aš ne y tema, bet gal galit padėt, kaip flickr ieškoti nuotrauku kur kelios moterys(tikslaiu trys) ryt norėčiau pabandyt ka nors grupinio paderint, tai norėčiau dar minčių pasisemti ))
Norėjau paklausti patarimo. Gal kad teko fotografuoti merginą su labai ruda oda? Ko reikėtų vengti, kaip sušvelninti tą rudumą?
Reiktų vengti šviesių spalvų ir ryškaus apšvietimo? Ar kaip tik ne?
Būtų smagu sulaukti patarimų.
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 19, 13:12)
aš ne y tema, bet gal galit padėt, kaip flickr ieškoti nuotrauku kur kelios moterys(tikslaiu trys) ryt norėčiau pabandyt ka nors grupinio paderint, tai norėčiau dar minčių pasisemti ))
į Jock Sturges foto pasižvalgyk, gal kokių minčių kils. Tiesa, jis niu fotografuoja, bet nebūtina juk išrengti. Kai kurie sustatymai puikiausiai su drabužiais žiūrisi.
tokią radau.
jei sutiktų išsirengti, vat taip būtų liuks
jei tai geros draugės ar didesnė šeima, matyt temines fotosesijas reiktų organizuoti.
QUOTE(airv @ 2011 05 19, 12:23)
Norėjau paklausti patarimo. Gal kad teko fotografuoti merginą su labai ruda oda? Ko reikėtų vengti, kaip sušvelninti tą rudumą?
Man teko.Deja, as nezinau, ka daryti tokiu atveju.As tesiog sviesinau ir dejau actiona, tada tas rudumas kiek susvelnejo.O kaip reiktu, nzn:(
QUOTE(frederica @ 2011 05 19, 08:59)
Kai aš džiaugiausi nesveikinot, ar dėl to, kad aš, ar, kad foto negera?
Nepiktai aš, tik įdomu, nes labai džiaugiuosi ta nuotrauka, jūsų nuomonė man svarbi, o jūs nieko...
Nepiktai aš, tik įdomu, nes labai džiaugiuosi ta nuotrauka, jūsų nuomonė man svarbi, o jūs nieko...
Labai atsiprašau- mintyse šimtą kartų pasveikinau, realiai kelis kartus vis grįžau prie tavo nuotraukėlės dar ir dar kartą pažiūrėti, bet neparašiau... tad sveikinu kuo nuoširdžiausiai
Vanilla, man patinka visa sesija
QUOTE(Alabama @ 2011 05 19, 12:27)
Man teko.Deja, as nezinau, ka daryti tokiu atveju.As tesiog sviesinau ir dejau actiona, tada tas rudumas kiek susvelnejo.O kaip reiktu, nzn:(
Norėčiau kuo mažiau actionų naudoti. Ir gražaus Jb norisi
QUOTE(paprasta @ 2011 05 19, 13:28)
Labai atsiprašau- mintyse šimtą kartų pasveikinau, realiai kelis kartus vis grįžau prie tavo nuotraukėlės dar ir dar kartą pažiūrėti, bet neparašiau... tad sveikinu kuo nuoširdžiausiai
Jetus neatsiprašinėk, čia aš atsiprašau, kad dėmesio užsiprašiau
paskydau šiom dienom, matyt skydliaukės hormonai bušavoja, einu vaistų paieškosiu.
QUOTE(Alabama @ 2011 05 19, 11:48)
Niu man visos labai grazios, bet pirma ir paskutine tikrai wow!
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 19, 11:52)
Aš čia vis kritikuoju kritikuoju kitas tai man net baisu bus dėti pačiai savo foto, nes liežuviu pamalti lengviau )) Vis dar mokinuosi į savo nuotraukas žiūrėti kaip į kitų ir pati pamatyti visus trūkumus, kol Jūs dar jų nepasakėt
Cia apie mane parasei... Labai taikliai
Vanillla , uij kooookios fainos foto. Jau auskarai kokie
Aaa modeliukas pazystamas jau... Sita drugeli ant peties mes jau matem ankstesnese tavo fotosesijose
Koja kisa tik vidurdienio saule - seseliai nelabai.
Ir su JB vertimu tau reikia paeksperimentuoti.
Zinai, Vanillla, tu saunuole, kad tiek daug bandai, eksperimentuoji, tavo darbeliai tikrai auga Labai smagu del to. Tavo nuotraukos kazkuo i mados fotografijas panasios: Visuomet rubai suziureti, makiazas, pozos ir israiskos modeliuku irgi kaip ten
Sutikciau, kad tau dar su emocijomis reiktu paeksperimentuoti.
Alabama , kaip man grazu tie nerealus ziedu vainikai ant galvu! Super Del paakiu ir odos sutikciau su mergaiciu pastabomis... Kontrastas kitur super, o ant odos jis tik dar stipriau paryskino seselius...
Su istiestom rankom... man vis vien tos nukirstos rankos truksta..., o kitos - grazu..., su vainiku - man topines. Varvinu seile ir as taip noriu fotkinti...Grazus modeliukas
Laura , ziedeliai grazus, gal ir gera centro kompozicija kvadrate, bet man sakute virsuje atsikisusi kliuna...
Džiaugiuosi jūsų visų kūdros pasiekimais!
Alabama, man ta pati pati pirmoji labai labai patiko (su vainiku) ir iš antrosios žinutės paskutinė (jb). Dėl nukapotos rankos, man jos kažkiek trūksta, bet pateisinu, jei nukirtus vaizdas tapo geresnis
Vanillla, tobulėji tik man nepatinka tavo nuotraukų vertimas į jb. Ir išties, jaučiasi tavo nuotraukose mados fotografijos braižas
o aš tik pasivaidenu čia ir tyliai dingstu laukiu fotosesijos, iki šiol nesklandumų šiokių tokių buvo
Alabama, man ta pati pati pirmoji labai labai patiko (su vainiku) ir iš antrosios žinutės paskutinė (jb). Dėl nukapotos rankos, man jos kažkiek trūksta, bet pateisinu, jei nukirtus vaizdas tapo geresnis
Vanillla, tobulėji tik man nepatinka tavo nuotraukų vertimas į jb. Ir išties, jaučiasi tavo nuotraukose mados fotografijos braižas
o aš tik pasivaidenu čia ir tyliai dingstu laukiu fotosesijos, iki šiol nesklandumų šiokių tokių buvo
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 19, 09:13)
o as vis po truputi tvarkau fotosesijos nuotraukas
Vanilla, judi septynmyliais žingsniais į priekį ir esi drąsi, tas faina. Plius, regis, suradai modelį, kuris "kaifuoja" nuo pozavimo, tas irgi džiugina Aš laukiu, kada pas Tave ateis "grynumo" etapas, nes dažnose nuotraukose visko per daug - arba aksesuarų, arba fono ir pan.; tačiau labai įdomu sekti tavo metamorfozes. Sėkmės ir toliau!
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 05 19, 10:51)
Kritikai
Tiesiog gražu.
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2011 05 19, 13:23)
Kiek atsimenu, kad "rudmėses" reikia fotografuoti kaip spalvinius objektus, t.y. rekomenduojama tiesioginė šviesa