Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 05 23, 21:56)
Vandene, foto tikrai ne per tamsi. Nu bet gaila, kad vaikutis nusisukęs. Ir vertimas į jb nelabai koks

Ačiū mirksiukas.gif Aš ne tik su fotiku nelabai susitariu, bet ir su PS dar nelabai draugauju blush2.gif
O kaip šita? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2011 05 23, 20:07)
Sveiki 4u.gif

Ateinu visai ne į temą, nes jūs čia visos žmooooneeees fotografuojat, o aš vat ne -laukai žydi, ale visi per daug užsiėmę, kad turėtų kada po tuos laukus prieš objektyvą gulinėt. Nu ir patys kalti, neturės gražių nuotraukų.

Pristatau aguoną:

user posted image

Prašom pasakyti, ar spalvos tinka (ar natūralios atrodo).

jei nesupyksi 4u.gif čia dariau su dviem sluoksniais, viename Aguoną tvarkiau, kitame žolę.. stumdžiau levelius, curves, saruration, brighteness/contrast, žodžiu beveik viską reguliavau smile.gif visko po truputį.. na aguonos spalva lieva man gavosi biggrin.gif vis nesusidraugauju su ryškiom spalvom, dar nepagaunu kaip teisingai padaryt..

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Vandenė @ 2011 05 23, 20:33)
Sveikos  4u.gif
Prašau Jūsų pagalbos: barkit mane ir taip, kad daugiau tų pačių klaidų nekartočiau  tongue.gif

Man pačiai lyg ir per tamsu  g.gif

pilkokas j/b.. "plokščias" veidas atrodo, negeras toks j/b mano manymu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 23, 22:09)
pilkokas j/b.. "plokščias" veidas atrodo, negeras toks j/b mano manymu  unsure.gif

Labai ačiū už nuomonę aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 05 23, 20:34)
Niu tai ką ateinu su pirmuoju savo FS...  blush2.gif laukiu kritikos

Daugiau čia  mirksiukas.gif

labai kontastingi šešėliai.. kaip suprantu- saulė plieskė iš visų jėgų sad.gif ir galūnės pakapotos, erdvės kaikuriuose kadruose trūksta ..
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 05 23, 16:16)
Aš ne į temą... Vis nepasveikinu  blush2.gif  Tai sveikinu, sveikatos smile.gif

Va va ir aš jau norėjau rašyt, kad greit turėsim dar vieną nėštukę fotosesijoms wink.gif mirksiukas.gif
Vi.Kri., Lengvai nešiot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2011 05 23, 21:06)
Ačiū  mirksiukas.gif  Aš ne tik su fotiku nelabai susitariu, bet ir su PS dar nelabai draugauju  blush2.gif
O kaip šita?  4u.gif

labai gražios spalvos, gražus vaikiukas, tik šiek tiek apačios trūksta, bet daugiau tai liuks mano manymu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2011 05 23, 22:06)
Ačiū  mirksiukas.gif  Aš ne tik su fotiku nelabai susitariu, bet ir su PS dar nelabai draugauju  blush2.gif
O kaip šita?  4u.gif

per daug kairės, kuri nieko nesako, bandyčiau kvadratą gal...šviesinčiau ir kontrasto vos, pasibandyčiau dar jb smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 23 gegužės 2011 - 21:17
Štai:

originalas -
user posted image

apdirbinys -
user posted image

Matyt ir man teks pamažu į fotoshopą iš lightroomo keliaut. Ale, nu kad tik pagaliau susidraugavau su tuo lightroom pakankamai, tai baugu man tas fotoshopas - nieko ten visai gi nežinau unsure.gif
Atsakyti
Ačiū, Bizyte, ryt bandysiu ką nors geresnio iš jos padaryt mirksiukas.gif
Labanakt, mergytės smile.gif
Atsakyti
Be abejo, kad originalas geriau, net nėr ką kalbėt, kaip gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 05 23, 22:26)
Be abejo, kad originalas geriau, net nėr ką kalbėt, kaip gražu  4u.gif

Nu laba diena, o tai netamsu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2011 05 23, 22:22)

Nu ir man orginalas graziau smile.gif