Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Yvettei, Laukinei ir kitimes nukentėjusiems nuo vagių unsure.gif 4u.gif

aguona įstrigo - tikrai gražiau orginalas 4u.gif

Yvettes emocijos thumbup.gif beje ir nuorodos tavo visada įdomios,tikrai daug naujų įdėjų galim pasisemti,o gal tiksliau įkvėpimo ir naujų minčių , kad kartais nuo standartų nukrypstant gaunasi gražūs dalykai 4u.gif

dar kaštonų foto labai patiko ax.gif

daugiau einu flickr pažiūrėti....

o čia užfiksuota Dieviška šviesa... na aišku kad tokį reginį tikrai netokioje vietoje norėjau užfiksuoti,bet čia užfiksuotas momentas būtent tuo metu kur buvau blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 05 23, 23:46)
o negalima rodyti? jei konkursui?  ax.gif

jau RG minėjo, jei dalzvauji SM konkurse, tai foto SM negalima rodzti, kol nesibaigs konkursas. Visur kitur galima. Nors aš ir flickr tuomet paslepiu tam laikui, kol vyksta konkursas.

Kikirike, oho koks dangus
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 24, 06:23)
jau RG minėjo, jei  dalzvauji SM konkurse, tai foto SM negalima rodzti, kol nesibaigs konkursas. Visur kitur galima. Nors aš ir flickr tuomet paslepiu tam laikui, kol vyksta konkursas.

Šiam konkursui ir nebūtų tikusi - galima dėti tik iš asmeninių fotosesijų tongue.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2011 05 24, 07:03)
Šiam konkursui ir nebūtų tikusi - galima dėti tik iš asmeninių fotosesijų tongue.gif  bigsmile.gif

Na, rašo apie profesionalius fotografus ir jų darbus- aš nesu profesionalė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 05 24, 07:28)
Na, rašo apie profesionalius fotografus ir jų darbus- aš nesu profesionalė ax.gif
biggrin.gif
Bet fotografavai kažką kitą, o ne savo šeimą biggrin.gif Žodžiu, labas rytas
Atsakyti
Mano nuotraukėlė kūdroje tarp geriausių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 05 23, 22:13)
www.cameranu.nl

Man aguonų originalas labiau patinka  4u.gif

o kodėl čia užsakote, pigiau? kelis dalykus pažiūrėjau tai kad net brangiau nei lietuvoj
sveikinimai thumbup.gif

Aš už aguonų originala, man ne per tamsu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 24 gegužės 2011 - 08:29
Aš kaip pirkau, man kainavo pusantro tūkstančio pigiau bodis 4u.gif objektyvai kainuoja panašiai, tik dabar ir bodžiai subrangę
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 23, 19:44)
Maija, pienės pūkas tavo toks tapybiškas. O ir berniuko foto visai nieko. Gražiai suburbuliavo fonas

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 05 24, 08:30)
Aš kaip pirkau, man kainavo pusantro tūkstančio pigiau bodis  4u.gif objektyvai kainuoja panašiai, tik dabar ir bodžiai subrangę

nu supratau, nes visko nežiūrėjau bet kas domina tai man nepasirodė pigiau,
kadangi bemiegė naktis (vaikai) tai daug laiko turėjau tai ir prisigalvojau visokių nesamonių, o dabar klausinėsiu.

Ar kas bandė pardavinėti savo naudojamus fotikus, objektyvus, perka? ar labai ilgai užtrunka?

Pirkot naudotą bodi ar objektyva ir kokios bėdos paistaikė?

kaip apsiprendžiat ka pirkti, priešt tai išbandot pas draugus, nuomojatės ar tiesiog iš atsiliepimų?

Ir ar kuri iš čia fotografuojančių kauniečių naudoja canon 5D II ar nikon D700
Atsakyti
Joreta nuostabiai graži dukrelės suknelė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 24, 08:38)

1. Ar kas bandė pardavinėti savo naudojamus fotikus, objektyvus, perka? ar labai ilgai užtrunka?

2. Pirkot naudotą bodi ar objektyva ir kokios bėdos paistaikė?

3. kaip apsiprendžiat ka pirkti, priešt tai išbandot pas draugus, nuomojatės ar tiesiog iš atsiliepimų?

1. ką pardavinėjau, viską pardaviau maždaug poros savaičių bėgyje, išskyrus vieną objektyvą, apie pusę metų pardavinėjau Sigmos 24-70 F2.8..

2. pirkau keletą naudotų, jokių bėdų nepasitaikė smile.gif

3. Forumuose pasiskaitau smile.gif
Atsakyti