O man patiko tas "fainas profektas" Ypač idėjiškai, pvz, kai su receptu moteriškė
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 23, 10:31)
zinok, as rimtai
aš irgi negi man gaila + susipažinsiu
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 23, 11:49)
aš irgi negi man gaila + susipažinsiu
oki, prisisnekejai
vienintelė - idomi nuotraukyte, bet man flickr yra grazesniu
Dedu ir as pora savo bandymu... Vel j/b... Kazkokia liga pasidare tos j/b nuotraukos. Nebepatinka niekas spalvota, ka padarau...
Dedu ir as pora savo bandymu... Vel j/b... Kazkokia liga pasidare tos j/b nuotraukos. Nebepatinka niekas spalvota, ka padarau...
Hello,
Vienintele, einu sesijos į flickr žiūrėti
Svajone mūsų, man irgi trečia
maija, pūkas man patiko, tik norėtųsi ir spalvotą pažiūrėti
Vienintele, einu sesijos į flickr žiūrėti
Svajone mūsų, man irgi trečia
QUOTE(maija @ 2011 05 23, 11:01)
vienintelė - idomi nuotraukyte, bet man flickr yra grazesniu
gražiai man patiko toks j/b
QUOTE(gotte @ 2011 05 23, 12:53)
Aciu Spalvota yra Flickre
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 23, 12:53)
gražiai man patiko toks j/b
Aciu labai
QUOTE(maija @ 2011 05 23, 11:01)
žinok ir aš sirgau šia liga, atrodo jau sveikstu ))) man patiko tavo pūkas, o antroj labai gražus fonas
QUOTE(gotte @ 2011 05 23, 11:53)
kad žinok nėr labai ka ten žiūrėti, nusivyliau šita sesija, bet dabar ruošiuosi kitai. 4_ni jei oras nenuvils turiu užsirezervavusi 70-200 objektyva ir keliausiu pas žirgus turit minčių apie žirgus ir merginas
Aš tai bandysiu kilt į orą vasarą, kaip baisu Su skraidykle. Bet labai laukiu, jei tik pavyks sutart
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 23, 13:40)
žinok ir aš sirgau šia liga, atrodo jau sveikstu ))) man patiko tavo pūkas, o antroj labai gražus fonas
kad žinok nėr labai ka ten žiūrėti, nusivyliau šita sesija, bet dabar ruošiuosi kitai. 4_ni jei oras nenuvils turiu užsirezervavusi 70-200 objektyva ir keliausiu pas žirgus turit minčių apie žirgus ir merginas
as tai su savo 50mm turejau i pusnis bile kiek toli varyt, kad man tik zirgas tilptu visas i kadra
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 23, 13:38)
as tai su savo 50mm turejau i pusnis bile kiek toli varyt, kad man tik zirgas tilptu visas i kadra
Nesidrovėk kas nematė
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 23, 13:40)
O žirgų kiek bus? Kokių spalvų? O mergina kaip atrodo? Mano svajonė yra padaryt fotosesiją su mergina ir žirgu (-ais). Minčių turėčiau, bet labai jos daug priklauso nuo modelių, nes ne su visais galima išpildyt kai kurias vizijas.