Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Daaaar.
Cia ranka nukirsta specialiai.Ji man atrode nigirai.
user posted image

Per sviesu?
user posted image

???
user posted image

user posted image

Daugiau yra flikre. cool.gif

Atsakyti
Alabama, matai, ypac toj kur guli uzsimerkus, labai aiskiai matos kad imanoma su sviesa padaryt kad nesimatytu jokiu paakiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 05 19, 10:51)
Alabama, matai, ypac toj kur guli uzsimerkus, labai aiskiai matos kad imanoma su sviesa padaryt kad nesimatytu jokiu paakiu  biggrin.gif

Vat tam ir pirksiu reflektoriu.Aciuuu:***
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 19, 10:48)
Daaaar.

Daugiau yra flikre. cool.gif

pirma ir paskutinė tai WOW swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 19, 11:54)
Vat tam ir pirksiu reflektoriu.Aciuuu:***

man tavo foto visos wow- su šarmu bigsmile.gif va kai pradedi lygintis į tokius žmones ,norisi savo foto mesti į šiukšliadėžę lotuliukas.gif ištikro,tai skatina tobulėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 19, 10:54)

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 19, 11:02)

blush2.gif

O kritikos dar...e?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 19, 11:48)
Daaaar.
Cia ranka nukirsta specialiai.Ji man atrode nigirai.
)

na sitoji tai fantastiska rolleyes.gif Jb labai svarus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 19, 11:10)
blush2.gif
O kritikos dar...e?

nematau ką čia kritikuot smile.gif išskyrus, kad trečiojoj liemenėlės petneša nervina biggrin.gif daugiau man asmeniškai čia viskas liuks thumbup.gif
Atsakyti
Yvette, nu gi pasakyk pagaliau biggrin.gif

Zirze, aciu uz pastaba. Cia gal labai ir nuo pozos priklauso, bet tu teisi, as kaip fotografe tai turejau pastebet, parinkt tinkama rakursa ir pan.

Svajone, dekui wink.gif 4u.gif noriu siek tiek apsigint biggrin.gif tikrai bandziau ivairiais kampais fotografuot, bet kadangi sias foto issirinkau tai turbut labiausiai vykusios, kitas dalykas viskas priklause ne tik nuo manes ar modelio, bet reikejo labai zaibiskai reaguot ir i antraji modeli, suni smile.gif bet i pastabas tikrai atkreipsiu demesi wink.gif

Ech kaip faina, kad daug kas nepatingejo, pakomentavo ir dar graziu zodziu nepagailejo wub.gif ACIU wink.gif snd diena prasidejo puikiai thumbup.gif

Alabama, pirmoj tikrai man ta nukirsta ranka lb kliuna sad.gif ypac, kad baigiasi patamsejimu. O siaip nuotaika, emocija - super. paskutine taip pat labai zavi, tas zvilgsniukas toks bigsmile.gif bet man kliuna vertimas i jb, kazkoks veidukas lyg murzinas. o antroj veidas man atrodo persviestas. Va smile.gif pakritikavau : blush2.gif 0 ax.gif tikiuosi kompetentingai ir ne i pievas tongue.gif
Atsakyti
Vanillai
Formatas būtent šiai foto nepasiteisina. Fontanas fone be ryšio. Nu manau galima gerų foto padaryti prie to pat fontano, bet čia neišnaudota.
Mažai ką teišmanau, bet man asm. pešasi pavadėlis su basučių suvarstymais. Suprantu, kad šunys dažnai būna pravėre snukučius, bet kodėl mergina pravėrusi burną neaišku. Jei taip spec. daryta, tai sakau negražu. Jei ji kalbėjo, kai tu fotografavai, vėlgi sakau negražu.
Tie kailinukai ar kas bebūtų, jb nesižiūri, spalvotai gal geriau atrodytų, nors norint galima išversti teigiamon pusėn bei ieškoti panašumų tarp šuns ir šeimininko.
Auskarai nebereikalingi čia, nes nors detalių mažai, bet tuo pačiu jetau kaip visko čia daug.
Modelis gražus, kitose foto, šioje parodytas negražiai. Vertimas į jb nepatinka.
Tiek tikriausiai. Tik mano nuomone, kažkaip ji vis prasilenkia su kitų smile.gif
Sorry, aš tikrai neišsiliejau ir nuotaika mano puiki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 19 gegužės 2011 - 11:48
Alabama, labai patiko paskutines idetos nuotraukos 4u.gif pirmoj ta ranka kliuva, gal dar tada nukirpti butu galima? Antroji per sviesi ir kazkas negerai, ranka nukirsta, bet plaukai koki bigsmile.gif , trecia grazi ax.gif pirma ir paskutine labiausiai patinka 4u.gif

Su pasiekimais Kudroje visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vanilla, jb su suniu man ne... ir jb negeras ir suspaustas kadras, plokscias, va mergina tai thumbup.gif , o spalvotos labai griuva unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 19, 11:47)

Tiek tikriausiai. Tik mano nuomone, kažkaip ji vis prasilenkia su kitų  smile.gif
Sorry, aš tikrai neišsiliejau ir nuotaika mano puiki.

Neprasilenkia.
QUOTE(Rico @ 2011 05 19, 11:48)

Aciu:**

Ai, kazkaip pradejau nebebijot kapot galunes.Nzn, ar cia i gera.Bet man patink.
Atsakyti