Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 20, 14:41)
man nerodo original  g.gif  arba aš kažko nesuprantu  biggrin.gif

nerodo, nes Laukine pasidarius, kad nerodytu original smile.gif todel rodo tik sumazintus standartinius dydzius.
Atsakyti
Laba,

gal dar kas nematėt Gosia Janik foto. Flickr turiu į favoritus įsidėjusi. Radau vestuvinių foto, kokių visai pati norėčiau smile.gif

1
2
3
4
5

Ai, kad jau kiti ieško pradedančių fotografų tai ir aš paieškosiu.
Ieškau pradedančio fotografo biggrin.gif vestuvių sukaktį pafotografuoti, trijų asmenų šeimą biggrin.gif liepos mėnesį. Už torto gabaliuką biggrin.gif Susidomėja brūkštelkit až. Veiksmas Vokietijoje
Pasiūlymas rimtas, užmokestis gali būti ir ne torto gabaliukas, o pagal susitarimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 20 gegužės 2011 - 13:53
QUOTE(Yvette @ 2011 05 20, 13:51)
Laba,

gal dar kas nematėt Gosia Janik foto. Flickr turiu į favoritus įsidėjusi. Radau vestuvinių foto, kokių visai pati norėčiau  smile.gif

1

Man sitie senukai viena daina primine:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 20 gegužės 2011 - 13:53
QUOTE(Alabama @ 2011 05 20, 13:51)
Man sitie senukai viena daina primine:)

senukai? blink.gif oho, nieko sau senukai biggrin.gif tai kaip ir nebedaug liko iki senatvės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 20, 13:58)
senukai?  blink.gif  oho, nieko sau senukai  biggrin.gif  tai kaip ir nebedaug liko iki senatvės  lotuliukas.gif

Vajei, va ka reiskia viena akim ziuret doh.gif ir be akiniu.ne senukai, ne senukai, sorry.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 20, 14:04)
Vajei, va ka reiskia viena akim ziuret doh.gif ir be akiniu.ne senukai, ne senukai, sorry.

taip ir pamaniau, kad nedažiūrėjai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 20, 13:51)
Laba,

gal dar kas nematėt Gosia Janik foto. Flickr turiu į favoritus įsidėjusi. Radau vestuvinių foto, kokių visai pati norėčiau  smile.gif

1
2
3
4
5

Ai, kad jau kiti ieško pradedančių fotografų tai ir aš paieškosiu.
Ieškau pradedančio fotografo  biggrin.gif  vestuvių sukaktį pafotografuoti, trijų asmenų šeimą  biggrin.gif  liepos mėnesį. Už torto gabaliuką  biggrin.gif Susidomėja brūkštelkit až. Veiksmas Vokietijoje
Pasiūlymas rimtas, užmokestis gali būti ir ne torto gabaliukas, o pagal susitarimą.

Mielai pafotografuočiau smile.gif Gal ne šiais metais, bet ateity...Kai būsiu Vokietijoj smile.gif

Jei kas iš draugų, pažįstamų tuokiasi (Kaune arba Marijampolėje) ir negali skirti pinigėlių vestuvių fotografui. Pafotografuočiau už leidimą publikuoti nuotraukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 20 gegužės 2011 - 14:24
merginos, aš manau kad gal padarom susitikimo meetą kai gausiu tuos reflektorius blush2.gif tada tai jau tikrai visos susirgisite,o dabar pinigėlius man į sąskaitą pervesite? blush2.gif ar gerai?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 20, 14:51)
Laba,

1
2
3
4
5

Fainos tikrai nuotraukos rolleyes.gif Antra man labai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 20, 00:30)
Ateinu ir as su savo pirmosiom placiom wub.gif Taip rG,jos tokios ir yra,nekarpytos  mirksiukas.gif Daugiau stai cia. Yra ir is meeto nuotraukyciu mirksiukas.gif

Eina sau koks grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 20, 14:37)
tai rodo tik large, bet gi dar ir original yra wink.gif

O man nieko nerodo unsure.gif
Atsakyti
na rodos visiems parašiau dėl reflektoriaus 4u.gif tik niekaip Alexo negaliu rasti ir negaliu parašyti - gal galima gauti iš taves Až?
Atsakyti