Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Negi niekas nedarėte ilgo didelio koliažo?
kad ir tokio koliažo?.. Padarau plotį 600 pikselių, sudedu nuotraukas, ir va gaunasi juostelė.. Niekaip neįkertu ką darau netaip. Visą dieną kankinuos ir nesigauna nors pasiusk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 05 20, 10:33)

man atrodo gražus jb ax.gif

Aciu smile.gif

O kaip si?
user posted image

O del flickr, tas as isvis ten nesusigaudau biggrin.gif kazkoks kosmosas man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 19, 22:30)
Ateinu ir as su savo pirmosiom placiom

Graziai piesia ta mamka biggrin.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 20, 09:07)
o kiek kainavo jei nepaslaptis? ir iš kur pirkai?

aga, jei ne paslaptis-pasidalink ax.gif
QUOTE(pandre @ 2011 05 20, 09:29)
labas rytas, kol vaikiukai miegojo greit greit pasibandziau textura uzdeti...ir keliu jusu teismui:

Tekstura graziai ziurisi, as buciau gal mergaite pacia prigesinus labiau-kazkaip man per ryski jinai ten atrodo g.gif
QUOTE(Laura @ 2011 05 20, 11:36)
Mano gulbela  biggrin.gif
Labai be rysio, kad jos kuno nesimato? :

Aha, man tai nesiziuri ta galva kazkaip....

QUOTE(Yvette @ 2011 05 20, 12:51)
Laba,
Ai, kad jau kiti ieško pradedančių fotografų tai ir aš paieškosiu.
Ieškau pradedančio fotografo  biggrin.gif  vestuvių sukaktį pafotografuoti, trijų asmenų šeimą  biggrin.gif  liepos mėnesį. Už torto gabaliuką  biggrin.gif Susidomėja brūkštelkit až. Veiksmas Vokietijoje
Pasiūlymas rimtas, užmokestis gali būti ir ne torto gabaliukas, o pagal susitarimą.

ajai, dar bijociau Yvette fotkint....

QUOTE(Vanillla @ 2011 05 20, 14:53)
O kaip si?

O sis kadras man superinis-net kabintis neturiu prie ko: j/b grazus, kadravimas (bent keik as suprantu)-labai liuks, modelis isvis pasakiskas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 20, 15:53)
Aciu smile.gif

O kaip si?
user posted image

O del flickr, tas as isvis ten nesusigaudau biggrin.gif kazkoks kosmosas man smile.gif

Man šita fainiausia. Tik sukandimas lūpų nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 20, 16:53)
Aciu smile.gif

O kaip si?

man šita ir ta kur prie fontano favoritės tavo thumbup.gif

o man šiandien šudina diena...tas kinietis biški kniso protą,negana to vyras vakarą mano sugadino ir dar ryt planuota fs nukeliama verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 20, 16:53)
Aciu smile.gif

O kaip si?

zinok sita tai be priekaistu ax.gif pati paciausia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 16, 12:11)
saunus bandymas smile.gif patinka svelni purpurine spalva rolleyes.gif  ir baik vis save menkinti, nes man jau tai nebepatinka, nebekomentuosiu tavo nuotrauku, jei taip ir toliau save niekinsi tongue.gif

ir man tas uzkliuvo. kadangi skaitau jau kelias temas is eiles, tas zyzimas jau igriso. tuo labiau - nepagristas. nepyk, Alabama, bet kartais jau net nervina lotuliukas.gif nes tobulejimas tavo isties matosi. tik sakyt pabodo gal biggrin.gif
QUOTE(Alabama @ 2011 05 16, 12:12)
As puiki, as gera, as graziiii biggrin.gif Dabar gali eiti pakomentuoti biggrin.gif

lotuliukas.gif tu cia ne prie ko lotuliukas.gif
QUOTE(rG @ 2011 05 16, 12:47)
maggie norėjo, paklauskit, gal prisijungs, nes truputį pigiau bus.

aciu, kad ir mane prisimenat, taip faina. noriu noriu noriu!
QUOTE(Miss K @ 2011 05 16, 21:42)

nors mazhai info turi foto, man patinka, tikrai ne per tamsu. gal kadravimas kliuna, bet is esmes nzn kaip keisciau. as visada svajoju tiek pafotografuoti lauke, tiek, pati tureti fotosesija ten blush2.gif
QUOTE(rG @ 2011 05 17, 08:59)
Tik nespalvota. Iš kart say aprašyta nuotaika pasiteisina. Super

nors esu totali jb maniake, man sis say variantas nepasiteisina. neshvarus. zymiai geriau spalvota, nors man per shviesi ir sutinku su anksciau ishsakytais komentais.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 17, 15:26)
nu va smile.gif O man ji patinka..Nieko ji ir nebando sakyti, tiesiog moters buvimas gamtoje, vasara, vasariška suknelė, žali lapeliai smile.gif Jokios užslėptos minties.. Bet rankos man labai labai kerta.
Dėkui, merginos už nuomones. Dar lauksiu... Nors iš tiesų, nežinau ar labai čia ką galima pakomentuot.. unsure.gif

