Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 05 23, 13:47)

wow swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 23, 13:50)

Čia jos "antra planuota fotosesija" cool.gif biggrin.gif

(pamaniau, kad kabutes galit suprast neteisingai, aš čia tiesiog citavau, norėdama pasakyt tą patį - wow biggrin.gif )

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 23 gegužės 2011 - 13:55
QUOTE(rG @ 2011 05 23, 13:51)
Čia jos "antra planuota fotosesija"  cool.gif biggrin.gif

(pamaniau, kad kabutes galit suprast neteisingai, aš čia tiesiog citavau, norėdama pasakyt tą patį - wow biggrin.gif  )

nu normaliai blink.gif nereali fotosesija, va čia tai serija nuotraukų, su malonumu peržiūrėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 05 23, 14:47)

ee, as tik apie objektyva snekejau biggrin.gif nes man visad mistika kaip su tokiais mm fotkina biggrin.gif ba as toli nuejus neiziuriu gerai modelio.. o jis paskui manes negirdi ka rekiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 23, 15:02)
nu normaliai  blink.gif  nereali fotosesija, va čia tai serija nuotraukų, su malonumu peržiūrėjau  4u.gif

dekui, svaigaliukes biggrin.gif daba jau aptingau tiek galvot ir daryt.. cool.gif
Atsakyti
Tie zirgai yra kazkas nerealaus. wub.gif As ir pati planuoju tokia fotosesija kadanors, ir savo tokiu foto labai noreciau. visada svajojau apie zirga, balta sniega, raudona suknele, tai kai pamaciau brumbrumo sesija, tai vos nemiriau is pavydo biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Alabama, labai smalsu, kaip tvarkei paskutinės fotosesijos nuotraukas? Ar ten koks action'as, ar tiesiog pagavai tokią šviesą? Ir tie vaikai tokie angeliško grožio. Labai man patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 23, 13:38)
as tai su savo 50mm turejau i pusnis bile kiek toli varyt, kad man tik zirgas tilptu visas i kadra biggrin.gif

labai graži ši tavo su žirgu, aš dar turiu ir 17-55 f/2,8 savo nuosava tai dėl tilpimo pakaitaliosiu jie ka, o ana man baisiai knieti išbandyti, labai gražu gamtoj net ir portereta daryt gražiia praplauna fona, tai visa diena prisigalvojus voskių imantrūbiu su juo išbandyti smile.gif))
Papildyta:
QUOTE(R.P.Z. @ 2011 05 23, 13:49)
O žirgų kiek bus? Kokių spalvų? O mergina kaip atrodo? Mano svajonė yra padaryt fotosesiją su mergina ir žirgu (-ais). Minčių turėčiau, bet labai jos daug priklauso nuo modelių, nes ne su visais galima išpildyt kai kurias vizijas.

Kiek supratau bus vienas, nes ji specialai mums nuplaus, dėl vietos nelabai isisvaizduoju kokia aplinka, biški laiko stoka kad nuvažiuot apžiūrėt, o mano vizija kas su ilga sukne ar sijonu kažkaip isivaizduoju kad tokie apdarai labaisuiai tiktu. Merginos bus mano etatine kurias dabar fotkinu smile.gif)) tai flickr gali pažiūrėt. Kiek klausimų pažėrei, ačiū net nepagalvojau paklaust kokios spalvos jis
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 23, 15:16)
Tie zirgai yra kazkas nerealaus.  wub.gif As ir pati planuoju tokia fotosesija kadanors, ir savo tokiu foto labai noreciau. visada svajojau apie zirga, balta sniega, raudona suknele, tai kai pamaciau brumbrumo sesija, tai vos nemiriau is pavydo biggrin.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif tai jei dar turi kokiu ideju, tai greiciau fotkink, nes kas nuvogs to nezinodamas biggrin.gif va as planavau balerina griuvesiuose fotkint, bet man uzbego uz akiu smile.gif tai tada ir supratau, kad jei yra ideja, tai reik greiciau daryt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 05 23, 11:01)
vienintelė - idomi nuotraukyte, bet man flickr yra grazesniu  blush2.gif

Dedu ir as pora savo bandymu...

Man antra faina. vaiko Žvilgsnis geras pagautas.

QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 23, 14:06)
man visad mistika kaip su tokiais mm fotkina biggrin.gif ba as toli nuejus neiziuriu gerai modelio.. o jis paskui manes negirdi ka rekiu biggrin.gif
Papildyta:

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Brumbrumai nereali fotosesija su žirgu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 23, 13:40)
žinok ir aš sirgau šia liga, atrodo jau sveikstu smile.gif))) man patiko tavo pūkas, o antroj labai gražus fonas

Aciu labai 4u.gif Tai gal ir man dar yra vilciu pasveikt biggrin.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 23, 15:52)
Man antra faina. vaiko Žvilgsnis geras pagautas.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 05 23, 14:27)
Alabama, labai smalsu, kaip tvarkei paskutinės fotosesijos nuotraukas? Ar ten koks action'as, ar tiesiog pagavai tokią šviesą? Ir tie vaikai tokie angeliško grožio. Labai  man patiko 4u.gif

Aš ne į temą... Vis nepasveikinu blush2.gif Tai sveikinu, sveikatos smile.gif
Atsakyti