Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Gal jiems fotografų trūksta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 05 19, 14:58)

o geras, tai cia R.Svilpa matyt susinevrines pasake laugh.gif
Geras fotografas, turiu jo darytu jaunystes nuotrauku graziu kaip pasaka-ir visas uz dyka bigsmile.gif Tada atsimenu keistai atrode jo noras fotografuoti uz aciu, o dabar pati patikusi tipaza fotkinciau diena ir nakti uz aciu-kad pasitaikytu tik mano kelyje tokiu dazniau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 05 19, 15:08)
man irgi baisiai idomu  g.gif

Jei pirmos krikštynos, t.y. neturi jokios realios patirties, 300 tikrai per daug. Nebent n visokių kitų švenčių prifotkinus ir tiesiog krikštynų nepasitaikė. Na arba jei klientas pats pasiūlo daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 19 gegužės 2011 - 16:21
QUOTE(dosa @ 2011 05 19, 16:03)
patikusi tipaza fotkinciau diena ir nakti uz aciu-kad pasitaikytu tik mano kelyje tokiu dazniau  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Geriau nepasakysi. Pinigų ėmimas šiuo atveju yra kaip kompensacija fotografui už tai, kad neatitinki jo modelio vizijos... kuo didesnė kaina, tuo labiau Tu esi nutolęs nuo fotografo mūzos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 19 gegužės 2011 - 16:24
QUOTE(Dagilis @ 2011 05 19, 16:16)
Jei pirmos krikštynos, t.y. neturi jokios realios patirties, 300 tikrai per daug. Nebent n visokių kitų švenčių prifotkinus ir tiesiog krikštynų nepasitaikė. Na arba jei klientas pats pasiūlo daugiau  biggrin.gif

Na jau, ar apskritai už pirmas krikštynas verta tartis dėl piniginių reikalų biggrin.gif Nebent kaip Tu sakai - turi patirties, bet krikštynos pirmos, kaip po tokia švenčių rūšis.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 19, 16:23)
Asmeniškai aš, krikštynoms fotografo iš vis nesamdyčiau, jei mane ribotų biudžetas. Nelabai man tokios foto su kunigais ir vandens pylimais, nežinau kur tokias nuotraukas dėt.. Užtektų jei svečiai kas kaip papleškintų muilinukėm.. Be to, krikštynų foto visos vienodos, nei persirengsi nei dar ką sumąstysi...Aš jau geriau tą biudžetą skirčiau vėliau, pas gerą fotografą šeimos fotosesijai, pasiruoščiau ir drabužių ir daikčiukų visokių... Na, čia IMHO  ax.gif

yra Tavo tiesos...tos visos baznytines nuotraukos( o ypac su visom babulytem ir visa placia gimine isrikiuota vorele) tokios, svelniai tariant, man ne itin blush2.gif bet...net neabejoju, kad galima padaryti viena kita kadra...kaip ir pridera, ane? Kai vandenuka pila, ir dar kokia viena...bet tikrai nereikia simtais ar pns...zymiai geriau jau po to...o va, ka darot fotografes, kai krikstyjamas ne vienas vaikiukas? Nu pvz du? Arba is vis, jeigu urmu kas sugalvoja?pakrykstyti? ar nepasitaike tokia patirtis niekam? Kad nebesuprasi kur kieno tevai, o kur krikstateviai lotuliukas.gif

QUOTE(dosa @ 2011 05 19, 16:26)
As Lightroome ziurau

Aiskuma mirksiukas.gif
QUOTE(dosa @ 2011 05 19, 17:03)
o dabar pati patikusi tipaza fotkinciau diena ir nakti uz aciu-kad pasitaikytu tik mano kelyje tokiu dazniau 

.... jei dar tipazas sutiktu pozuoti, nebijotu kameros...visaip lankstytusi, kraipytusi, pasirengtu, issirengtu, atsisestu, atsistotu, suslaptu, issimurzintu ir t.t. , ir pns...tada is vis butu liuks! zinokit as tai vartyciaus bile kaip, kad tik mane kas fotkintu lotuliukas.gif
QUOTE(Dagilis @ 2011 05 19, 17:16)
Jei pirmos krikštynos, t.y. neturi jokios realios patirties, 300 tikrai per daug. Nebent n visokių kitų švenčių prifotkinus ir tiesiog krikštynų nepasitaikė. Na arba jei klientas pats pasiūlo daugiau 

