Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 05 21, 01:27)

Man pirmoje noretusi ryskesniu akiu, dabar jos tokios kaip per ruka. O visa kita labai patiko. Saunuole 4u.gif
Planuoju jau ir as pirma savo fotosesija blush2.gif Bijau nesveikai, bet gal bent pora nuotrauku gausis.... Tai vis stebiu jus ir mokausi biggrin.gif
Atsakyti

grazios abi foto, sviesios. as nepersistengciau su tuo apdirbimu.. o kas kliuna, tai sharpas. nu kam ta zmogu nusharpinti, a? ziba paskui plaukai, dantys, blakstienos..
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 05 21, 00:27)

Man cia viskas ok.:)Grazus portretai.Truputi uzkliuvo tik, kad plaukai i akis lenda, bet cia jau ne del tavo kaltes:)
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 21, 08:22)

grazios abi foto, sviesios. as nepersistengciau su tuo apdirbimu.. o kas kliuna, tai sharpas. nu kam ta zmogu nusharpinti, a? ziba paskui plaukai, dantys, blakstienos..

Norėjau rėkt pradėt, kad nieko aš nešarpinau, bet kai pagalvoju, gal ir tiesa. Su oda daug dirbau, pamatytum originalą suprastum biggrin.gif Dėl to ir klausiu ar tas toks iščiustijimas galimas ar nelabai, nes realiai tai aišku, kad matau tą netikrumą sad.gif

Tiesa dantys jos tai parodiniai, ji dirba su stomotologais biggrin.gif Ai, bet gerai laiką praleidau, ir kaip tik va šnekėjom, bet gavau ]ne piniginį atlygį, kaip smagu bigsmile.gif Nei tarėmės nei ką bigsmile.gif

Maija pabandysiu prilįst, nors bijau aš išvis prie jų lįst biggrin.gif

Alabama, ačiū tau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 21 gegužės 2011 - 08:34
Sveikos, merginos 4u.gif

Nors nedrąsiai, bet bandysiu jungtis prie jūsų ax.gif Vakar su vyru įsigijom naują aparačiuką: Nikon D5100 + 18-105 mm VR ax.gif Vakar iki išnaktų bandžiau studijuot fotoaparato naudojimosi instrukciją, nes veidrodinis fotoaparatas man kolkas yra juodas miškas - nebuvau nei karto gyvenime rankose laikiusi biggrin.gif Tai dabar jaučiuosi kaip pirmokėlė, kuri viską turi nuo pat pradžių išmokti ax.gif Bet tikiuosi po trupučiuką po trupučiuką ir perkąsiu fotoaparato subtilybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2011 05 21, 08:44)
Sveikos, merginos 4u.gif

Sveika prisijungusi:)
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 05 20, 17:20)
gal kazhka "pramiss'inau", bet as pasiilgau tavo nuotrauku, kurybine krize, m?

Kažkas panašaus smile.gif Tiesiog manau, kad neturiu nieko, ką galėčiau publikuoti galerijoj ar rodyti čia. Juolab kad pastaruoju metu beveik nieko nefotografuoju. Tik retkarčiais katę:
user posted image
Planavau visai nesenai prisijaukintą "modelį" (tą patį iš baleto serijos) pafotografuot, bet vėlgi - egzaminams modelis ruošiasi, laiko nėra biggrin.gif Ir self-portrait'ų nebedarau.
Nepatinka man tai, kas gaunasi, tai ir nebekankinu fotoaparato biggrin.gif Matyt man kažkoks ieškojimų, apmąstymų metas dabar.

O šiaip tai smagu, kad kažkas pasiilgo mano nuotraukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 21, 09:22)

pritariu
Atsakyti
Sakykit, kokiu budu padaryti, kad seima su mazais vaikas fotografuojant neatsuktu pakausiu, nedarytu grimasu, nejudetu ir nebegiotu nuo objektyvo? biggrin.gif

Gal kad turit ir galit pasakyt is patirties-ar objektyvas su USM tikrai greiciau fokusuoja, nei be USM?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 21, 11:01)
Sakykit, kokiu budu padaryti, kad seima su mazais vaikas fotografuojant neatsuktu pakausiu, nedarytu grimasu, nejudetu ir nebegiotu nuo objektyvo? biggrin.gif

Gal kad turit ir galit pasakyt is patirties-ar objektyvas su USM tikrai greiciau fokusuoja, nei be USM?

turi uz taves begiot koks klounas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 21, 10:07)
turi uz taves begiot koks klounas biggrin.gif

Jaa biggrin.gif
Atsakyti
Na turbut jau galiu ir as pasakyti-
NORIU FULL FRAME'o.
Jeeeee biggrin.gif
Atsakyti