Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 23, 17:25)

O tai kur Tu juos fotografavai? Prie Bažnyčios? O jei tas šventorius nelabai gražus, tada kur? Jei aplinka apie Bažnyčią nekokia, ir pvz jei paeit kažkur? Tai visi pulku ir eis? doh.gif

Dviem atvejais fotografavau prie bažnyčios- tokia pusėtina aplinka, o trečiu atveju važiavom į sodybą visi
Atsakyti
Sveikos, kur skubat? mirksiukas.gif tikrai tik nepaskaityk ir žiūrėk jau pripliurpia wink.gif
Apturėjau ir aš jau šiokią tokią fs, tik nelabai mokėjau reguliuot modelioko ax.gif tai laksčiau ir gaudžiau kadrus.
Tai kai pakoreguosiu įdėsiu jūsų teismui ax.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 20, 21:13)
Ar netamsokoka?

Žiūriu, kad "mėgstu" padegint baltą spalvą.. Kaip to išvengti? g.gif

Na man viskas tavo šiose nuotraukuose liuks žiūrisi wink.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 05 20, 21:18)
Laukine, as ta pacia beda turiu.
Siandien nuostabia seima fotografavau-nestuke ir du mazylius.Anonsas-

Po to bus daugiau.smile.gif

Net nekeista, bet labai graži šeimynos FS mirksiukas.gif

QUOTE(rG @ 2011 05 21, 01:27)
Tai jau kaip gavos taip gavos antroj, tikrai nekeisiu, nes sėdžiu prie vienos nuotraukos nuo 20 val. biggrin.gif  Truputį netikra, ar ne?  ax.gif  Ar juodai girežtai "ne" ar vis tik gali retkarčiais ir taip būti? smile.gif

Gražūs proretai, bet man gal kiek per šviesūs. Nors blogai tikrai nėra. mirksiukas.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 05 21, 11:33)
Na turbut jau galiu ir as pasakyti-
NORIU FULL FRAME'o.
Jeeeee biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o aš užsimaniau juostinuko normalesnio, na kad ir tokio kaip pas Ievukį mirksiukas.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 21, 17:30)
na keliu kelias foto neplanuotos fs,bet man jos mielos širdžiai  blush2.gif lauksiu komentarų

Žiūriu žiūriu ir net nežinau ką parašyt, lyg ir viskas gražu, bet kažkas netinka g.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(joreta @ 2011 05 21, 22:20)
Sveikos,
čia pataršymui, dedu viešai, kad visos matytumėt, gal ir daugiau įmesiu, nu bet totaliai be fokuso šnd...  doh.gif
tik kompe truputį šiltesnės atrodo spalvos g.gif

Pirmoji graži, jaučiu kvadratas turėtų gražiai žiūrėtis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Lendu si 1 ND
kazkokia nesamone gaunasi blush2.gif
Papildyta:
Siaip ne taip susitvarkiau. dedu is naujo ax.gif
1.
user posted image
2.
user posted image
3.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sherry: 23 gegužės 2011 - 18:15
QUOTE(sherry @ 2011 05 23, 18:20)
Sveikos 4u.gif
Lendu si 1 ND

Viskas, mano akim žiūrint, gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 05 23, 19:11)

Žiūriu žiūriu ir net nežinau ką parašyt, lyg ir viskas gražu, bet kažkas netinka  g.gif  mirksiukas.gif

na nieko įdomaus gal dėlto ir netinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 23, 16:43)
kaip toks apdirbimas, spalvinis?

jau kažkas minėjo aš pritarsiu. Jei kelios foto tokios tai ok. Visų su tokiu apdirbimu nenorėčiau gauti

Maija, pienės pūkas tavo toks tapybiškas. O ir berniuko foto visai nieko. Gražiai suburbuliavo fonas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 gegužės 2011 - 18:51
QUOTE(paprasta @ 2011 05 23, 17:44)
bet jei tai plyna erdvė- laukas...

aaa smile.gif nu tai ka darysi, imk ir fotkink wink.gif
Atsakyti
Dviratį nušvilpė. Gal pas ką flickr prasinešti smile.gif labai tinkamos nuotaikos foto išdarkymui.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 23, 18:25)
O tai kur Tu juos fotografavai? Prie Bažnyčios? O jei tas šventorius nelabai gražus, tada kur? Jei aplinka apie Bažnyčią nekokia, ir pvz jei paeit kažkur? Tai visi pulku ir eis? doh.gif

Kad dar esate buvę krikštynose, gal galėtumėte pasakyti kaip buvo?

prajuokinai su sventorium biggrin.gif manau, kad jiems netinka savoka grazus/negrazus. fotkini prie ju kai reik ir tiek, nes nu cia labiau faktui. mano nuomone..

o aplinka.. nu paieni, kad nebutu stulpo kokio, medi gal kokia rasi, atverk diafragma ir visi fonai grazus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 05 23, 20:38)
Dviratį nušvilpė. Gal pas ką flickr prasinešti  smile.gif  labai tinkamos nuotaikos foto išdarkymui.

uzjauciu.. sad.gif nors ir daiktas tas dvirtatis, bet paskui pasidaro draugas
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 23, 19:38)
Dviratį nušvilpė. Gal pas ką flickr prasinešti  smile.gif  labai tinkamos nuotaikos foto išdarkymui.

Gal paguos- mums nušvilpė tris dviračius ir vaiko vežimą.

O neštis gali ir per mano flikrą bigsmile.gif Manau, bet kuri būtų dėkinga už pastabas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 23, 20:38)

ot balvonai unsure.gif užjaučiu.... unsure.gif jei nori išsilieti, prašom pas mane į flickrą cool.gif
Atsakyti
Yvette, per mano neškis... Užjaučiu dėl dviračio sad.gif
Atsakyti