Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ievukis @ 2011 05 20, 10:02)
Aciu merginos uz grazius zodzius wub.gif man laaaaabai patinka irgi.Aisku priprast reikia,ale verta  mirksiukas.gif
brumbrumai mamka pas mane mirksiukas.gif

o kiek kainavo jei nepaslaptis? ir iš kur pirkai?
Atsakyti
Merginos ,kurios užsakėte reflektorius - jau sumokėjau pinigėlius tam kiniečiui lotuliukas.gif Gavosi šiek tiek nuolaidėlė tai reflektorius gavosi 37lt ax.gif Na net nežinau,bandysiu kiekvienai gal až parašyti su sąskaita savo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 20, 11:08)
Merginos ,kurios užsakėte reflektorius - jau sumokėjau pinigėlius tam kiniečiui  lotuliukas.gif Gavosi šiek tiek nuolaidėlė tai reflektorius gavosi 37lt  ax.gif Na net nežinau,bandysiu kiekvienai gal až parašyti su sąskaita savo  g.gif

galim ir gyvai susitikt biggrin.gif visos kurios tau skolingos biggrin.gif
Atsakyti
Ieva, kokios foto wub.gif wub.gif wub.gif Noriu-noriu noriu...
Atsakyti
Sveikinu Eriką, Alabamą su FB puslapiukais 4u.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 05 20, 10:16)
Ieva, kokios foto wub.gif  wub.gif  wub.gif Noriu-noriu noriu...

Nori kad Ieva fotografuotų ar mamkos? biggrin.gif
Šauniai Ievute susitvarkai su vidutiniu wub.gif Man kaip patinka kadrai su manimi. Skrajoju dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 20, 11:13)
galim ir gyvai susitikt biggrin.gif visos kurios tau skolingos biggrin.gif

na galim ir gyvai bigsmile.gif na tai ar yra kas nori meeto ? bigsmile.gif tada nesiuntinėčiau aš tų sąskaitų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 05 20, 10:20)
Sveikinu Eriką, Alabamą su FB puslapiukais  4u.gif
Nori kad Ieva fotografuotų ar mamkos? biggrin.gif
Šauniai Ievute susitvarkai su vidutiniu  wub.gif Man kaip patinka kadrai su manimi. Skrajoju dabar smile.gif

Aciu:)
As visko noriu:) O su Ieva jau seniai laikas susimatyt.
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 20, 11:23)
na galim ir gyvai  bigsmile.gif na tai ar yra kas nori meeto ?  bigsmile.gif tada nesiuntinėčiau aš tų sąskaitų  lotuliukas.gif

as noriu biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas, kol vaikiukai miegojo greit greit pasibandziau textura uzdeti...ir keliu jusu teismui:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 20, 11:29)

kas dar jungiasi? rolleyes.gif
Atsakyti
Ievuki, labai labai gražios foto rolleyes.gif aš nieko nesuprantu tose juostose, bet jau irgi noriu biggrin.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 05 20, 09:17)
Panos, dar biski ilisiu su vakarykstem foto. Dabar noriu klaust grynai del vertimo i jb, nu tikrai nuosirdziai nesuprantu kada blogas, o kada jau geras  doh.gif  kaip sitoj jb? Nu man kaip ir geras atrodo  g.gif

man atrodo gražus jb ax.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 20, 11:30)
kas dar jungiasi?  rolleyes.gif

aš neužsisakiau, bet į meetą noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 05 20, 10:29)
labas rytas, kol vaikiukai miegojo greit greit pasibandziau textura uzdeti...ir keliu jusu teismui:
user posted image

Flikre parasiau:)
Atsakyti