Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(maija @ 2011 05 13, 15:08)
Bandziau siandien dukryte fotografuot... Papuosiau truputi, pasnekejom, pazadejo, kad nebegs, nereks ir nesisleps biggrin.gif Viskas buvo taip grazu iki kol nepamate fotoaparato biggrin.gif Na, bet vis tiek kelis kadrus padariau smile.gif Rodausi jums smile.gif
user posted image

Daugiau flickr  4u.gif

Tooks grožis mergytė kad turbūt bet kaip nufotografuota graži būtų wub.gif thumbup.gif 4u.gif Man antra ir trečia nuotraukėlės labai labai thumbup.gif 4u.gif

Susitikimuke nors man ir vertėtų, nieko nepažystu doh.gif deja nesudalyvausiu 4u.gif gero Jums pasibuvimo kurios būsite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2011 05 13, 15:40)

Aciu smile.gif O man is tavo foto sraige patiko:)

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 13, 15:47)
man patinka  4u.gif flickr geresnių yra  4u.gif

Sakai? smile.gif Man is pradziu visos patiko, paskui mazejo, mazejo graziu foto, o kai jau bandziau atrinkti ka ideti cia, beveik niekas nebepatiko biggrin.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 05 13, 15:04)
man pirma, antra ir kūdroj, va kalbančios foto, man patinka...
oi, tai aš čia turiu bijoti, kad nepateisinsiu vilčių biggrin.gif aš įtemptai pagalvosiu kaip tave ar tave ir TB išnaudot biggrin.gif
aha, gerulė ta drinks_cheers.gif
ech...gaila negalėsiu, išlekiam iš Vilno ax.gif

rG, geras nikas ir foto super biggrin.gif

Ei tau tai jau nėra ko bijoti nuostabiai fotografuoji thumbup.gif , be to nieko ir nesitikėsiu tik šiaip smagu man pozuot pasimokyti, tuo pačiu stebėt kaip dirbi, nes man reikia pramokti fotografuoti. o jei pavyks viena kita foto iš vis super. Taip kad jei turėsi minčių kreipkis - derinsimės laiką (rūbus vietą, visa kita), jei ne irgi nieko baisaus 4u.gif tikrai tikrai nieko nesitikėisu - pažadu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 13 gegužės 2011 - 14:54
QUOTE(maija @ 2011 05 13, 15:51)
Man is pradziu visos patiko, paskui mazejo, mazejo graziu foto, o kai jau bandziau atrinkti ka ideti cia, beveik niekas nebepatiko biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif man taip pat buna lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Bandziau siandien dukryte fotografuot... Papuosiau truputi, pasnekejom, pazadejo, kad nebegs, nereks ir nesisleps biggrin.gif Viskas buvo taip grazu iki kol nepamate fotoaparato biggrin.gif Na, bet vis tiek kelis kadrus padariau smile.gif Rodausi jums smile.gif

Antra ir paskutinė labai gražios, o jau akyčių grožis wub.gif
Na ir kaip būtų galima tokį grožį kritikuot doh.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
sokejuke86, Dalyja - Aciu jums labai 4u.gif
Atsakyti
Žaviuosi Bizyte eilinį sykį...
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 05 13, 15:51)
Aciu smile.gif O man is tavo foto sraige patiko:)
Sakai? smile.gif Man is pradziu visos patiko, paskui mazejo, mazejo graziu foto, o kai jau bandziau atrinkti ka ideti cia, beveik niekas nebepatiko biggrin.gif
Aciu  4u.gif

na man visos fainos ,bet man labiau kabinančios gal flickr kur sudėtos blush2.gif
Atsakyti

negaliu kokia graži mergytė rolleyes.gif o dėl foto, man visose erdvės trūkumas jaučiasi.

QUOTE(Laura @ 2011 05 13, 15:40)
vakar bandziau pafotkint gelytes, bet kad praktiskai ner ka rodyt doh.gif  ar jums irgi taip buna, kad prifotkini simtus foto, o paskui trini trini trini.....  lotuliukas.gif
bet pora ikelsiu blush2.gif

man pirmoji patinka, gal bandyčiau kvadratą ir gal net pavartyčiau, antroj sraigė ir tiek, nekabina blush2.gif

QUOTE(sokejuke86 @ 2011 05 13, 15:53)
Ei tau tai jau nėra ko bijoti nuostabiai fotografuoji thumbup.gif , be to nieko ir nesitikėsiu tik šiaip smagu man pozuot pasimokyti, tuo pačiu stebėt kaip dirbi, nes man reikia pramokti fotografuoti. o jei pavyks viena kita foto iš vis super. Taip kad jei turėsi minčių kreipkis - derinsimės laiką (rūbus vietą, visa kita), jei ne irgi nieko baisaus 4u.gif tikrai tikrai nieko nesitikėisu - pažadu ax.gif  4u.gif

pažiūrėti kaip aš dirbu biggrin.gif aš mokausi dar tik, bet okis, aš galvosiu kažką, noriu pabandyti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 05 13, 16:15)
Žaviuosi Bizyte eilinį sykį...

džiugu girdėti tokius žodžius, bet aš toooks taškelis blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 13 gegužės 2011 - 15:20
QUOTE(bizyte @ 2011 05 13, 15:19)
džiugu girdėti tokius žodžius, bet aš toooks taškelis blush2.gif  biggrin.gif
tai gerai smile.gif Nuo taškelio viskas ir prasideda smile.gif

Na, nepradėsiu plėstis biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 05 13, 16:25)
Na, nepradėsiu plėstis  biggrin.gif  blush2.gif

pritariu biggrin.gif

gero meeto kas susitiksit 4u.gif
Atsakyti
maija labai mieli portretukai wub.gif graži, "minkšta" šviesa, ir trečioj foto toks auksinis atspalvis man labai wub.gif

Laura gražios spalvos, pirmoji patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 13 gegužės 2011 - 15:46