Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

biški grįžau į realybę lotuliukas.gif doh.gif vadovei išsiųstas darbas blush2.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 24, 22:06)
nu va, galit cekavytis smile.gif  http://www.flickr.co...92@N04/?saved=1

labai daug tokių grublėtų nuotraukų, taškai tokie, net nežinau aip pasakyt, na nėra detalumo.. įdomu ar skanavimo problema, ar juostos...

nu tai labai fainų kadrų gavosi - tikrai faina thumbup.gif
Atsakyti
beje merginos , kurios darėt pinhole - nepamirškite jų ax.gif ir kai jau turėsite rezultatus būtinai parodykite 4u.gif
Svajone, a jau išfotkinai pinhole pagaliau ? lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakarelis! Uzbegu pasisveikinti kol nepamirsot;)
Esu piktas moteras siandien baisingai....zo....sakau,pasiimsiu savo kompaniona(fotika) i pasivaiksciojima su vaikais ir pafotkinsiu (dazniausiai jo nebeimu,nes noriu PASIVAIKSCIOT ir galvas pravedinti,o ne vergauti savo manijai)ir....matau lb daug neryskiu,pabegusiu fokusu nuotrauku...bet,kad nei vienos ryskios is nnnn...nuotrauku,tikrai nesitikejau...fokusas kazkur i prieki nusokes....tarsi vejas ji nuneses butu! Ot nuostolis....o gal,kakp jus sakot,reikejo continious focus'a jungtis!bet ne.... Kai kur ji man ramiai sedejo,bet vis vien nusoko....
Dieviskoji sviesa ar kazkaip panasiai pavadinta nuotrauka gerai ziurisi. Jau spalvos spalvos! Jau tie tamsus kryziai dera puikiai!
Yvettes emocija puiki! Vakar dariausi self'a, ale netvarkiau dar...gal irgi kokia emocija ten rastusi...bo maiviausi pries objektyva.
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 05 25, 00:22)
Labas vakarelis! Uzbegu pasisveikinti kol nepamirsot;)
Esu piktas moteras siandien baisingai....zo....sakau,pasiimsiu savo kompaniona(fotika) i pasivaiksciojima su vaikais ir pafotkinsiu (dazniausiai jo nebeimu,nes noriu PASIVAIKSCIOT ir galvas pravedinti,o ne vergauti savo manijai)ir....matau lb daug neryskiu,pabegusiu fokusu nuotrauku...bet,kad nei vienos ryskios is nnnn...nuotrauku,tikrai nesitikejau...fokusas kazkur i prieki nusokes....tarsi vejas ji nuneses butu! Ot nuostolis....o gal,kakp jus sakot,reikejo continious focus'a jungtis!bet ne.... Kai kur ji man ramiai sedejo,bet vis vien nusoko....
Dieviskoji sviesa ar kazkaip panasiai pavadinta nuotrauka gerai ziurisi. Jau spalvos spalvos! Jau tie tamsus kryziai dera puikiai!
Yvettes emocija puiki! Vakar dariausi self'a, ale netvarkiau dar...gal irgi kokia emocija ten rastusi...bo maiviausi pries objektyva.

ačiū už Dieviškos šviesos komentarą 4u.gif
o su kokiu objektyvu fotkinai kad nušoko fokusas? g.gif na man kažkiek buvo kad nušoko,bet galiu ant vienos rankos pirštu suskaičiuoti g.gif va ir dabar viena fs peržiūrėjau savo šiandien darytą nu ir tikrai nedaug nušokęs fokusas g.gif
Atsakyti
O as siandien susipazinau su labai grazia musiske mergina wub.gif Tai musu krisstukas wub.gif bus daugiau.Kritika pageidaujama ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 24, 23:56)
O as siandien susipazinau su labai grazia musiske mergina wub.gif 

Panašią įsivaizdavau lotuliukas.gif Gal avatarą kokį savo buvo įsidėjus, jau nepamenu smile.gif Aš flicrėj pakomentavau.

