QUOTE(Yvette @ 2011 05 19, 10:10)
o jei aš negraži ir nesipudruoju tai negaliu prie gėlių fotografuotis?
Mano Turtas vat visada su patamsėjusiais paakiais vaikšto. Tai negi man reiktų ir penkiametį pudruoti?
Man tai žinokit labai rūpi giliau išanalizuoti bei padiskutuoti apie Vanillos pirmą bei Alabamos keltas foto. Vat įdomu kokias klaidas matot, arba kodėl apskritai klaidų nematot.
Kodel negali? Aisku, kad gali. Bet jei sakykim einu fotkintis pas kazka ir moku pinigus, noriu nuotraukoj atrodyti grazi sau:) Ir butent pirma zvilgsni uzmetus i ta nuotrauka, man uzkliuvo tas paakys, ir pati nenoreciau kad jis toks matytusi. o juk galima padaryt kad jo, kokiu nors ne laiku atsiradusiu spuogeliu ir pan nesimatytu tokio tikrai labai paprastai. Ir nebutina issimaliavoti vakarini makiaza, kad atrodyti graziai.
Mano bernuzelis, deja, irgi su tokiom akim. Nebuvo jos tokios ikis sios tragiskos sirgimo ziemos. Ir ka, bandau, ieskau, smarkios sviesos is virsaus bandau vengti. Ir pavyksta. Beje, kursuose man net metu mergaite siule pudruoti nes nuo vesesnio oro nosis raudona palikus buvo. Ir jei tai butu ne i seimos albuma nuotrauka, tikriausiai su pudruotu sepeteliu buciau nosyte ir perbraukus. Ir pagalvous nieko cia tokio nuostabaus. Jei fotosesijai issivezi puse namu, perki ir derini apranga, visas smulkmenas, gal net pini vainika ir dedi ant galvos, tai kam palikt raudona nosi, ar pajuodusius paakius.