sveikutes,
QUOTE(bizyte @ 2011 05 13, 11:03)
ačiū kas pastebėjot ir pakomentavot
bet vat jaučiasi, kad Gotte pati fotografuoja ir jau pozavusi yra, ji žino kaip atsiėsti, kur ranką padėti, natūraliai kažkaip jai gavosi
Didelis ačiū už fotosesiją, foto nuostabios, labai jaukios, mano mažylė jose
širdy labai gera buvo kai jas gavau
Visom trimis fotosesijomis be galo džiaugiuosi, tai man pati geriausia nėštumo dovana
dėkui Akasha, dėkui Vanilla, dėkui Bizyte!!!!!!!!!! kad nuspalvinot mano nėštumą tokiomis gražiomis spalvomis
skraidau, žinokit
ir tuos wubikus piešt galėčiau čia be galo
Bizytei teko išties sunki užduotis, nes prieš tai sakiau, kad mažė paprašyta ir mylu mylu padarys, ir pilvuką pabučiuos ir šiaip papozuos, o tada įlindo jai ožiukas ir vaikas ne tik kad ignoravo visus prašymus, bet ir rėkti cypti imdavo šitaip protestuodama. Realiai, bizytė fotografavo mane trumpiausiai, padarė turbūt mažiausiai kadrų, nes tiesiog nebuvo kaip... 80 proc laiko sukom smegenus, ką daryt su mano dukryte, kad nesiožiuotų...tai ir čiulpinuką teko duoti, kuris gadino sesiją, ir saldainį po trupiniuką į burną dėti... ir bizytės dukros turėjo visaip linksmint mano vaiką, žaisti kažkur prieš akis, kad būtų Liepai, kur žiūrėti...vien žooo
Sesija su vaikiuku gražiai pavykusi,gražios spalvos
monikute, šauniai pasidarbavai ...
daugiau nelabai ką pasižiūrėjau...flickre kai ką dar pakomentavau
"To take a photograph is to align the head, the eye and the heart. It's a way of life." ~ Henri Cartier-Bresson