Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laura @ 2011 05 19, 20:22)
Kalbant apie krikstynas, tai as krikstijau savo abu vaikus ax.gif  fotkino S.Batura. pagarba jai wub.gif  foto dare namuose, kol vaikus rengiau, paskui siek tiek baznycioj, ir po baznycios gamtoj mirksiukas.gif ir nuotraukose praktiskai jokiu pasaliniu, tik musu seima ir krikstateviai, pora foto kur seneliai matosi. ir tik viena bendra su visais sveciais. taip kad man ta fotosesija ir krikstynu, ir musu seimos gavosi, tik kad rubai tie patys, sventiniai biggrin.gif

gal parodysi?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 19, 20:30)
gal parodysi?smile.gif

cia 4u.gif

ir gavom 100foto kompakte. ant popieriaus jau pati dariau, aisku ne visas, bet ko gero 50 tai tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2011 05 19, 20:36)
cia 4u.gif

ir gavom 100foto kompakte. ant popieriaus jau pati dariau, aisku ne visas, bet ko gero 50 tai tikrai biggrin.gif

dekui, idomiu kadravimu yr, kuriu as niekad nesugalvociau smile.gif

isvis man dabar klausimai kaip padaryt, kad fokusas nenusoktu, keli zmones ryskus butu ir kaip fotkint baznycioj biggrin.gif ziuriu, kad su situo nesusitvarkau isvis..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 19, 20:11)
isvis man dabar klausimai kaip padaryt, kad fokusas nenusoktu, keli zmones ryskus butu ir kaip fotkint baznycioj biggrin.gif ziuriu, kad su situo nesusitvarkau isvis..

dieve dieve verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 05 19, 20:20)
dieve dieve  verysad.gif

What?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 19, 20:25)

Jūs skundžiatės tokiom problemom, aš maniau, kad Jums dabar didžiausia problema išraiška, forma, kompozicija, kūryba, tonai, o čia... Fokusas biggrin.gif Ką man besakyt biggrin.gif
Atsakyti
įtariu, kad negausiu greit savo skanerio doh.gif kai pirkau, rašė- pristatome prekes per 3-4 d.d., dabar pasižiūriu užsakymo eigą, tai pardavėjas dabar tik užsakė iš gamintojo , sandely net neturėjo prekės blink.gif tai kažko nesitiki, kad greit suveiks..
Atsakyti
merginos, tiek priraset 4u.gif neisskirisiu kiekvienos, bet parasysiu bendrai visoms ACIU wub.gif friends.gif aciu, kad negailit nei pagyrimu, nei kritikos, stumiat i prieki wink.gif pavyzdziui galvojau, kad jb jau visai geras, o pasirodo... doh.gif lotuliukas.gif niu ka, reik eit mokytis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 05 19, 20:35)
Jūs skundžiatės tokiom problemom, aš maniau, kad Jums dabar didžiausia problema išraiška, forma, kompozicija, kūryba, tonai, o čia... Fokusas biggrin.gif Ką man besakyt biggrin.gif

Viskas svarbu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 05 19, 20:35)

man fokusas didelė problema doh.gif mano 50-tuko autofokusas grybauja, tai fokusuoju dažnai su rankiniu fokusu, ir dažniausiai nugrybauju.........
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 19, 21:25)
Viskas svarbu. smile.gif

Tai ir fokusas "problema" amžiams? biggrin.gif Ar vis dėlto išaugama smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 19, 21:28)
man fokusas didelė problema  doh.gif  mano 50-tuko autofokusas grybauja, tai fokusuoju dažnai su rankiniu fokusu, ir dažniausiai nugrybauju.........

Nuolat girdžiu apie 50-ukus šitaip...
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 05 19, 21:29)

Nuolat girdžiu apie 50-ukus šitaip...

rimtai? nu va... doh.gif

Kikirike buvo atsivežus savo sigmos 50 tuką, tai pasibandžiau, tai eina sau koks fainas.. mano gaidys visiškas su sigmos palyginus doh.gif net gailėjausi, kad pabandžiau biggrin.gif nes dabar sigmos noriu biggrin.gif taip greitai sufokusuoja, tyliai dirba.. mano tai fokusuoja fokusuoja, burzgia burzgia, kol susifokusuoja doh.gif o dar būna susifokusuoja visai ne ten doh.gif tai paskutiniu metu išvis išjungiu AF schmoll.gif ir aišku akys dažnai apgauna, ir su rankiniu dažnai netiksliai pataikau..
Atsakyti