Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(maija @ 2011 05 13, 17:29)
o vyras i Brada Pitta kazkaip cia panasus   blush2.gif  lotuliukas.gif

Man po mėnesio nesimatymo irgi laugh.gif

sm
- akinių rėmelis
Atsakyti
na kalbėjom apie vaikus kaip fotkinasi...tai va kaip mano vaikas nenori fotkintis...pirma įsikimba į koją...

user posted image

poto jau parodo visas savo tonziles ar kaip jos ten vadinasi doh.gif lotuliukas.gif

user posted image

šiaip ne taip prikalbinau užlipti ant kėdės prie lango doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 05 13, 10:01)
Labai noriu padekoti Editai uz mainu nuotraukytes smile.gif Gavau net dvi bigsmile.gif  thumbup.gif . Jau praeita savaite smile.gif Labai aciu, labai mielos smile.gif

Džiaugiuosi, kad patiko ax.gif blush2.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 05 13, 10:23)
Tik klausimas iškilo: aš neturiu UV filtro ar nieko baisaus nenutiks objektyvui ar fotkio matricai ar dar kažkam, fotkinant taip rieš saulę?

Tiesiai saulės negalima fotografuoti, išdegins skylę matricoj, o taip tik spindulius pagaudyt kiek žinau nieko tokio ax.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 05 13, 11:30)
nu rodau kelias savo darytas nėštukines, jei leisit smile.gif doh.gif įjunkau smile.gif

Nu ir kaip nenorėsi patapti nestuke.gif tokias nuotraukas pamačius ax.gif rolleyes.gif

QUOTE(rG @ 2011 05 13, 15:31)
Na gerai, niekas neprieina prie mane dominančios nuotraukos, pati atnešiau laugh.gif

Smagiai ax.gif

Bizytės fs patiko thumbup.gif ir su lėliuku berods monikutės ax.gif ir maija antroji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 13, 18:55)
na kalbėjom apie vaikus kaip fotkinasi...tai va kaip mano vaikas nenori fotkintis...pirma įsikimba į koją...

Dvi paskutines man visai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2011 05 13, 18:59)
Dvi paskutines man visai patinka  smile.gif

ačiū blush2.gif
Atsakyti
paprasta grazus portretukai

as issiryskinau juosta, bandziau savo nikon ir supatiko , bet man jos keistokos foto g.gif kazin jos normalios biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
sayonara man nestukes pirma, antra ir kudros foto thumbup.gif

kirikire 3 faina emocija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eurik@.k: 13 gegužės 2011 - 18:10
kikirike - man irgi 2 paskutines labiausiai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 05 13, 19:09)

kirikire  3 faina emocija biggrin.gif

ačiū ax.gif

QUOTE(maija @ 2011 05 13, 19:11)
kikirike - man irgi 2 paskutines labiausiai patinka smile.gif

ačiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 05 13, 14:08)
Bandziau siandien dukryte fotografuot... Papuosiau truputi, pasnekejom, pazadejo, kad nebegs, nereks ir nesisleps biggrin.gif Viskas buvo taip grazu iki kol nepamate fotoaparato biggrin.gif Na, bet vis tiek kelis kadrus padariau smile.gif Rodausi jums smile.gif

antra wink.gif

QUOTE(rG @ 2011 05 13, 16:31)
Man čia įdomiausia viskas kas susiję su spalva, šviesumu ir pan... Gali taip būti, jei ne, kodėl ir ką keisti  4u.gif

gali visai...toks karstis sklinda nuo to sviesumo smile.gif

QUOTE(gizzy @ 2011 05 13, 17:22)
O as vakar bandziau truputi drauge su vaiku pafotkint, tai keliu savo bandymus  blush2.gif

paskutine geresne wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 13 gegužės 2011 - 18:36
QUOTE(inc @ 2011 05 13, 18:35)
gali visai...toks karstis sklinda nuo to sviesumo smile.gif

Ačiū 4u.gif
Karšta ir buvo. Netrūksta geltonumo?
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2011 05 13, 19:35)
paskutine geresne wink.gif

Aciu 4u.gif Jau galvojau visai niekam tikusios, kad niekas nepakomentuoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 05 13, 18:57)
Tiesiai saulės negalima fotografuoti, išdegins skylę matricoj, o taip tik spindulius pagaudyt kiek žinau nieko tokio  ax.gif

Tai jaučiu aš savo muilinukę taip "suėdžiau" be fotkindama į saulę doh.gif blush2.gif

Kikirike, man labai patiko tavo mažiaus išdaigos tongue.gif

rG, man gražu. O dėl JB - tai jau pati žinai, kad kiek čia mūsų yra tiek skirtingai matom tą JB mirksiukas.gif

Na o dabar ir aš norėčiau kritikos blush2.gif

user posted image

Daugiau čia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 13 gegužės 2011 - 18:53