Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 19, 22:53)
na va mano pirmi kartai su plačiajuosčiu  blush2.gif

O jis taip ir fotografuoja tokiais kadrais, *****, bijau, kad nusišneku, na, t.y. čia nekarpyta? blush2.gif Nes atrodo jėgiškai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 05 20, 00:21)
O jis taip ir fotografuoja tokiais kadrais, *****, bijau, kad nusišneku, na, t.y. čia nekarpyta?  blush2.gif  Nes atrodo jėgiškai  bigsmile.gif

aga - čia taip ir fotkina smile.gif specialiai nekarpiau,bet ir man taip gražiau atrodo blush2.gif kai kurias teko biški pakarpyti,bet šitos nekirptos smile.gif flickr daugiau jų yra
Atsakyti
Ateinu ir as su savo pirmosiom placiom wub.gif Taip rG,jos tokios ir yra,nekarpytos mirksiukas.gif Daugiau stai cia. Yra ir is meeto nuotraukyciu mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 20, 00:30)
Ateinu ir as su savo pirmosiom placiom wub.gif Taip rG,jos tokios ir yra,nekarpytos  mirksiukas.gif Daugiau stai cia. Yra ir is meeto nuotraukyciu mirksiukas.gif

jau sakiau,bet kartojuosi - super thumbup.gif ypač pirma foto smile.gif o krapai neduoda man ramybės - reikia kokios pelkinės fotosesiją padaryti ten lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 05 19, 22:44)
O koks pas tave tas 50-ukas, kad taip jau sudinai fokusuoja?  g.gif

Pentax..
Atsakyti
Kikirike,tik reik su botais varyt tada be problemu mirksiukas.gif
Svajone,pas mane irgi pentax 50-tukas tai man jis labai patinka ax.gif kolkas dar nesiskundziu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 20, 00:42)
Kikirike,tik reik su botais varyt tada be problemu  mirksiukas.gif
Svajone,pas mane irgi pentax 50-tukas tai man jis labai patinka ax.gif kolkas dar nesiskundziu ax.gif

aga,reik pamastyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 19, 23:30)
Ateinu ir as su savo pirmosiom placiom wub.gif Taip rG,jos tokios ir yra,nekarpytos  mirksiukas.gif Daugiau stai cia. Yra ir is meeto nuotraukyciu mirksiukas.gif

ojojoi koks grozis thumbup.gif spalvos kokios! thumbup.gif o tie lapukai ir asiukliai atrodo net nosi kutena wub.gif
Atsakyti
Ieva, o pas tave mamka, ane?

as ir jau noriu biggrin.gif

Atsakyti
Panos, dar biski ilisiu su vakarykstem foto. Dabar noriu klaust grynai del vertimo i jb, nu tikrai nuosirdziai nesuprantu kada blogas, o kada jau geras doh.gif kaip sitoj jb? Nu man kaip ir geras atrodo g.gif
user posted image
Atsakyti
Ievukis vajėj kokios puikios foto su medium bigsmile.gif atsiskleidei, įtariu radai, tai ko tau reikėjo, žiūriu iš pirmo karto "prilipo" tau jis, na puikūs kadrai, ir kompozicija kokia thumbup.gif nu aš apakus, labai žinok wub.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz grazius zodzius wub.gif man laaaaabai patinka irgi.Aisku priprast reikia,ale verta mirksiukas.gif
brumbrumai mamka pas mane mirksiukas.gif
Atsakyti