Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 23, 22:20)
o čia užfiksuota Dieviška šviesa...

Grazu, tik medis trukdo ax.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 05 24, 07:19)
Mano nuotraukėlė kūdroje tarp geriausių blush2.gif

4u.gif tave ir Yvette su geriausiom 4u.gif

QUOTE(rG @ 2011 05 24, 10:35)
Vnz, nežinau, kažkaip išsiplėčiau, jei kas netinka, galima man špygą parodyt, nepyksiu biggrin.gif

LAbai taikliai pakomentavai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 05 23, 14:47)

wow, šita fotosesija fantastiška, sužavėjo mane thumbup.gif wub.gif Žirgas, modelis, spalvos....ech nerealiai gražu, kažko panašaus pati norėčiau, o taip išmokti fotografuoti iš vis svajonė..
Atsakyti
ziuriu musu zaidimuku antrus ratus, siek tiek pastrigo 2 grupe ax.gif Dosa sunglasses2.gif
Atsakyti
Yvette 4u.gif 4u.gif 4u.gif Okupuoja kūdrą sm mamos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 05 24, 13:10)
Okupuoja kūdrą sm mamos thumbup.gif  thumbup.gif

šaunuolės, tikrai drinks_cheers.gif sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 24, 12:49)
ziuriu musu zaidimuku antrus ratus, siek tiek pastrigo 2 grupe ax.gif Dosa sunglasses2.gif

o aš nelabai žinau ar antro rato mūsų grupei norėčiau smile.gif Nebėra nuotaikos nieko rimto temos tęsimui, tai nebent už kažko kitko kabinčiaus ir į kitą pusę sukčiau..
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 05 23, 16:16)
Aš ne į temą... Vis nepasveikinu  blush2.gif  Tai sveikinu, sveikatos smile.gif

Ačiū, rG smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Miss K @ 2011 05 23, 21:07)
Prašom pasakyti, ar spalvos tinka (ar natūralios atrodo).

Spalvos nenatūralios, jeigu jau klausi. Bet kažkodėl man patinka ši foto...
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 23, 15:33)

"Juokas pro ašaras"

Labai patiko, tikrai ziuriu ir nesuprantu ar moteris juokiasi, ar tuoj erks, ir vel pasiziuriu, vel kitaip atrodo smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 05 23, 15:43)
kaip toks apdirbimas, spalvinis?

Man patiko. kazkoki actiona naudojai? jei taip, kur juos gaunat?internete kazkur susizvejojat? smile.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 05 23, 22:13)

Kaip koliazas man nesiziuri, nes nlb matau koks rysys tarp nuotrauku, kodel jos sudetos kartu. O atskirai labai saunios foto, ypac desinioji, labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 05 23, 22:14)
Va va ir aš jau norėjau rašyt, kad greit turėsim dar vieną nėštukę fotosesijoms wink.gif mirksiukas.gif
Vi.Kri., Lengvai nešiot 4u.gif

Tuoj tuoj pasiauginu pilvą ir galėsit treniruotis smile.gif

Ačiū, Dalyja.
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 24, 00:20)

o čia užfiksuota Dieviška šviesa... na aišku kad tokį reginį tikrai netokioje vietoje norėjau užfiksuoti,bet čia užfiksuotas momentas būtent tuo metu kur buvau  blush2.gif

tikrai dieviškas dangus ir tie kryžiai taip simboliškai čia.
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 24, 09:38)

Ar kas bandė pardavinėti savo naudojamus fotikus, objektyvus, perka? ar labai ilgai užtrunka?

Pardavinėjau. Užtruko gal kokius tris mėnesius, bet greičiausiai todėl, kad griežtai nenuleidinėjau kainos (nebuvo skubos). O šiaip interesantų netrūko.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 24, 09:04)
jau merginos susake kur bedeles smile.gif
as ir uz originala. o tu RAW fotkinai? nes jei norejai pasviesinti, su RAW'e galima atskirai zalia ar raudona spalvas patamsinti/pasviesinti/ar net atspalvi pakeisti smile.gif

tą patį galima ir jpg padaryti smile.gif galima PS nustatymuose įsijungti , kad su camera raw atsidarinėtų ir jpg failai, ir viską tą patį galima daryti smile.gif tik aišku jei jpg išdegęs, ar white balance nusimušęs, tai nelabai eina atstatyti..
Papildyta:
QUOTE(Laura @ 2011 05 24, 09:23)
Bandziau anadien pazaist su mazaja  doh.gif 

oij kokia žaisminga foto, su nuotaika, net privertė nusišypsoti thumbup.gif
Atsakyti
aš visą savo naudotą techniką per ebay pardavinėjau. Pradžioj apsižiūrėjom kokios kainos, paskui uždėjom minimalią sumą už kurią parduosim ir nuo vieno euro pradėjom. Pardaviau viską iš pirmo karto, bet tikrai turėjom nemažai visko.
Problemų turėjau tik su tuo, kuris canon body pirko. Kartu dovanojau penkiasdešimtuką, kuris prieš tai išsiardęs buvo. Ir buvau parašiusi kodėl pridedu ir kad į kainą neįeina, bet tiesiog priedas. Nori imi nori ne. Tai prisikabino, kad išsiardė po kelių kartų smile.gif nu dovanotam arkliui taip sakant...
Atsakyti
O mes šiandien pirmąjį derlių nuėmėm smile.gif

user posted image
Atsakyti