Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

gal yra norinčių modelio kaune, labai noriu savo foto, nes turiu tik kelis auto smile.gif))Galiu rasti laiko darbo metu kasdien, del vakaro ar savaitgalio derinti.
Ot skelbima nekuklu pavariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 18, 19:33)
Fainai tavo darbus matyti. Pagaliau grįžti  smile.gif
Pirma šios dienos nuotaikai man visai įdomi. Patraukia dėmesį.
Trečios labai fainas kirpimas. Gaila tik, kad fokusas ne į artimesnę akį. Bet labai fainai čia atrodai.
Dvi paskutines dar pakarpyčiau  smile.gif

blush2.gif
as nemoku, bet kazhkaip flickr galima lyg ir rodyt kaip croppint? gal galetum parodyt? nes jos jau apkarpytos, o man tai sunkus reikalas, as linkus 99% palikti originalu dydi, nes kai apkarpau - sugadinu. o cia ir man kazko nesiziuri, norisi kirpti, bet nenusimanau kaip.
aciu uz gera zodi smile.gif
Atsakyti
Nepyk vienintele prasau ant manes rolleyes.gif zinau kad snekejom,bet labai uzgriuvo mokslai ir dar sveikata apleido tai kol nepabaigsiu tai...Nepyk kad anksciau neparasiau unsure.gif Bet va baigus mokslus jau visokiu planu prisikurus turiu,oi kaip laukiu ax.gif
Ir dar labai auciu uz pasveikinimus ir isvis jus visos nerealios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 19 gegužės 2011 - 14:34
Lab dien

Atslieku nuo jūsų šviesmečiais, bet pagaliau bent jau perskaičiau viską. Kai ką flickre spėju pakomentuoti ax.gif va ir dabar ten "mirkstu" biggrin.gif

Yvette, sveika sugrįžus 4u.gif kaip pailsėjai? bigsmile.gif

Vanilla, pritariu šimtu procentų Vi.Kri komentarui, tarsi mano mintis būtų išdėsčiusi. Šiaip į priekį judėjimas matosi labai, bet foto vis kažko trūksta arba per daug...vis nepabaigta, nesužiūrėta iki galo. Kas džiugu, kad net būdama bandymų kelyje jau po truputį formuoji savo stilių ir tavo foto aš nesumaišyčiau su niekieno kito, manau, kad čia - didžiausias pasiekimas 4u.gif . Visų kitų dalykų tikrai išmokstama. Bene labiausiai man tavo sesijose kliūva ryškus fonas, suprantu, kad technikos galimybės gal ne visai leidžia pasiekti pilnai išplauto, bet nori matyt bandymus bent jau...nėra ta tavo aparatūra bloga mirksiukas.gif paskutinė sesija, nepaisant visų trūkumu mane veža...modelis - fantastiškas, pozos... drinks_cheers.gif buvo įdomu žiūrėti, nagrinėtis ax.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 05 19, 08:10)
Ir mums nereikia su PS tvarkyt, mes patys mokam, mums reikia tik zmogaus su geru fotiku, nes patys fotiko nepalaikysim ta diena"

Išties pritariu, kad kaina ir kt klausimai yra derybinis reikalas, o neįvyksta jos - tai viso gero. Bet vat tas, kad reikia tik fotiką palaikyti, tai manau yra didžiausia nepagarba ir visiškas fotografo darbo nevertinimas doh.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 05 19, 08:53)
aha, pasijuokėm iš siūlomos kainos ir užteks  smile.gif  Nors, pilnai tikiu, kad yra fotografuojančių krikštynas už penkiasdešimt lt. Taip pat tikiu, kad yra tokių, kuriuos už tokią kainą darytos atitinkamos foto tenkina. Tad, kiekvienam savo ir tiek.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 05 19, 00:42)
Magie, labai graži esi  wub.gif

eik eik, geriau fotkes patarkuok lotuliukas.gif labai norec. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 05 19, 14:32)
eik eik, geriau fotkes patarkuok  lotuliukas.gif labai norec. blush2.gif

Na bet tu tikrai labai grazi:)
Labai.

Aciu uz komentarus mano Simai. brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 05 18, 14:26)
pandre, grazios foto. Pirmojoje kiek duru stakta virsta i kaire,antrojoje kiek pilkoka veido spalvyte, o siaip smagiai wub.gif

Aciukas, o la la la mirksiukas.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 05 19, 09:48)
Ir kad mano siuloma kaina(beje tikrai juokinga) jums netinka, ir kad norit uz 50

O kokia kaina derinai? Man tikrai idomu ir netgi aktualu, kokios krikstynu kainos yra norma? Na, visi norim pigiau( as ne ta prasme, kad uz lita, bet kad geras nuotraukas kiek pigiau nei pas kazi koki branginika? ) jei galima ir turima is ko rinktis? Juk pvz fotografai grynai turintis savo studijasir uzsiimantys kaip pagrindiniu darbu turbut noretu vienokios kainos, o va fotografe daranti puikius darbus pusiau savo malonumui ir mokymuisi maziau imtu..as nelyginu kuris geriau ar blogiau daro, tiesiog tai skonio reikalas...bet vat idomu kokios kainos butu tu pavieniu fotografu...tik uz ceremonija ir siokia tokia fotosesija po jos?

