Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ersė @ 2011 05 19, 11:05)
Alabama, man butu liuks, jei irgi oda gal biski skaistesne butu, gal reiktu pasviesint. o modeli PRIVALOMA  biggrin.gif  nupudruoti. Negrazus labai pajuodes paakys atrodo. Cia gi mergina tarp geliu ir ji turi but grazi  smile.gif

o jei aš negraži ir nesipudruoju tai negaliu prie gėlių fotografuotis?
Mano Turtas vat visada su patamsėjusiais paakiais vaikšto. Tai negi man reiktų ir penkiametį pudruoti?
Man tai žinokit labai rūpi giliau išanalizuoti bei padiskutuoti apie Vanillos pirmą bei Alabamos keltas foto. Vat įdomu kokias klaidas matot, arba kodėl apskritai klaidų nematot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 19 gegužės 2011 - 10:11
QUOTE(Alabama @ 2011 05 19, 10:51)
Kritikai

man grazu ir ner cia ko per daug kabinetis, nes nu grazu ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 19, 09:07)
Labai aciu wink.gif ir mane jis jau pradeda erzint biggrin.gif
Zinok tikrai turiu  doh.gif kai fotografuoju atrodo viskas gerai (fotiko ekranely), isikeliu i kompa, matau, kad viskas fone isdege  doh.gif nepatinka man RAw, bet turbut kazkaip reiks persilauzt arba gal kaip tu sakai, kompa su savim imt. Isikeli foto, pasiziuri kaip kas atrodo.

su kuo peržiūri raw failus kompe? jei su windows viever , tai jis grybauja, ir būtent- rodo išdegusį vaizdą nors realiai jis neišdegęs..
Atsakyti
Kritikai
Nu gi ir as parasiau, bet nematei unsure.gif  console.gif

Spalvos čia keistos, flickre kitokios - pastarąją išgyriau.
Ačiūkas ir Tau friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 19, 10:10)
o jei aš negraži ir nesipudruoju tai negaliu prie gėlių fotografuotis?
Mano Turtas vat visada su patamsėjusiais paakiais vaikšto. Tai negi man reiktų ir penkiametį pudruoti?
Man tai žinokit labai rūpi giliau išanalizuoti bei padiskutuoti apie Vanillos pirmą bei Alabamos keltas foto. Vat įdomu kokias klaidas matot, arba kodėl apskritai klaidų nematot.

Kodel negali? Aisku, kad gali. Bet jei sakykim einu fotkintis pas kazka ir moku pinigus, noriu nuotraukoj atrodyti grazi sau:) Ir butent pirma zvilgsni uzmetus i ta nuotrauka, man uzkliuvo tas paakys, ir pati nenoreciau kad jis toks matytusi. o juk galima padaryt kad jo, kokiu nors ne laiku atsiradusiu spuogeliu ir pan nesimatytu tokio tikrai labai paprastai. Ir nebutina issimaliavoti vakarini makiaza, kad atrodyti graziai.

Mano bernuzelis, deja, irgi su tokiom akim. Nebuvo jos tokios ikis sios tragiskos sirgimo ziemos. Ir ka, bandau, ieskau, smarkios sviesos is virsaus bandau vengti. Ir pavyksta. Beje, kursuose man net metu mergaite siule pudruoti nes nuo vesesnio oro nosis raudona palikus buvo. Ir jei tai butu ne i seimos albuma nuotrauka, tikriausiai su pudruotu sepeteliu buciau nosyte ir perbraukus. Ir pagalvous nieko cia tokio nuostabaus. Jei fotosesijai issivezi puse namu, perki ir derini apranga, visas smulkmenas, gal net pini vainika ir dedi ant galvos, tai kam palikt raudona nosi, ar pajuodusius paakius.

Atsakyti

Grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 19, 09:56)

Nuu biggrin.gif
QUOTE(Laura @ 2011 05 19, 10:01)
Mano ziedai

Jau pas mus baigia nuzydet:(

QUOTE(Ersė @ 2011 05 19, 10:09)

Matai, del pudros..Mergaite 12 metu, pirmune, aisku, kad pajuode paakiai.As ja ne uz pinigus, savo malonumui fotografuoju, ir nenoriu jos nuglamurinti labai.Man naturalumas patinka.

Aciu merginos:*
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 18, 23:11)

sveikinu 4u.gif
ir kita mergaite sveikinu 4u.gif

norejau rasyt, bet jau Erse parase, kad cia norisi skaistaus veiduko smile.gif

Vanilla, drasi fotosesija, su tuo triko smile.gif bet siai merginai su ta apranga dingsta klubai, ko si apranga reikalauja smile.gif turiu omeny ta aptempta triko smile.gif
Kikirike, sauniai padirbejai, daug ir skirtingu kadru rolleyes.gif
saunuoles jus mergaites 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 19 gegužės 2011 - 10:44
Vanila yra puikių kadrų, ir modelis superinis thumbup.gif nepaleisk dar jo, treniruokis toliau smile.gif nes yra nuotraukų, kur modelis išlaužęs superinę pozą, bet tavo išpildymas kliūna- ar rakursas ne tas g.gif pasistenk paieškoti skirtingų kampų, nes pvz iš šios fotosesijos, tai visos nuotraukos fotografuotos iš vieno taško.. norėtųsi įvairesnių kampų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 19, 11:36)

Kikirike, sauniai paridbejai, daug ir skirtingu kadru rolleyes.gif
saunuoles jus mergaites 4u.gif

ačiū blush2.gif stengiausi kad būtų kuo įvairesnių kadrų blush2.gif
Atsakyti
Alabama, niekada nebuciau pasakius kad jai 12... blink.gif bet tada vistiek bent su PS vistiek patvarkyciau biski lotuliukas.gif gal cia mano beda, mane labai nervina odos blogumai kuriu galima padaryt kad nebutu, su reflektorium, atverta diafragma ar pudra lotuliukas.gif Naturalumas tai nera pajuode paakiai ar spoguota kakta.

Jei ta pirmune butum fotkinus kur nors bibliotekoj panirusia prie knygu tai pajuode paakiai labai tiktu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ersė: 19 gegužės 2011 - 10:45
Alabama puikus portretas, tik oda man nepatko smile.gif
Atsakyti