Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

O man patiko tas "fainas profektas" smile.gif Ypač idėjiškai, pvz, kai su receptu moteriškė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 23, 10:31)
zinok, as rimtai biggrin.gif

aš irgi biggrin.gif negi man gaila smile.gif + susipažinsiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 23, 11:49)
aš irgi biggrin.gif negi man gaila smile.gif + susipažinsiu tongue.gif

oki, prisisnekejai biggrin.gif
Atsakyti
vienintelė - idomi nuotraukyte, bet man flickr yra grazesniu blush2.gif

Dedu ir as pora savo bandymu... Vel j/b... Kazkokia liga pasidare tos j/b nuotraukos. Nebepatinka niekas spalvota, ka padarau...

user posted image

user posted image
Atsakyti
Hello,

Vienintele, einu sesijos į flickr žiūrėti wink.gif

Svajone mūsų, man irgi trečia wub.gif thumbup.gif

maija, pūkas man patiko, tik norėtųsi ir spalvotą pažiūrėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 05 23, 11:01)
vienintelė - idomi nuotraukyte, bet man flickr yra grazesniu  blush2.gif

Dedu ir as pora savo bandymu... Vel j/b... Kazkokia liga pasidare tos j/b nuotraukos. Nebepatinka niekas spalvota, ka padarau...

gražiai smile.gif man patiko toks j/b 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 05 23, 12:53)
maija, pūkas man patiko, tik norėtųsi ir spalvotą pažiūrėti  ax.gif

Aciu smile.gif Spalvota yra Flickre

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 23, 12:53)
gražiai smile.gif man patiko toks j/b  4u.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 05 23, 11:01)

žinok ir aš sirgau šia liga, atrodo jau sveikstu smile.gif))) man patiko tavo pūkas, o antroj labai gražus fonas

QUOTE(gotte @ 2011 05 23, 11:53)

Vienintele, einu sesijos į flickr žiūrėti wink.gif

kad žinok nėr labai ka ten žiūrėti, nusivyliau šita sesija, bet dabar ruošiuosi kitai. 4_ni jei oras nenuvils turiu užsirezervavusi 70-200 objektyva ir keliausiu pas žirgus smile.gif turit minčių apie žirgus ir merginas smile.gif
Atsakyti
Aš tai bandysiu kilt į orą vasarą, kaip baisu biggrin.gif Su skraidykle. Bet labai laukiu, jei tik pavyks sutart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 23, 13:40)
žinok ir aš sirgau šia liga, atrodo jau sveikstu smile.gif))) man patiko tavo pūkas, o antroj labai gražus fonas
kad žinok nėr labai ka ten žiūrėti, nusivyliau šita sesija, bet dabar ruošiuosi kitai. 4_ni jei oras nenuvils turiu užsirezervavusi 70-200 objektyva ir keliausiu pas žirgus smile.gif turit minčių apie žirgus ir merginas smile.gif

as tai su savo 50mm turejau i pusnis bile kiek toli varyt, kad man tik zirgas tilptu visas i kadra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 23, 13:38)
as tai su savo 50mm turejau i pusnis bile kiek toli varyt, kad man tik zirgas tilptu visas i kadra biggrin.gif

Nesidrovėk kas nematė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 23, 13:40)

O žirgų kiek bus? Kokių spalvų? O mergina kaip atrodo? Mano svajonė yra padaryt fotosesiją su mergina ir žirgu (-ais). Minčių turėčiau, bet labai jos daug priklauso nuo modelių, nes ne su visais galima išpildyt kai kurias vizijas.
Atsakyti