Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas,
QUOTE(Miss K @ 2011 05 23, 21:22)
  tai baugu man tas fotoshopas - nieko ten visai gi nežinau unsure.gif

ne toks baisus vilkas kaip jį piešia, susitarsit 4u.gif Aš + dedu originalui, tik kaip Zirzė minėjo galima pašviesint saikingai. Bet kas čia kalba doh.gif pati ta, kuriai aišku kada per šviesu, o kada ne blush2.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 05 23, 22:13)
Aš šiandien žydinčius kaštonus pamačiau...

man gražu labai abi. ir atskirai, ir kartui. ir kaip jūs skirtingų foto tokias vienodas spalvas padarot g.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 05 24, 08:49)
Joreta nuostabiai graži dukrelės suknelė  wub.gif

4u.gif
QUOTE(Laura @ 2011 05 24, 09:23)
Bandziau anadien pazaist su mazaja  doh.gif 

keistokas fotografavimo kampas, kitką RG susakė mirksiukas.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 05 24, 13:45)

Man patiko. kazkoki actiona naudojai? jei taip, kur juos gaunat?internete kazkur susizvejojat? smile.gif

nors ne manęs klausei: actionų ieškau per google, kai randu kas domina (pagal aprašymą) siunčiuos, "load"inu ir bandau. Paskui netikusius trinu, nes jau užsigūzijau tais actionais doh.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 24, 14:18)
O mes šiandien pirmąjį derlių nuėmėm smile.gif

kokie greituoliai 4u.gif
Sveikinu visas SM fotografes su pasiekimais fotokūdroj 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Matyt, reiks registruotis, kad neatsilikčiau, o tai nežinau naujienų.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 24, 14:18)
O mes šiandien pirmąjį derlių nuėmėm smile.gif

labai fainai wub.gif blyn, nemoku aš kokiažam suderint niekad doh.gif o tu prieš fotkinant galvoji, kad koliažas bus, ar po to atsisėdus prie kompo pamatai, kad visai tiktų į koliažą? nu man nei vienu, nei kitu būdu nesigauna doh.gif biggrin.gif sudedu, ir lievai atrodo amžinai....................
Atsakyti
Klausimas Laukinei ir kitoms: kokia maždaug diafragma fotografuojate žmonių grupę (pvz. 3 žmonės), kad būtų visi fokuse? Ir į kur fokusuojate?
Atsakyti
Laukine25

pirmos foto spalvos tokios sodrios, man labai gražu, antra man kotais nesižiūri gal ryškumo zona kad kiek per maža.

Kiek atsimenu turi D700 nenusivylei? gali minusu išvardinti ir koki objektyva naudoji, ir kur pirkai. Ir kažkada viliojaisi iš ebay pirkti objektyva, pirkai? oi kiek klausimų pažėriau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 24 gegužės 2011 - 14:38
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 24, 14:31)
labai fainai  wub.gif  blyn, nemoku aš kokiažam suderint niekad  doh.gif  o tu prieš fotkinant galvoji, kad koliažas bus, ar po to atsisėdus prie kompo pamatai, kad visai tiktų į koliažą? nu man nei vienu, nei kitu būdu nesigauna  doh.gif  biggrin.gif  sudedu, ir lievai atrodo amžinai....................

Žinant kad koliažai mano silpnoji pusė, fotkinu kasskart atskirai nuotraukas kas galėtų tikti kartu, apgalvoju prieš fotkinant. Bet tai kas iš to doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 05 24, 14:35)
Klausimas Laukinei ir kitoms: kokia maždaug diafragma fotografuojate žmonių grupę (pvz. 3 žmonės), kad būtų visi fokuse? Ir į kur fokusuojate?

Fotkinčiau su kokiais bent 3,5-4f ir fokusuoju dažniausiai į arčiausiai manęs esančio žmogaus akis.
Atsakyti

spec tau idejau kelias foto,
F/2.8
F/4.5

šiaip iš praktikos tai yra taip, jei žmonės nutole vienodu atstumu tai gali mažesni f naudoti ir bsu ryšku, bet jei galvas jau pakaišios vienas arčiau kitas toliau jau reiks f didesio smile.gif)) Fokusuoju į vidurini
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 24, 14:38)
Laukine25

pirmos foto spalvos tokios sodrios, man labai gražu, antra man kotais nesižiūri gal ryškumo zona kad kiek per maža.

Kiek atsimenu turi D700 nenusivylei? gali minusu išvardinti ir koki objektyva naudoji, ir kur pirkai. Ir kažkada viliojaisi iš ebay pirkti objektyva, pirkai? oi kiek klausimų pažėriau smile.gif

smile.gif FF nenusivyliau, minusų nėra jokių smile.gif Na, gal jei su dar šūstresniu pabandyčiau, kad ir rasčiau ant savojo minusų, bet kai nuo cropo perėjau prie ff, tai minusų tikrai nėr smile.gif

Fotkinu su 50 arba 85mm. Pirkau dalį foto-shop.lt, dalį Vilbroj. Iš ebay nepirkau, pabijojau. Dabar noriu zoomo biggrin.gif Liemenėlės dydis 75B smile.gif kas dar? lotuliukas.gif
Atsakyti

aš F4 - F5.6...
Atsakyti
o kai fotkinat judancius zmones, tai su AF-C fokusuojat? as dar neismokstu judanciu fotkint doh.gif su skaitmena taip lengva buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 24, 14:52)
smile.gif FF nenusivyliau, minusų nėra jokių smile.gif Na, gal jei su dar šūstresniu pabandyčiau, kad ir rasčiau ant savojo minusų, bet kai nuo cropo perėjau prie ff, tai minusų tikrai nėr smile.gif

Fotkinu su 50 arba 85mm. Pirkau dalį foto-shop.lt, dalį Vilbroj. Iš ebay nepirkau, pabijojau. Dabar noriu zoomo  biggrin.gif Liemenėlės dydis 75B smile.gif kas dar? lotuliukas.gif

pabaiga tai prajuokino iki ašarų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 24, 15:04)
o kai fotkinat judancius zmones, tai su AF-C fokusuojat? as dar neismokstu judanciu fotkint  doh.gif su skaitmena taip lengva buvo biggrin.gif

aha, as tik taip judancius fotkinu. Ir galiu pasakyt tada nuotrauku nefokuse sumazejo iki minimumo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 05 24, 15:42)
aha, as tik taip judancius fotkinu. Ir galiu pasakyt tada nuotrauku nefokuse sumazejo iki minimumo thumbup.gif

ir aš taip 4u.gif

Dėkui visiems už pasisakymus dėl mano nuotraukos 4u.gif
Atsakyti