrin.gif  Suknele mano pacios kurta. O delnine ir pirstinaites butini, juk cia 50uju stilius.  blush2.gif

o jūs tik gamtoj buvot? Man šitos aprangos labai norėtūsi kokio senamiesčio fone smile.gif O jei dar koks senovinis automobiliukas būtų... wub.gif Va kada pasimsiu vyro senuka Mini cooper'iuką ir pas jumi atlėksiu smile.gif Labai tiktų prie šios suknutės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(R.P.Z. @ 2011 05 25, 10:23)
o jūs tik gamtoj buvot? Man šitos aprangos labai norėtūsi kokio senamiesčio fone smile.gif O jei dar koks senovinis automobiliukas būtų...   wub.gif  Va kada pasimsiu vyro senuka Mini cooper'iuką ir pas jumi atlėksiu smile.gif Labai tiktų prie šios suknutės wink.gif

As ne kauniete. smile.gif Taciau mielai pasiruosciau ir papozuociau. smile.gif O tik dabar pastebejau, jog esat is mano krasto. Siuo metu as Marijampoleje. smile.gif

vienintele, ieskojau as pirstiniu baltu nepermatomu, bet pas mus kaime visiskai nieko neradau, tai teko tenkintis tuo ka radau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 25 gegužės 2011 - 09:35
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 25, 09:18)
nu kai nupasakojai kok grybas gavosi iš kart bėgau žiūrėt tavo fotkių ir ką galiu pasakyt kad man visai patiko tei tavo bandymai, enturiu ko ten labai kabinėtis, o ir nenoriu, taigi su pirmuoju blynu kuris tikrai nėra toks prisviles kaip tu aprašei mirksiukas.gif

rimtai? nėr taip blogai? nu liuks, vadinasi man reikia priprast prie juostos smile.gif šiaip kalbant apie ekspoziciją, tai labai sugadinto kadro nei vieno nesigavo, nebuvo, kad pertamsu labai, ar kad išdegę, viską su Aperture priority fotkinau.. tik kai buvau užsidėjusi objektyvą kuris neskirtas FF, tai užvinjetavo juodai kraštus biggrin.gif

bet va dabar su heliosu juostą fotkinu, ten viską manualu nustatinėt reikia, tai va ten tai įtariu bus bajerių biggrin.gif iš akies išlaikymą parenku, tai kažkiokia nuojauta, kad pusę kadrų išmest reikės biggrin.gif liko nebedaug išfotkint, bet batarkė nuduso, o ten tokios keistos baterijos , brangios , ieškausi dabar kur papigiai gaut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 05 25, 10:31)
As ne kauniete.  smile.gif Taciau mielai pasiruosciau ir papozuociau.  smile.gif O tik dabar pastebejau, jog esat is mano krasto. Siuo metu as Marijampolejesmile.gif

Aš ten pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.P.Z. @ 2011 05 25, 09:23)
o jūs tik gamtoj buvot? Man šitos aprangos labai norėtūsi kokio senamiesčio fone smile.gif O jei dar koks senovinis automobiliukas būtų...   wub.gif  Va kada pasimsiu vyro senuka Mini cooper'iuką ir pas jumi atlėksiu smile.gif Labai tiktų prie šios suknutės wink.gif
Visiškai pritariu. Ant sėdynių plast biggrin.gif Bet ant kelmo ir prie medžio man nea.

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 25, 09:33)
rimtai? nėr taip blogai? nu liuks, vadinasi man reikia priprast prie juostos smile.gif šiaip kalbant apie ekspoziciją, tai labai sugadinto kadro nei vieno nesigavo,
Va čia tai tu šaunuolė, nuoširdūs sveikinimai.

Papildyta:
QUOTE(R.P.Z. @ 2011 05 25, 09:38)
Aš ten pat smile.gif

clap_1.gif Viskas, Kristuk, RPZ organizuokitės, numirsiu pamačius tokius vaizdus bigsmile.gif
(bet gal čiut čiut veiduką pagyvinčiau, dabar kur nesišypsai, primena tą garsią Kauno "burleskos šokėją" blush2.gif jez, tik neįsižeisk, gink diev ne to noriu biggrin.gif )

Tiesa, Kristuk, sveikinu tave su pabaigtuvėm biggrin.gif Turėtum būti nesvietiškai laiminga biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 25 gegužės 2011 - 09:45
QUOTE(rG @ 2011 05 25, 10:44)

clap_1.gif  Viskas, Kristuk, RPZ organizuokitės, numirsiu pamačius tokius vaizdus  bigsmile.gif 
(bet gal čiut čiut veiduką pagyvinčiau, dabar kur nesišypsai, primena tą garsią Kauno "burleskos šokėją"  blush2.gif jez, tik neįsižeisk, gink diev ne to noriu biggrin.gif )

Aš mielai organizuočiaus, tik galiu viską sugadint su savo nemokėjimu fotografuot ir kitiniu objektyvu. Reiktų kad dar kas prisijungtų smile.gif Aš seniai vis žiūriu žiūriu į minika, ir man tep norisi prie jo nu va tokios suknutes kaip kristuko...
va rodausi savo masiniuka wink.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos! noriu jungtis i Jusu buri ir mokytis wink.gif tikiuos priimsit 4u.gif
namu darbus visus is karto kelti ar po viena? g.gif
pirmasis, prasau sakyt kas negerai blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 05 25, 10:44)
(bet gal čiut čiut veiduką pagyvinčiau, dabar kur nesišypsai, primena tą garsią Kauno "burleskos šokėją"  blush2.gif jez, tik neįsižeisk, gink diev ne to noriu biggrin.gif )

Tiesa, Kristuk, sveikinu tave su pabaigtuvėm  biggrin.gif Turėtum būti nesvietiškai laiminga  biggrin.gif  4u.gif

Neisizeidziau. Sunku Ievukiui buvo su manimi, nes as atlekiau ka tik po gynimo, visa psichologiskai ir fiziskai pavargus, bet matyt nepavyko mano tu pastangu to paslepti. unsure.gif
Beje makiazas buvo atlaikes visa diena ir tikrai neatrode toks sviezias kaip ryte, o dar karstis ir t.t. Na nereikia nei pasakoti. Dazanciosios supras kaip atrodo makiazas gale dienos.
Aciu aciu. Esu tikrai labai laiminga. didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 25 gegužės 2011 - 10:25
QUOTE(entrix @ 2011 05 25, 09:55)
Sveikos! noriu jungtis i Jusu buri ir mokytis wink.gif tikiuos priimsit  4u.gif
namu darbus visus is karto kelti ar po viena?  g.gif
pirmasis, prasau sakyt kas negerai  blush2.gif

na labai atidžiai žiūrint, matosi kur sufokusuota.. kokia diafragmą nusistačius fotkinai?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 25, 11:29)
na labai atidžiai žiūrint, matosi kur sufokusuota.. kokia diafragmą nusistačius fotkinai?

jei neklystu F3,5 senai dariau, tik vis neprisiruosiau ikelti blush2.gif
Atsakyti