Aiskiukas 4u.gif AS neturiu jokios patirties, bet ir neimciau ne suglamzto pinigelio ar net svytincios monetutes...ir tikrai nesutikciau buti pagrindine fotografe...bej, cia pas mumis miestelyje, yra vienas lietuvaitis, save vadinantis besimokanciu ir fotkinantis vestuves....deja, musu keliai nesusikerta...sako jis keistuolis, net nr savo klientams nesako doh.gif tai negaliu jo pagauti ir pabendrauti, o man jau taip knietejo fotosesija pas ji uzsisakyti..gi neturiu nei vienos normalios nuotraukos su pilna seima....visos tik nuo stovo doh.gif bet, deja....na, gal kada ir prigriebsiu ji g.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 19, 17:23)
Geriau nepasakysi. Pinigų ėmimas šiuo atveju yra kaip kompensacija fotografui už tai, kad neatitinki jo modelio vizijos... kuo didesnė kaina, tuo labiau Tu esi nutolęs nuo fotografo mūzos 

lotuliukas.gif doh.gif

Beje, ar yra cia fotografiu is Panevezio ar Siauliu apskriciu? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Vis skaitau skaitau... labai idomu pasiziurineti jusu nuotraukas, komentuoti aisku nesiimsiu, nes nekompetentinga esu smile.gif , bet man praktiskai visos grazios, nes pati tokiu nemoku padaryt rolleyes.gif .

Vel kriksdtynu tema smile.gif - gal kas noretu pafotografuot Telsiuose rugpjucio men? Buciau pasiryzus sumoketi ne 50lt ir siaip labiau noretusi ale seimos nuotrauku, nes svente bus labai maza. Nieko siaip nesitikiu, bet jei kas turetu pasiulymu rasykit az ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muggy @ 2011 05 19, 16:51)

Oi krikštynos + šeimos nuotraukos, rugpjūtį, ir Telšiuose tikrai galėčiau ir norėčiau biggrin.gif , jei nieko nerasit - kreipkitės, ką nors sugalvosim 4u.gif Tiesa, turbūt būtų pirmos krikštynos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 19, 16:23)
Asmeniškai aš, krikštynoms fotografo iš vis nesamdyčiau, jei mane ribotų biudžetas. Nelabai man tokios foto su kunigais ir vandens pylimais, nežinau kur tokias nuotraukas dėt.. Užtektų jei svečiai kas kaip papleškintų muilinukėm.. Be to, krikštynų foto visos vienodos, nei persirengsi nei dar ką sumąstysi...Aš jau geriau tą biudžetą skirčiau vėliau, pas gerą fotografą šeimos fotosesijai, pasiruoščiau ir drabužių ir daikčiukų visokių... Na, čia IMHO  ax.gif

tai va mes taip darem, ir dabar ziauriai ziauriai gailiuosi..... neturejom lesu fotografui, buvo mazyte svente, tiksliau tik pietus po baznycios. Fotografavo MB brolis, ir beveik visos nuotraukos arba fotografuotos pries saule ir gavosi melynos, arba ziauriai tamsios (baznycioje) o ka jau kalbeti apie svarbiausius momentus verysad.gif ....tai va, ir negaliu nieko padaryti, tik sakau, gailiuosi ziauriai kad dar tuo metu nebuvo minties cia ateiti, tik po to, nusivylusi nuotaukomis suradau sia temuke.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 05 19, 15:37)
QUOTE(Muggy @ 2011 05 19, 16:51)

Oi krikštynos + šeimos nuotraukos, rugpjūtį, ir Telšiuose tikrai galėčiau ir norėčiau biggrin.gif , jei nieko nerasit - kreipkitės, ką nors sugalvosim 4u.gif Tiesa, turbūt būtų pirmos krikštynos lotuliukas.gif

Visada buna pirmas kartas mirksiukas.gif . Brukstelesiu az, kai vaikas nuo ranku nulips smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muggy @ 2011 05 19, 18:00)
Visada buna pirmas kartas  mirksiukas.gif . Brukstelesiu az, kai vaikas nuo ranku nulips  smile.gif

okay drinks_cheers.gif o kadangi aš birželį liepa turėsiu daug sau mielų fotosesijų, galėsiu šį bei tą ir parodyti smile.gif)
Atsakyti
Kalbant apie krikstynas, tai as krikstijau savo abu vaikus ax.gif fotkino S.Batura. pagarba jai wub.gif foto dare namuose, kol vaikus rengiau, paskui siek tiek baznycioj, ir po baznycios gamtoj mirksiukas.gif ir nuotraukose praktiskai jokiu pasaliniu, tik musu seima ir krikstateviai, pora foto kur seneliai matosi. ir tik viena bendra su visais sveciais. taip kad man ta fotosesija ir krikstynu, ir musu seimos gavosi, tik kad rubai tie patys, sventiniai biggrin.gif
Atsakyti