Kas ten matosi, tolyje, kažkokios pilies pamatai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 24, 22:34)
beje merginos , kurios darėt pinhole  - nepamirškite jų  ax.gif ir kai jau turėsite rezultatus būtinai parodykite  4u.gif
Svajone, a jau išfotkinai pinhole pagaliau ?  lotuliukas.gif

nea, neišfotkinau doh.gif pažadu šiais metais išfotkint biggrin.gif nu matai kokia aš flėgma lotuliukas.gif

merginos, ačiū už komentarus mano pirmiems blyneliams wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 24, 23:56)
O as siandien susipazinau su labai grazia musiske mergina wub.gif  Tai musu krisstukas wub.gif bus daugiau.Kritika pageidaujama ax.gif

vajėj kaip gražu wub.gif kiek gražuolių mes šiam formume turim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 24, 22:06)

o man patiko, yra fainu nuotrauku 4u.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 05 25, 00:56)
O as siandien susipazinau su labai grazia musiske mergina wub.gif  Tai musu krisstukas wub.gif bus daugiau.Kritika pageidaujama ax.gif

nuotrauka super, mergina fantastiska, bet jau apranga tai is koto vercianti bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaites griztu pas jus!!! yahoo.gif Mokslai baigti!!! assa.gif Pagaliau galesiu vel jamt kamera i rankas ir FOTOGRAFUOT. wub.gif

Ievute, pabosiu as tau su tais dekojimais, bet negaliu atsidziaugti musu susitikimu. Laikas taip greit praejo. wub.gif Jauciausi nuostabiai fotografuojama. Is pat pradziu buvo kiek nedrasu, bet veliau tai kuo puokiausiai viskas... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 25 gegužės 2011 - 09:13
sveikos, nebuvau gal kokias 4 dienas pas jus. nu bet grįžau ir viską perskaičiau ax.gif tikiuos jūs nieko prieš, kad aš pas jus va taip kabu ir kartais papezu ką nors ax.gif gi kai nutariau, kad noriu mokytis, tai pasižadėjau sau,kad esiu jums prisiduosiu ir vis mokysiuos tongue.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 05 21, 12:40)
Na va, nuostabi seima, nuostabi mama su nuostabiais vaikais.
Flikre daugiau:)

oi kokie nuostabūs modeliai thumbup.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 05 22, 19:28)
vakaro atradimas. Fainas projektas gavosi

geras. reiktų man MB va taip tarp jo "piešinių" nesuprantamų nufotkint biggrin.gif
šiaip prieš kelias dienas savo vidurinėlę tarp jos piešinių pripieštų ant sekcijos su kredelėm bandžiau nufotkint. labai bijojau,, kad greit nutrins visą grožį, bet ji tokia greita, kad man buvo neįveikiama misija ją prie tų piešinių prisiviliojus nulaikyt bent sekundėlei lotuliukas.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 23, 07:53)

čia truputuką vakare voliojausi žolėje, erkes gaudžiau biggrin.gif nekritikai, šiaip pasižiūrėjimui jei kam dar neužkniso tie augalėlaii  biggrin.gif  4u.gif

man trečioji ypač wink.gif

QUOTE(rG @ 2011 05 23, 13:47)

Brumbrumai, jėgiška tavoji fotosesija. Mhm, ir aš pasvajodavau apie raudoną suknelę ir baltą žirgą ant sniego wub.gif ....vis svajoju kada išmokt jodinėt. tik tie mano vaikiukai vis įneša korekcijų į mano visokius gyvenimo planus biggrin.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 05 23, 15:33)
Na va, įkelsiu foto į Alabamos jau senokai siūlytą emocijų temą.

"Juokas pro ašaras"

visai faina biggrin.gif tik gal norėtūs moters kiek labiau išryškintos.

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 23, 23:20)
o čia užfiksuota Dieviška šviesa... na aišku kad tokį reginį tikrai netokioje vietoje norėjau užfiksuoti,bet čia užfiksuotas momentas būtent tuo metu kur buvau  blush2.gif

turėsi fainą mistišką kadrą savo kolekcijoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 25, 00:56)

Nu grožis ir krisstuko ir sukniuko thumbup.gif Patinka man emocija, tokia natūrali, lengva...
Man tik tų pirštinaičių ir rankinės šiam kontekste nesinorėtų, bet čia tik pagal mano supratimą smile.gif
Atsakyti