Na va, įkelsiu foto į Alabamos jau senokai siūlytą emocijų temą.
"Juokas pro ašaras"
Aš užsikasiau prie popierių be fotiko kai baigsiu darbus grįšiu...
Va ir svajonė pradėjo kelti savo nerealias foto - gražu,ir tikrai ant sienos kabinti,viena jau tokia kaba pas mane nu beveik kaba,dar reikia vynį įkalti ,nes dabar ant lentyvnos pagarbiai padėta ir grožiuosi
kitų foto man rodos jau anksčiau komentavau flickr....
sorry, aš nedingus , tik užsikasus...bėgu
Va ir svajonė pradėjo kelti savo nerealias foto - gražu,ir tikrai ant sienos kabinti,viena jau tokia kaba pas mane nu beveik kaba,dar reikia vynį įkalti ,nes dabar ant lentyvnos pagarbiai padėta ir grožiuosi
kitų foto man rodos jau anksčiau komentavau flickr....
sorry, aš nedingus , tik užsikasus...bėgu
Yvette, graži ši serija tavo
Gal kas galit patarimų kokių... kaip fotografuoti kaip saulė šviečia pinu tempu, o šešėlio jokio nėra, kur būtų galima pasislėpti?
Gal kas galit patarimų kokių... kaip fotografuoti kaip saulė šviečia pinu tempu, o šešėlio jokio nėra, kur būtų galima pasislėpti?
kaip toks apdirbimas, spalvinis?
QUOTE(paprasta @ 2011 05 23, 15:43)
Yvette, graži ši serija tavo
po reflektorium Juokas juokais, bet butent taip ir darem
Aš irgi jau nervuojuosi, savaitgalį krikštynos, nežinau kaip viskas bus.. palei tą bažnyčią visai nėr kur paveiksluoti, vien smirdanti gatvė ir grafičiais nuteplioti namai.. Tai pasiūlyt pavažiuoti iki kokio parkelio? O jei važiuoti, tai važiuoja visi- dėdės tetos ir svečiai ir seneliai? Kaip būna iš praktikos? Patarkite...
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 23, 15:30)
Kiek supratau bus vienas, nes ji specialai mums nuplaus, dėl vietos nelabai isisvaizduoju kokia aplinka, biški laiko stoka kad nuvažiuot apžiūrėt, o mano vizija kas su ilga sukne ar sijonu kažkaip isivaizduoju kad tokie apdarai labaisuiai tiktu. Merginos bus mano etatine kurias dabar fotkinu )) tai flickr gali pažiūrėt. Kiek klausimų pažėrei, ačiū net nepagalvojau paklaust kokios spalvos jis
Nu jei dar juodas zirgas būtų... mmm...O siaip as ta su kirpciukais modeliuka suvelciau, basikom, su kokia "plevesuojancia" suknia ant nubalnoto žirgo ir miškan Arba kaip tik, priešingai, "griežta" apranga ir kur nors palaukej kokioj, ar net mieste O gal žirgas turi paradinę "apranga"? tai tada merginuke atitinkamai aprengt raitąja policija ir i gatves Man iš šito modeliuko superine "mente" gautūsi Bet vat ydomu, kokia aplinka bus ir kokios galimybės
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 23, 16:43)
kaip toks apdirbimas, spalvinis?
Man limpa, aišku jei taip visą seriją tai bloga pasidarytų bet spalvos labiau skonio reikalas, tai kas vienam gražu - kitam - feee
QUOTE(Ersė @ 2011 05 23, 15:53)
po reflektorium Juokas juokais, bet butent taip ir darem
nebent... o jei nėra kam laikyti...
QUOTE(paprasta @ 2011 05 23, 17:32)
nebent... o jei nėra kam laikyti...
o butina lauke fotkint? na dar gi galima, kad koks pastatas mestu seseli..
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 23, 15:43)
man tinka. tik šito modeliuko visur labai ryškūs antakiai, man labai krinta į akis. Kitų kažkaip nepastebėdavau
dar įmetu vieną foto saviškės su klausimu (ir dar į temą)...
... šitoj foto dar normaliau, bet kitose kur aš toliau nuėjus su savo 50-tuku, kad tilpčiau, fokuso nerasta visiškai (ant veiduko dukrytės turiu galvoj) . Į ką fokusuojat (kurią kūno dalį), kai modelis už šviesmečių . Gal ir diafragmą tadu privert reik labiau (su 2,5 - 2,2 fotografavau) Jei netingit ir negaila pasidalinkit patyrimu.
P.S. kažkokį pamanomą veido lyginimo actioną pagaliau parsisiunčiau, tik reik ant normalaus žmogaus foto dar išbandyt
QUOTE(Yvette @ 2011 05 23, 16:33)
Na va, įkelsiu foto į Alabamos jau senokai siūlytą emocijų temą.
"Juokas pro ašaras"
"Juokas pro ašaras"
labai smagi nuotrauka, faina tetulyte, net sypsena sukele ))
QUOTE(paprasta @ 2011 05 23, 16:43)
po skeciu
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 23, 16:56)
Aš irgi jau nervuojuosi, savaitgalį krikštynos, nežinau kaip viskas bus.. palei tą bažnyčią visai nėr kur paveiksluoti, vien smirdanti gatvė ir grafičiais nuteplioti namai.. Tai pasiūlyt pavažiuoti iki kokio parkelio? O jei važiuoti, tai važiuoja visi- dėdės tetos ir svečiai ir seneliai? Kaip būna iš praktikos? Patarkite...
o sito dar neaptaret su teveliais? tai as siulyciau taip, kad po baznycios sveciai traukia ten kur bus balius, o jus traukiat kokiam pusvalandukui kazkur pasifotografuot kiek esu macius krikstynu, dabartiniu, tai i basnycia eina tik tevai su krikstateviais,o sveciai laukia namie ar kur ten sves
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 23, 16:36)
o butina lauke fotkint? na dar gi galima, kad koks pastatas mestu seseli..
bet jei tai plyna erdvė- laukas...