Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

bizyte, Svajonė mūsų - aciu smile.gif
Atsakyti
Na gerai, niekas neprieina prie mane dominančios nuotraukos, pati atnešiau laugh.gif

Man čia įdomiausia viskas kas susiję su spalva, šviesumu ir pan... Gali taip būti, jei ne, kodėl ir ką keisti 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 13 gegužės 2011 - 16:32
QUOTE(rG @ 2011 05 13, 17:31)
Na gerai, niekas neprieina prie mane dominančios nuotraukos, pati atnešiau laugh.gif

Man čia įdomiausia viskas kas susiję su spalva, šviesumu ir pan... Gali taip būti, jei ne, kodėl ir ką keisti  4u.gif

man tai labai gera emocija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2011 05 12, 07:36)
Na šitos ir aš niekaip pamiršt negaliu nuo tada kai kitur ją parodei. bigsmile.gif  Vakar skaitydama merginų diskusiją apie nėštukių foto, būtent šią iš kart prisiminiau. Gerai, kad čia mergičkom parodei. mirksiukas.gif
Apskritai būtų labai liuks, jei čia mus labiau pakomentuotum. Tavo foto man visada labai patiko. Šeimynos nuotraukos tokios visad įdomios smile.gif p.s. balsavau už taviškį plaukiką, gaila, kad negavo prizinės vietos. 

Pakomentuociau gal, bet tikrai ne kiekviena foto...na jei namu darbu nenuvarysit daryt biggrin.gif
baik tu, ne del priziniu vietu ar prizu dalyvauju biggrin.gif tikiuos nepazinai plaukiko biggrin.gif dekui 4u.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 05 12, 08:42)
ooo kokie zmones wub.gif
na sita tai maciau seniai kazkada, ir nepamenu kur. aisku, nerealiai graziai cia viskas, gal dar kazko panasaus galima butu paziuret? as nemoku ieskoti va tokiu perliuku, paieskose ismeta uzuolaidom apkarstytas plikapilves nestukes. rolleyes.gif

Ilendu kartais paskaitineti tyliai, idomiai cia gyvenat 4u.gif
Pas JAV nestukes buvau ikelus ta foto senokai jau....kai ten isejo sneka kas grazu. Nu ir kai visom grazu buvo tarp silku ir plikais pilvais, tai as parodziau kas man grazu biggrin.gif

QUOTE(dosa @ 2011 05 12, 10:47)
c-girl, oi, dazniau isiterpk ir tokiu nuotrauku daugiau mums cia idek akims paganyt  bigsmile.gif

gal ir isiterpsiu kartais, tyliai paskaitineju paskutiniu metu daznokai... ax.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 05 12, 20:07)
Aš su pora vaikų portretukų kritikai  ax.gif

user posted image

user posted image

Kokia dar kritika. Puikiai 4u.gif
Atsakyti
Laura, grazus pakalnuciu pumpuriukai ir sraiges kiautas tvarkingai nufotkintas.
O del trinu, trinu, trinu... aisku, kad buna...

maija, nuostabi mergyte, pakomentavau Flickr.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 05 13, 16:31)

Man čia įdomiausia viskas kas susiję su spalva, šviesumu ir pan... Gali taip būti, jei ne, kodėl ir ką keisti  4u.gif
user posted image

o kas ten vyrui ties smilkiniu juoduoja? man vat tas užkliuvo g.gif
Atsakyti
Va jus palik minutei ir pripliurpiat pusantros temos iskart. biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 05 13, 12:46)

As akim sugeriau, isidejau galvon.jetau, kad man nors kada nors taip fotografuot.

QUOTE(sayonara @ 2011 05 13, 14:05)
ačiū, merginos 4u.gif

galėsiu ateityje čia pasirodyt, kai ką nors nauja turėsiu? rolleyes.gif

Tu dar klausi??
QUOTE(maija @ 2011 05 13, 14:08)
Bandziau siandien dukryte fotografuot.

Antra.
QUOTE(Laura @ 2011 05 13, 14:40)

Irgi antra biggrin.gif
QUOTE(bizyte @ 2011 05 13, 15:19)

džiugu girdėti tokius žodžius, bet aš toooks taškelis blush2.gif  biggrin.gif

Na jau tu taskelis, kur gi ne biggrin.gif
Atsakyti
Dekui, mergaites, pamaloninot si karta wub.gif

turiu vizija kaip dukryte pafotografuot, tik nezinau ar ji sutiks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bandysiu kokia diena biggrin.gif
Atsakyti
Kikirike sviekinu ir as su nauju pirkiniu 4u.gif

O as vakar bandziau truputi drauge su vaiku pafotkint, tai keliu savo bandymus blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Bizyte, šauniai padirbėjai- man kol kas gražiausia sesija ax.gif Kas dar fotografuosite Gotte bigsmile.gif

Dėkui visoms už pagyrimus mano portretukams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 05 13, 17:23)
Bizyte, šauniai padirbėjai- man kol kas gražiausia sesija  ax.gif  Kas dar fotografuosite Gotte  bigsmile.gif

Dėkui visoms už pagyrimus mano portretukams ax.gif

As nieko dar nepasakiau-nuostabus portretai.Nera ka kritikuot. smile.gif
Atsakyti
O la la la, Alabama - dekui smile.gif
rG - man tai cia viskas gerai smile.gif Grazi nuotrauka, emocija puiki, o vyras i Brada Pitta kazkaip cia panasus blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti