bizyte, Svajonė mūsų - aciu
Na gerai, niekas neprieina prie mane dominančios nuotraukos, pati atnešiau
Man čia įdomiausia viskas kas susiję su spalva, šviesumu ir pan... Gali taip būti, jei ne, kodėl ir ką keisti
Man čia įdomiausia viskas kas susiję su spalva, šviesumu ir pan... Gali taip būti, jei ne, kodėl ir ką keisti
QUOTE(rG @ 2011 05 13, 17:31)
man tai labai gera emocija
QUOTE(Alexso @ 2011 05 12, 07:36)
Na šitos ir aš niekaip pamiršt negaliu nuo tada kai kitur ją parodei. Vakar skaitydama merginų diskusiją apie nėštukių foto, būtent šią iš kart prisiminiau. Gerai, kad čia mergičkom parodei.
Apskritai būtų labai liuks, jei čia mus labiau pakomentuotum. Tavo foto man visada labai patiko. Šeimynos nuotraukos tokios visad įdomios p.s. balsavau už taviškį plaukiką, gaila, kad negavo prizinės vietos.
Apskritai būtų labai liuks, jei čia mus labiau pakomentuotum. Tavo foto man visada labai patiko. Šeimynos nuotraukos tokios visad įdomios p.s. balsavau už taviškį plaukiką, gaila, kad negavo prizinės vietos.
Pakomentuociau gal, bet tikrai ne kiekviena foto...na jei namu darbu nenuvarysit daryt
baik tu, ne del priziniu vietu ar prizu dalyvauju tikiuos nepazinai plaukiko dekui
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 12, 08:42)
ooo kokie zmones
na sita tai maciau seniai kazkada, ir nepamenu kur. aisku, nerealiai graziai cia viskas, gal dar kazko panasaus galima butu paziuret? as nemoku ieskoti va tokiu perliuku, paieskose ismeta uzuolaidom apkarstytas plikapilves nestukes.
na sita tai maciau seniai kazkada, ir nepamenu kur. aisku, nerealiai graziai cia viskas, gal dar kazko panasaus galima butu paziuret? as nemoku ieskoti va tokiu perliuku, paieskose ismeta uzuolaidom apkarstytas plikapilves nestukes.
Ilendu kartais paskaitineti tyliai, idomiai cia gyvenat
Pas JAV nestukes buvau ikelus ta foto senokai jau....kai ten isejo sneka kas grazu. Nu ir kai visom grazu buvo tarp silku ir plikais pilvais, tai as parodziau kas man grazu
QUOTE(dosa @ 2011 05 12, 10:47)
c-girl, oi, dazniau isiterpk ir tokiu nuotrauku daugiau mums cia idek akims paganyt
gal ir isiterpsiu kartais, tyliai paskaitineju paskutiniu metu daznokai...
QUOTE(paprasta @ 2011 05 12, 20:07)
Kokia dar kritika. Puikiai
Laura, grazus pakalnuciu pumpuriukai ir sraiges kiautas tvarkingai nufotkintas.
O del trinu, trinu, trinu... aisku, kad buna...
maija, nuostabi mergyte, pakomentavau Flickr.
O del trinu, trinu, trinu... aisku, kad buna...
maija, nuostabi mergyte, pakomentavau Flickr.
QUOTE(rG @ 2011 05 13, 16:31)
o kas ten vyrui ties smilkiniu juoduoja? man vat tas užkliuvo
Va jus palik minutei ir pripliurpiat pusantros temos iskart.
As akim sugeriau, isidejau galvon.jetau, kad man nors kada nors taip fotografuot.
Tu dar klausi??
Antra.
Irgi antra
Na jau tu taskelis, kur gi ne
QUOTE(sayonara @ 2011 05 13, 12:46)
As akim sugeriau, isidejau galvon.jetau, kad man nors kada nors taip fotografuot.
QUOTE(sayonara @ 2011 05 13, 14:05)
Tu dar klausi??
QUOTE(maija @ 2011 05 13, 14:08)
Bandziau siandien dukryte fotografuot.
Antra.
QUOTE(Laura @ 2011 05 13, 14:40)
Irgi antra
QUOTE(bizyte @ 2011 05 13, 15:19)
Na jau tu taskelis, kur gi ne
Dekui, mergaites, pamaloninot si karta
turiu vizija kaip dukryte pafotografuot, tik nezinau ar ji sutiks bandysiu kokia diena
turiu vizija kaip dukryte pafotografuot, tik nezinau ar ji sutiks bandysiu kokia diena
Kikirike sviekinu ir as su nauju pirkiniu
O as vakar bandziau truputi drauge su vaiku pafotkint, tai keliu savo bandymus
O as vakar bandziau truputi drauge su vaiku pafotkint, tai keliu savo bandymus
Bizyte, šauniai padirbėjai- man kol kas gražiausia sesija Kas dar fotografuosite Gotte
Dėkui visoms už pagyrimus mano portretukams
QUOTE(paprasta @ 2011 05 13, 17:23)
Bizyte, šauniai padirbėjai- man kol kas gražiausia sesija Kas dar fotografuosite Gotte
As nieko dar nepasakiau-nuostabus portretai.Nera ka kritikuot.
O la la la, Alabama - dekui
rG - man tai cia viskas gerai Grazi nuotrauka, emocija puiki, o vyras i Brada Pitta kazkaip cia panasus
rG - man tai cia viskas gerai Grazi nuotrauka, emocija puiki, o vyras i Brada Pitta kazkaip cia panasus