Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2011 05 13, 13:30)
nu rodau kelias savo darytas nėštukines, jei leisit smile.gif doh.gif įjunkau smile.gif

man pirma, antra ir kūdroj, va kalbančios foto, man patinka...

QUOTE(sokejuke86 @ 2011 05 13, 13:53)
Būtų smagu, nors ir baisu jei nepateisinsiu(im) vilčių, bet et jei sugalvosi duok žinių mirksiukas.gif

oi, tai aš čia turiu bijoti, kad nepateisinsiu vilčių biggrin.gif aš įtemptai pagalvosiu kaip tave ar tave ir TB išnaudot biggrin.gif

QUOTE(rG @ 2011 05 13, 14:32)

Sm man graži paskutinė iš FB, tie kur abu, o vyras įsikandęs šiaudą ar ką ten. Va ten tai nuotrauka  thumbup.gif

aha, gerulė ta drinks_cheers.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 13, 14:54)
Merginos , kadangi šiandien penktadienis , tai priminimas !

Sekmadienį, 05.15 dieną 11val. prie Vingio parko kavinukės renkasi merginos su puikia entuziastinga nuotaika  thumbup.gif

ech...gaila negalėsiu, išlekiam iš Vilno ax.gif

rG, geras nikas ir foto super biggrin.gif
Atsakyti
ačiū, merginos 4u.gif

galėsiu ateityje čia pasirodyt, kai ką nors nauja turėsiu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 13, 14:54)
Merginos , kadangi šiandien penktadienis , tai priminimas !

Sekmadienį, 05.15 dieną 11val. prie Vingio parko kavinukės renkasi merginos su puikia entuziastinga nuotaika  thumbup.gif

as dar nepazadu, bet pasistengsiu sad.gif griuuuna planai... gal gali savo tel nr man i AZ parasyt?
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2011 05 13, 15:05)
galėsiu ateityje čia pasirodyt, kai ką nors nauja turėsiu? rolleyes.gif

nuuuu biggrin.gif
Atsakyti
Bandziau siandien dukryte fotografuot... Papuosiau truputi, pasnekejom, pazadejo, kad nebegs, nereks ir nesisleps biggrin.gif Viskas buvo taip grazu iki kol nepamate fotoaparato biggrin.gif Na, bet vis tiek kelis kadrus padariau smile.gif Rodausi jums smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Daugiau flickr 4u.gif
Atsakyti
nuostabi ta tavo dukrytė smile.gif man 2 ir 3 patiko wub.gif paskutiniojoje gal truputį daugiau apačios norėtųsi, bet šiaip gražu smile.gif
Atsakyti
Maija, cia pati populiariausia sezono suknele lotuliukas.gif biggrin.gif Mes ir tokia turim, Paprasta irgi turi lotuliukas.gif Pirma foto - ne , nieko nesako, akiu nesimato. Antra gal dar kitaip ziuris, kai arciau. O trecia, mergaite grazi, poza ok, gal kadravimas kitoks butu graziau wink.gif
Atsakyti
maija, vienareikšmiškai 2 smile.gif pati fotografiškiausia. ir ne todėl, kad jb. o gal todėl biggrin.gif
Atsakyti
*monikute*, sayonara - aciu 4u.gif

QUOTE(Ersė @ 2011 05 13, 15:22)
Maija, cia pati populiariausia sezono suknele  lotuliukas.gif  biggrin.gif  Mes ir tokia turim, Paprasta irgi turi  lotuliukas.gif Pirma foto - ne , nieko nesako, akiu nesimato. Antra gal dar kitaip ziuris, kai arciau.  O trecia, mergaite grazi, poza ok, gal kadravimas kitoks butu graziau wink.gif

Aciu 4u.gif O del sukneles tai geras biggrin.gif As ir nezinojau, kad jinai tokia populiari biggrin.gif Na, bet svarbiausia, kad grazi biggrin.gif
Atsakyti
rG, tai čia as tokia????????????? g.gif g.gif g.gif g.gif kažką praleidau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 05 13, 14:34)
rG, tai čia as tokia????????????? g.gif  g.gif  g.gif  g.gif kažką praleidau  doh.gif  blush2.gif

nu aš blyn Per greitai ir išvaizdą ir niką biggrin.gif Ir tuo pačiu ką nors pakritikuokite, dėmesio trūksta
Atsakyti
maija, labai grazi mergyte wub.gif

vakar bandziau pafotkint gelytes, bet kad praktiskai ner ka rodyt doh.gif ar jums irgi taip buna, kad prifotkini simtus foto, o paskui trini trini trini..... lotuliukas.gif
bet pora ikelsiu blush2.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 05 13, 15:08)
Bandziau siandien dukryte fotografuot... Papuosiau truputi, pasnekejom, pazadejo, kad nebegs, nereks ir nesisleps biggrin.gif Viskas buvo taip grazu iki kol nepamate fotoaparato biggrin.gif Na, bet vis tiek kelis kadrus padariau smile.gif Rodausi jums smile.gif

Daugiau flickr  4u.gif

man patinka 4u.gif flickr geresnių yra 4u.gif
Atsakyti