QUOTE(o la la la @ 2011 05 19, 10:30)
O del pinigu uz fotosesija... Piniginius klausimus, manyciau, reiktu is anksto aptarti, kad nei klientas nei tu nesijaustumete nuskriausti... Paprastas zmogus nesupras apie fotografines subtilybes ir laiko sanaudas, tad reikia sakyti is karto kas kiek ir uz kiek... O jei nesutaret... zmogui gali normalu pasirodyti ir sakocio gabalu nuo krikstynu stalo atsidekoti ir viskas...
O nesutariat del kainos, manau, nei tau save prievartauti reikia, dirbti uz per maza kaina, nei klientui "tiek daug moketi"... Tegu sau iesko kas padarys uz 50 Lt.

ir as taip manau..nagi ne visi yra fotografai, ne visi supranta kodel vienos nuotraukos taip graziai ziurisi ir itraukia, o kitu siaip sau..jie gi nemato tu medziu is galvu auganciu ir t.t. ir pns...tai kiekvienas ir supranta savaip tas kainas? Netgi as, palaikanti gera fotoaparata rankose neisivaizduoju kainu doh.gif zinau tik, kad ne pigu...nes pati tvarkau nuotraukas simtmeciais...bet, jei reiketu paprasyti kapitalo uz kokia fotosesija, numirciau...bet, tik todel, kad as nemoku fotografuoti doh.gif zodziu....idomu kaip kalbesiu po penkeriu metu...turbut is vis nutylusi busiu ,nes nebeimsiu fotiko i rankas doh.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 05 19, 10:37)
kam tie modeliai, kai aplink tiek grazuoliu

Vanilla, negaliu atsiziureti i sia tavo fotosesija...nu man tas suo wub.gif negaliu, kaip gaila, kad neturiu jokiu nutorauku is savo vaikystes, jaunystes, kai turejau toki suni verysad.gif ai, susigraudenau...noriu tokio ciucio vel verysad.gif beje, man kai kur cia lb graziai atsispindi tas modelio toks, sakyciau, poniutiskumas, su suns apsauga...gali jaustis mandra ir izuli, nes jausis saugi tokio suns sargyboje mirksiukas.gif Beje, ar nebaisu buvo fotkinti tokio ciuciaus? kad taves neuzpultu? biggrin.gif
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 19, 10:48)
man sikart norejosi padaryt ala mados fotosesija, nupaveiksluot grazia fataliska moteri su grazuoliu dobermanu pasonej

nesikrimsk, puikiai pavyko...aisku yra trukumu, bet zengi milzino zingsniais mirksiukas.gif
QUOTE(Ersė @ 2011 05 19, 11:09)
O tesiant ta krikstynu ikainiu tema. As taip galvoju apie 300 butu normalu jau fotkint?

man irgi baisiai idomu g.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 19, 11:15)
su kuo peržiūri raw failus kompe?

Ale rimtai merginos su kokia programa perziurinejat nuotraukas?
QUOTE(Alabama @ 2011 05 19, 11:48)

Pirma ir paskutine pacios paciausios wub.gif Pirmoji is vis, kaip koks paukstis skrendantis ...tas vejo kedenimas, tokiiii laisves pojuti sudaro, kad oj oj oj.....nuo mokslu pasitraukus ir galva pravedinti taip pats geriausias variantas.
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 19, 14:32)
Nepyk vienintele prasau ant manes rolleyes.gif zinau kad snekejom,bet labai uzgriuvo mokslai ir dar sveikata apleido tai kol nepabaigsiu tai...Nepyk kad anksciau neparasiau unsure.gif Bet va baigus mokslus jau visokiu planu prisikurus turiu,oi kaip laukiu ax.gif
Ir dar labai auciu uz pasveikinimus ir isvis jus visos nerealios wub.gif

baik tu nėr ko atsiprašinėt mirksiukas.gif
nu supratau aš neydomi kaip modelis,nieks nesusidomėjo, ir toliau auto teks daryt smile.gif))
Atsakyti
Kikirike, isduok paslapti, koki actiona sitoje nuotraukoje naudojai? ax.gif

Labai grazios ir svelnios spalvos...
Atsakyti
Asmeniškai aš, krikštynoms fotografo iš vis nesamdyčiau, jei mane ribotų biudžetas. Nelabai man tokios foto su kunigais ir vandens pylimais, nežinau kur tokias nuotraukas dėt.. Užtektų jei svečiai kas kaip papleškintų muilinukėm.. Be to, krikštynų foto visos vienodos, nei persirengsi nei dar ką sumąstysi...Aš jau geriau tą biudžetą skirčiau vėliau, pas gerą fotografą šeimos fotosesijai, pasiruoščiau ir drabužių ir daikčiukų visokių... Na, čia IMHO ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 05 19, 14:08)
Ale rimtai merginos su kokia programa perziurinejat nuotraukas?

As Lightroome ziurau

QUOTE(o la la la @ 2011 05 19, 14:17)
Kikirike, isduok paslapti, koki actiona
Labai grazios ir svelnios spalvos...

Aga, ir as norec labai suzinot ax.gif
Atsakyti
uoj merginos seniai iš kažkur atsisiunčiau...dabar išlekiu,vakare įsijungsiu PS ir parašysiu kaip ten kas vadinasi blush2.gif
Atsakyti