Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 05 13, 12:31)
QUOTE(sayonara @ 2011 05 13, 12:30)

antra wub.gif
Tsakant pavydu.

dėkui. a ko pavydu? g.gif kad nėštukė tokia graži buvo? ajo, šito galima pavydėti. kad visos tokios būtų.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 05 13, 12:46)
dėkui. a ko pavydu? g.gif kad nėštukė tokia graži buvo? ajo, šito galima pavydėti. kad visos tokios būtų.. rolleyes.gif

Daug gražių biggrin.gif Nors aš buvau karvė biggrin.gif
Kad gražių nuotraukų turi, labai gera šviesa, spalvos, jb. Viskas patinka (pirma nepatinka, bet čia labiau mano asmeninės bėdos)
Atsakyti
Koliazas lotuliukas.gif thumbup.gif ne mano, bet labai linksmas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2011 05 13, 12:51)
Koliazas lotuliukas.gif  thumbup.gif  ne mano, bet labai linksmas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jo, jau eina per forumus biggrin.gif Man irgi patiko smile.gif)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 05 13, 12:30)
nu rodau kelias savo darytas nėštukines, jei leisit smile.gif doh.gif įjunkau smile.gif

dar viena kabo kitoj temoj ir viena kūdroj, čia nespaminsiu.

jazau mano kaip gražu wub.gif apsiverksiu, vėl užsinorėjau nėščia pabūt biggrin.gif nu labai labai, nenuvalkiotai, kažkas išskirtinio wub.gif šviesa labai gražiai krenta, nu aij, nėra čia ką komentuot, nuostabu tiesiog wub.gif

beje, gotes fotosesija faina gavosi wub.gif leliuko taip pat, ypač ta foto, kur vaikas krepšyje sėdi smile.gif

kikirike sveikinu su nauju objektyvu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 05 13, 12:03)

sudomino bigsmile.gif aš dar pagalvosiu ta tema kažką, duosiu žinią smile.gif

Būtų smagu, nors ir baisu jei nepateisinsiu(im) vilčių, bet et jei sugalvosi duok žinių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 05 13, 12:50)
Daug gražių biggrin.gif Nors aš buvau karvė biggrin.gif
Kad gražių nuotraukų turi, labai gera šviesa, spalvos, jb. Viskas patinka (pirma nepatinka, bet čia labiau mano asmeninės bėdos)

aš irgi buvau uch kokia biggrin.gif piendavė smile.gif

dėkui..smile.gif

su ta šviesa tai žinok taip buvo - mažas chruščiovkės butelis, nedideli langai, mažai vietos, apsiniaukusi diena. bet taip visai gerai, kai namie. tai dar daugelyje foto esu užtraukusi sunkias ir tankias užuolaidas, kad būtų kuo siauresnis šviesos šaltinis.. doh.gif

pvz., ta foto kūdroje daryta gerokai pridengus langą, tuomet apskritai šviesa atsiranda, nes atidengus nelabai kas.
Atsakyti
Aš irgi sveikinu Kikirikę su objektyvu, čia kaip sakant rimta proga biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 05 13, 12:54)
pvz., ta foto kūdroje

Nu tai paroš, aš kaip tinginė, tingiu ieškot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 13 gegužės 2011 - 12:56
QUOTE(rG @ 2011 05 13, 12:55)
Nu tai paroš, aš kaip tinginė, tingiu ieškot  blush2.gif

http://fotokudra.lt/...3&nav=aut&page= šyčia, tingine smile.gif

Svajone, dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 13 gegužės 2011 - 12:57
QUOTE(sayonara @ 2011 05 13, 12:54)

pvz., ta foto kūdroje daryta gerokai pridengus langą, tuomet apskritai šviesa atsiranda, nes atidengus nelabai kas.

galima gal nuorodą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 13, 12:59)
galima gal nuorodą?  ax.gif

aukščiau jau įdėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 05 13, 12:56)
http://fotokudra.lt/...3&nav=aut&page= šyčia, tingine smile.gif

Svajone, dėkui  4u.gif

nerealiai wub.gif gėris...

o dėl neštumo aš labai graži jaučiausi pirmus 7 mėn wub.gif po to labai tinti pradėjau, ir atrodžiau nebekaip doh.gif šiaip vienas pažystamas irgi padarė fotosesiją, iš kurių kelios patiko smile.gif o daugiau mano tai bilekokios fotkės, pati su stovu fotkinausi, arba vyras nufotkindavo doh.gif
va viena, jei kam įdomu biggrin.gif http://www.efoto.lt/node/485899 gal kiek per daug "nušlifavo" mane, bet kaip sako, dovanotam arkliui į dantis nežiūrima biggrin.gif miela prisimint wub.gif

aij va, daugiau radau http://www.facebook....100001440514226
bet ta kur ant šieno guliu, tai aš ten visiškai į save nepanaši unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 13 gegužės 2011 - 13:17