Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(joreta @ 2011 05 23, 17:37)

dar įmetu vieną foto saviškės su klausimu (ir dar į temą)...

a ko tu mergaite su tokia nuostabia suknele i medi ivarei? reikejo leisti jai po pieva palakstyti pavejui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 23, 16:44)
a ko tu mergaite su tokia nuostabia suknele i medi ivarei? reikejo leisti jai po pieva palakstyti pavejui rolleyes.gif

lakstėm, lakstėm, tik kad nepagavau fokuso beveik... ir po medžius laipiojom, jos mėgstamiausia veikla pas močiutę po medžius laipiot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joreta: 23 gegužės 2011 - 16:51
QUOTE(joreta @ 2011 05 23, 17:49)
lakstėm, lakstėm, tik kad nepagavau fokuso beveik... ir po medžius laipiojom, jos mėgstamiausia veikla pas močiutę po medžius laipiot...

visai visai be fokusiuko? noreciau vis tiek pamatyti, labai smalsu smile.gif
tai gink ja i medi su kitokia apranga, o su tokia jai butu tikusi sedejimas ant sakos, su zemyn nuleistom kojo, ir kad suknute plevesuotu...jei supranti ka noriu pasakyti smile.gif
p.s. bet i suknele negaliu atsiziureti, pasakiska,as ir tokios noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 23, 16:42)

o sito dar neaptaret su teveliais? tai as siulyciau taip, kad po baznycios sveciai traukia ten kur bus balius, o jus traukiat kokiam pusvalandukui kazkur pasifotografuot smile.gif kiek esu macius krikstynu, dabartiniu, tai i basnycia eina tik tevai su krikstateviais,o sveciai laukia namie ar kur ten sves smile.gif

o kiek man teko fotografuoti, tai visi svečiai bažnyčioje ir būtinai turėjau fotogtrafuoti su seneliais, tetomis, pusbroliais ir visais kitais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 05 23, 17:58)
o kiek man teko fotografuoti, tai visi svečiai bažnyčioje ir būtinai turėjau fotogtrafuoti su seneliais, tetomis, pusbroliais ir visais kitais  ax.gif

kaip per vestuves biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 23 gegužės 2011 - 17:02
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 23, 16:57)
visai visai be fokusiuko? noreciau vis tiek pamatyti, labai smalsu smile.gif
tai gink ja i medi su kitokia apranga, o su tokia jai butu tikusi sedejimas ant sakos, su zemyn nuleistom kojo, ir kad suknute plevesuotu...jei supranti ka noriu pasakyti smile.gif
p.s. bet i suknele negaliu atsiziureti, pasakiska,as ir tokios noriu lotuliukas.gif

ačiū už komplimentus suknei, čia pernykštė pirmos komunijos proga mano numegzta buvo ax.gif
čia zirzei 4u.gif, special, iš lakstymo laukais, biškį kur su fokusu dedu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 05 23, 18:03)
ačiū už komplimentus suknei, čia pernykštė pirmos komunijos proga mano numegzta buvo  ax.gif
čia zirzei  4u.gif, special, iš lakstymo laukais, biškį kur su fokusu dedu

va cia tai grozis, bigsmile.gif dedi visokias uzsimerkusias, o cia tokius grozius slepi, nu nu nu Tau nono.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 23 gegužės 2011 - 17:18
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 23, 17:08)
va cia tai grozis, bigsmile.gif  dedi visokias uzsimerkusias, o cia tokius grozius slepi, nu nu nu Tau nono.gif  mirksiukas.gif

čia iš kokių 20 kadrų 1 su fokusu doh.gif ir poza gražesnė, kitose kažkaip keistai bėgančią pagavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 05 23, 18:11)
čia iš kokių 20 kadrų 1 su fokusu  doh.gif ir poza gražesnė, kitose kažkaip keistai bėgančią pagavau  g.gif

na i suknele vis tiek negaliu atsiziureti, jezus kokios jus SuperMamos cia, ir as noriu taip graziai moketi megzti biggrin.gif noriu tokios sukneles lotuliukas.gif
o nebandei daryt kvadrato? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 05 23, 14:47)

Wow!!! bigsmile.gif wub.gif Koks grozis wub.gif Nebuvau dar situ macius bigsmile.gif Nu visos visos nerealios wub.gif
Atsakyti

QUOTE(Zirzė @ 2011 05 23, 16:42)

o sito dar neaptaret su teveliais? tai as siulyciau taip, kad po baznycios sveciai traukia ten kur bus balius, o jus traukiat kokiam pusvalandukui kazkur pasifotografuot smile.gif kiek esu macius krikstynu, dabartiniu, tai i basnycia eina tik tevai su krikstateviais,o sveciai laukia namie ar kur ten sves smile.gif

Tai va, kad aš nesu mačiusi krikštynų... Užtai bet kokie patarimai labai vertingi man. Ačiū 4u.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 05 23, 16:58)
o kiek man teko fotografuoti, tai visi svečiai bažnyčioje ir būtinai turėjau fotogtrafuoti su seneliais, tetomis, pusbroliais ir visais kitais  ax.gif

O tai kur Tu juos fotografavai? Prie Bažnyčios? O jei tas šventorius nelabai gražus, tada kur? Jei aplinka apie Bažnyčią nekokia, ir pvz jei paeit kažkur? Tai visi pulku ir eis? doh.gif

Kad dar esate buvę krikštynose, gal galėtumėte pasakyti kaip buvo?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 23, 17:25)

Kad dar esate buvę krikštynose, gal galėtumėte pasakyti kaip buvo?

visaip būna, kartais tik krikštatėviai ir tėvai eina bažnyčion, ypač jei balius didesnis. Kartais su močiutėm, tetom guža į bažnyčią. Gal paklaust galit, kaip žada Jūsiškiai daryt?
Atsakyti