Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laura @ 2011 05 13, 13:51)
Koliazas lotuliukas.gif  thumbup.gif  ne mano, bet labai linksmas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

whahahaha biggrin.gif
Atsakyti
sayonara patiko man nėštukės nuotraukos, nes jaučiais man jausmas iš jų, toks susikaupimas ir ramybė, na sunku man apibūdinti tiksliai, bet pažiūrėjas į jas kaip gaila kad aš savo tokių foto neturiu sad.gif((

Laura geras koliažas ačiū kad parodei, jau kaip žvengiau ir dar kolektyva prajuokinau smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 13, 13:03)
aij va, daugiau radau http://www.facebook....100001440514226
bet ta kur ant šieno guliu, tai aš ten visiškai į save nepanaši  unsure.gif

visai kitokią tave isivaizdavau smile.gif))
Atsakyti
Say, ačiū, dar kart panaršiau trupkę po Tavo laukus bigsmile.gif

Sm man graži paskutinė iš FB, tie kur abu, o vyras įsikandęs šiaudą ar ką ten. Va ten tai nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 13, 12:01)

Fotkinau su 50-tuku (F1.8)  rolleyes.gif  tik ką įsigijus buvau, trūko apšvietimo ir fokuso kai kur nėra, bet kaip pirmam kartui, tai sakau bus tikrai gerai ir tėveliai apsidžiaugs savo atžalos nuotraukomis  blush2.gif

nu faina bigsmile.gif aišku kad apsiždiaugs! psio,reikia ir mano vaikus taip pafotkinti - tik kad reikia juos turbūt prikalti kad nufotkinčiau lotuliukas.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 13, 13:53)

kikirike sveikinu su nauju objektyvu  thumbup.gif

dėkui - išsvajotas jau rankose wub.gif

QUOTE(rG @ 2011 05 13, 13:55)
Aš irgi sveikinu Kikirikę su objektyvu, čia kaip sakant rimta proga  biggrin.gif  4u.gif

rimtu rimčiausia lotuliukas.gif ačiū wub.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 05 13, 13:56)
http://fotokudra.lt/...3&nav=aut&page= šyčia, tingine smile.gif

Svajone, dėkui  4u.gif

nu labai wub.gif
Atsakyti
rG bet jau kokia grazi tavo sukuosena lotuliukas.gif zvengiu visa laika kai ziuriu lotuliukas.gif

O la la la, irgi kitokia isivaizdavau.

Labai patiko Gotte fotosesija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 05 13, 13:37)
rG bet jau kokia grazi tavo sukuosena  lotuliukas.gif  zvengiu visa laika kai ziuriu  lotuliukas.gif

Ko nepadarysi vardan meno... Ai šiaip ar taip, keistis buvo metas jau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 13, 13:31)

visai kitokią tave isivaizdavau smile.gif))

įdomu kokią biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 05 13, 13:32)

Sm man graži paskutinė iš FB, tie kur abu, o vyras įsikandęs šiaudą ar ką ten. Va ten tai nuotrauka  thumbup.gif

jo , šiaudas ten biggrin.gif nu kaimiečiai biggrin.gif
Atsakyti
bizyte - labai patiko fotosesija wub.gif
*monikute* - kokios grazios leliuko foto 4u.gif Spalvos, ryskumas, viskas labai patiko. Gal ne paslaptis, koki actiona naudojai? blush2.gif
rG - pratesimas nerealus lotuliukas.gif Juokiausi nezinau kiek laiko biggrin.gif
Dalyja - labai patiko sviesa 4u.gif
sayonara - kaip grazu wub.gif
Atsakyti
Merginos , kadangi šiandien penktadienis , tai priminimas !

Sekmadienį, 05.15 dieną 11val. prie Vingio parko kavinukės renkasi merginos su puikia entuziastinga nuotaika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 13, 13:07)
Kišk ilgiau, trūksta Tavęs.

Pasistengsiu smile.gif
Jau pati be jusu neistveriu tongue.gif
Paciai nelabai iseina fotkinti..., bet nors i jusu darbus seile pavarvinu wub.gif

QUOTE(rG @ 2011 05 13, 14:27)
Kaip Tu sveika? Kaip  2.gif ? smile.gif

Aciu smile.gif Atsipaipolioju ir bandau pagal nauja tvarka gyventi smile.gif 2.gif -geras vaikis smile.gif

QUOTE(Laura @ 2011 05 13, 14:51)
Koliazas lotuliukas.gif  thumbup.gif  ne mano, bet labai linksmas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif

sayonara, grazi nestuke, grazios foto, siltomis laukimo emocijomis nuspalvintos, sviesa labai jauki smile.gif

Kikirike, su nauju pirkiniu drinks_cheers.gif

rG, naujas nikas, naujas avataras - vienu zodziu - naujas ivaizdis biggrin.gif bigsmile.gif rG, tikrai kitaip tave isivaizdavau tongue.gif biggrin.gif

Atsakyti
sveikutes,

QUOTE(bizyte @ 2011 05 13, 11:03)
ačiū kas pastebėjot ir pakomentavot 4u.gif bet vat jaučiasi, kad Gotte pati fotografuoja ir jau pozavusi yra, ji žino kaip atsiėsti, kur ranką padėti, natūraliai kažkaip jai gavosi thumbup.gif

Didelis ačiū už fotosesiją, foto nuostabios, labai jaukios, mano mažylė jose wub.gif širdy labai gera buvo kai jas gavau wub.gif

Visom trimis fotosesijomis be galo džiaugiuosi, tai man pati geriausia nėštumo dovana dėkui Akasha, dėkui Vanilla, dėkui Bizyte!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif kad nuspalvinot mano nėštumą tokiomis gražiomis spalvomis wub.gif skraidau, žinokit wub.gif
ir tuos wubikus piešt galėčiau čia be galo cool.gif

Bizytei teko išties sunki užduotis, nes prieš tai sakiau, kad mažė paprašyta ir mylu mylu padarys, ir pilvuką pabučiuos ir šiaip papozuos, o tada įlindo jai ožiukas ir vaikas ne tik kad ignoravo visus prašymus, bet ir rėkti cypti imdavo šitaip protestuodama. Realiai, bizytė fotografavo mane trumpiausiai, padarė turbūt mažiausiai kadrų, nes tiesiog nebuvo kaip... 80 proc laiko sukom smegenus, ką daryt su mano dukryte, kad nesiožiuotų...tai ir čiulpinuką teko duoti, kuris gadino sesiją, ir saldainį po trupiniuką į burną dėti... ir bizytės dukros turėjo visaip linksmint mano vaiką, žaisti kažkur prieš akis, kad būtų Liepai, kur žiūrėti...vien žooo doh.gif

Sesija su vaikiuku gražiai pavykusi,gražios spalvos drinks_cheers.gif monikute, šauniai pasidarbavai ...

daugiau nelabai ką pasižiūrėjau...flickre kai ką dar pakomentavau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 13 gegužės 2011 - 14:02
QUOTE(o la la la @ 2011 05 13, 14:59)

Kikirike, su nauju pirkiniu drinks_cheers.gif

ačiū ax.gif
Atsakyti