o man visai nieko. butent kaip aprashei, taip ir isivazidavau. moters buvimas gamtoje. thats it. spalvos labai patinka, shvelnumas, kad veido nematyti, suknele.
QUOTE(rG @ 2011 05 18, 00:22)
Na, va, atsilabinu ir tuo pačiu drįstu tiem kas nematė -  nekritikuotiną (labiau dedikaciją norėjau parodyt tiems, kurie nepasitiki savo vizija smile.gif )

as kai pastoviai veluojanti - skaitanti senas temas, nepatikesit, bet kaip mane uzknisa, kai neber fotkiu, ypac kai kurios megejos idet ir ishimt. tokia blanki tema, fotkiu mazhai ;/
KODEL taip darot, a? pagailekit veluojanciu ka ax.gif
QUOTE(frederica @ 2011 05 18, 20:08)
Gėris.
Norisi abiejų akių fokuse, nu, bet vistiek liux.

blush2.gif
labai bijojau, kad pasipils komentarai del nelygios veido odos, ar usiuku ar dar kokiu nelygumu. as nelabai megstu su ps lygint oda (shalinu su Lroomu nebent kokius spuogelius, demeles), man patinka, kai ishlieka "tie visi reikalai". man tai visai idomiai, kad viena akis fokuse, kazhkaip nestandartishkai smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 19, 09:13)
o as vis po truputi tvarkau fotosesijos nuotraukas smile.gif

man sita geriausia is visos fotosesijos. labai patinka. kazhkas su kadravimu ne taip, bet emocija modelio naij, jb neblogas, bet mano akiai noretusi gal daugiau seseliu, tamsos bishki, man per shviesu smile.gif bet tikrai vertas demesio kadras.
QUOTE(o la la la @ 2011 05 19, 10:30)
Maggie, graziai grandineles vinguriuoja ant dzinsiuku, mergaites portretas patiko... kiek keistokai atrodo fokusas i tolimesne aki, bet cia lyg ziurisi... Paskutinioji patinka, tik kirpciau kaires, kad pazasties juodumos nesimatytu...  priespaskutine - nelabai... Mergaite per daug uzsikniaubus...

mergaite wub.gif tarkele cia jau biggrin.gif auto. todel su kadravimu privargau. as ne stovo.. vis zhadu zhadu pirkt bet kazhkaip brangaus pirkt nesinori, pigaus irgi biggrin.gif auksinio viduriiuko nesuieshkau doh.gif
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 19, 11:36)
Vanilla, drasi fotosesija, su tuo triko smile.gif bet siai merginai su ta apranga dingsta klubai, ko si apranga reikalauja :)saunuoles jus mergaites 4u.gif

jio! butent. galvojau galvojau kas ne taip. figuryte man uzkliuvo, triko jai netinka, kazhkas ne taip. good point, Zirze, tu kuo toliau, tuo pastabesne. patobulejai gerokai, tiek su foto, tiek su izhvalgumu bei komentarais/patarimais. saunuole.
QUOTE(je t'aime @ 2011 05 19, 14:48)
Džiaugiuosi jūsų visų kūdros pasiekimais!  4u.gif

gal kazhka "pramiss'inau", bet as pasiilgau tavo nuotrauku, kurybine krize, m?
QUOTE(Alabama @ 2011 05 19, 15:47)
Na bet tu tikrai labai grazi:)
Labai.
Aciu uz komentarus mano Simai. brunette.gif

nu blin blink.gif jus duodat. lotuliukas.gif well, vistiek labai labai malonu ax.gif nesijauciu tokia.

nedaskaiciau dar, jus pavarot su tempais. viskas. savaitgalis. dingstu.

Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 20, 16:51)
Negi niekas nedarėte ilgo didelio koliažo?
kad ir tokio koliažo?.. Padarau plotį 600 pikselių, sudedu nuotraukas, ir va gaunasi juostelė.. Niekaip neįkertu ką darau netaip. Visą dieną kankinuos ir nesigauna nors pasiusk smile.gif

o tu esi tikra, kad ten vienas didelis koliazas? nes as kazkaip abejoju,jei butu vientisas koliazas, tarpai tarp nuotrauku butu vienodi, o dabar kai kur plonyte linija, kai kur stora.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 20, 16:21)
o tu esi tikra, kad ten vienas didelis koliazas? nes as kazkaip abejoju,jei butu vientisas koliazas, tarpai tarp nuotrauku butu vienodi, o dabar kai kur plonyte linija, kai kur stora.

Tai tas tik dar labiau sustiprina nuomonę, jog tai koliažas.. Iš rankos dėtos foto, todėl ir tarpai ne vienodi.
Atsakyti
assa.gif sokiai.gif super wink.gif

Kikirike, neliudek, ne tu viena tokia smile.gif drinks_cheers.gif buvau suplanavus snd fotografuot nerealia mergina, bet kadangi zada audra, atidejom viska sad.gif o ar tokia proga daugiau pasitaikys nebezinau, ji is kito miesto ir t.t verysad.gif
Atsakyti
Viskas.
As pati geriausia fotografe, pati -iausia ir isvis as fotodievas.Vat.

Girdejote Alabamos zodi.

Atsakyti
jetau,dar ir ne tai vienintelei parašiau doh.gif Vienintele - parašyk man až 4u.gif
Atsakyti