Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 23, 19:44)
Gal paguos- mums nušvilpė tris dviračius ir vaiko vežimą.

O neštis gali ir per mano flikrą  bigsmile.gif Manau, bet kuri būtų dėkinga už pastabas smile.gif

blink.gif Gal pas jus daiktai su prierašu - dovanoju blink.gif
Nieko sau. Tfu tfu tfu, bet kol kas tfu tfu tfu biggrin.gif Iš kaimynų tiesa pavogė, bet čia nesiskaito laugh.gif lotuliukas.gif Juokauju, nieko linksmo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 23, 18:38)
Dviratį nušvilpė. Gal pas ką flickr prasinešti  smile.gif  labai tinkamos nuotaikos foto išdarkymui.

Oi unsure.gif console.gif Ne i tema, bet gal gandriukai nuotaika praskaidrins http://www.ustream.t...-nest-lithuania

Ziuriu jau eile susidare, as irgi noreciau, ax.gif ignoruojama jauciuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 23, 20:44)
Gal paguos- mums nušvilpė tris dviračius ir vaiko vežimą.

eik tu sau blink.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Ateinu visai ne į temą, nes jūs čia visos žmooooneeees fotografuojat, o aš vat ne -laukai žydi, ale visi per daug užsiėmę, kad turėtų kada po tuos laukus prieš objektyvą gulinėt. Nu ir patys kalti, neturės gražių nuotraukų.

Pristatau aguoną:

user posted image

Prašom pasakyti, ar spalvos tinka (ar natūralios atrodo).
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2011 05 23, 20:07)
Sveiki 4u.gif

Ateinu visai ne į temą, nes jūs čia visos žmooooneeees fotografuojat, o aš vat ne -laukai žydi, ale visi per daug užsiėmę, kad turėtų kada po tuos laukus prieš objektyvą gulinėt. Nu ir patys kalti, neturės gražių nuotraukų.

Pristatau aguoną:

nepatiko spalvos.. aguona per daug oranžinė, o ta žalia spalva- sintetinė tokia, netikra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 23, 21:11)
nepatiko spalvos.. aguona per daug oranžinė, o ta žalia spalva- sintetinė tokia, netikra  unsure.gif

Aha, ir man ta žalia kažkokia neaiški. O bet tačiau - jei įdėčiau neapdirbtą, taigi taaaammmmssssiii rėktumėt, nu šviesinu ir žalia patampa vat va tokia. Ir ką daryt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 23, 20:38)
Dviratį nušvilpė. Gal pas ką flickr prasinešti  smile.gif  labai tinkamos nuotaikos foto išdarkymui.

Jei paguos, mums automobilį nušvilpė ir namą apvogė verysad.gif tep kad bus tų dviračių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 23, 19:38)

nefaina schmoll.gif

QUOTE(Miss K @ 2011 05 23, 20:07)
Sveiki 4u.gif

Pristatau aguoną:

mano akiai spalvos nenatūralios smile.gif žalai kaip jau rašė kaip sintetinė
rodyk neapdirbta tada labiau pasakyt galėsim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 23 gegužės 2011 - 20:34
Sveikos 4u.gif
Prašau Jūsų pagalbos: barkit mane ir taip, kad daugiau tų pačių klaidų nekartočiau tongue.gif
user posted image
Man pačiai lyg ir per tamsu g.gif
Atsakyti
Niu tai ką ateinu su pirmuoju savo FS... blush2.gif laukiu kritikos

user posted image

user posted image

Daugiau čia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 05 23, 21:34)
Niu tai ką ateinu su pirmuoju savo FS...  blush2.gif laukiu kritikos

labai jau norisi naturaliu spalvu...
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2011 05 23, 21:07)

Pristatau aguoną:

žinok spalviškai nelabai. Bet tuo pačiu kažkuo patinka. Tokia vieniša, lig šaukianti kažką šita aguona.

Dalzja tavo kelias flickr pakomentavau, nebesikartosiu.

Vandene, foto tikrai ne per tamsi. Nu bet gaila, kad vaikutis nusisukęs. Ir vertimas į jb nelabai koks
Atsakyti