Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(airv @ 2011 05 19, 10:43)
Frederica, neignoruoju smile.gif Stebiu, seku. Kai užaugsiu, papasakosiu ką matau smile.gif

Nu va gražiausiai augam gi visos vienoj smėlio dežėj, visos tas pačias pilis statom.

Laukine, ačiū Tau.

Šiandien aš labai suskydus, nekreipkit dėmesio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 18, 22:14)
O saunuole kokia:)

Klausykit, uz krikstynas 100 sutvarkytu nuotrauku nori moketi 50 litu, ar tai normalu? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

nenormalu smile.gif tipo 50 ct už nuotrauką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 05 19, 09:43)
Vanilla, labai gražus modelis. Tik aš gal kiek senamadiška ir man norėtųsi jausmo, ne tik pozų.
Juk tai vienas iš pasirinkimų mirksiukas.gif
O dėl jausmų anoks čia senamadiškumas, sakyčiau priešingai biggrin.gif Aš taip pat už
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 05 19, 09:42)
Vanila, naudok reflektoriu  biggrin.gif  Dar reiktu kitu paros metu fotkint, labai jau seseliai ni ni ni. Dar JB apskritai nelabai patinka pas tave, man beveik visada per pilkas, gal reiktu kitaip versti? Taip antrojoj nepatinka kad suo neryskumo zonoj.

Aciu uz pastabas wink.gif reflektoriu kaikur bandem naudot, bet buvo labai kaitri saule, nors tikejomes apsiniaukusios dienos biggrin.gif del jb sutinku, dar reik mokytis doh.gif o del suns, tai specialiai taip dariau, na tokia ideja buvo, bet kai perkeliau nuotraukas i kompa irgi pasigailejau, kad nepadariau foto su siauresne diafragma

QUOTE(airv @ 2011 05 19, 09:43)
Vanilla, labai gražus modelis. Tik aš gal kiek senamadiška ir man norėtųsi jausmo, ne tik pozų.

idomi nuomone, aciu wink.gif na nelabai isivaizduoju kokius jausmus tokioj teminej sesijoj galima isspaust smile.gif nors gal cia tik as neisivaizduoju, o kitas sugebetu perteikt g.gif man sikart norejosi padaryt ala mados fotosesija, nupaveiksluot grazia fataliska moteri su grazuoliu dobermanu pasonej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 19, 09:37)

Antra patinka:)

Atsiprasau, nenorejau sukelt jokio sarsalo.Viskas vyko per AZ, nei as niku viesinau, nei ka.Bet jei kam uzkliuvau, atsiprasau.

Susitaikom.?
Kritikai
user posted image
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2011 05 19, 09:46)
Nu va gražiausiai augam gi visos vienoj smėlio dežėj, visos tas pačias pilis statom.

Laukine, ačiū Tau.

Šiandien aš labai suskydus, nekreipkit dėmesio unsure.gif

Nu gi ir as parasiau, bet nematei unsure.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 05 19, 09:30)

vienintele, su nekalbadieniu smile.gif Po tokiu sedevru, kaip tavo avataras, kaupiesi kietam smile.gif wink.gif

kaip smagiai man persiskaitė tavo komentaras smile.gif, sugryšk greičiau

Aš čia vis kritikuoju kritikuoju kitas tai man net baisu bus dėti pačiai savo foto, nes liežuviu pamalti lengviau smile.gif)) Vis dar mokinuosi į savo nuotraukas žiūrėti kaip į kitų ir pati pamatyti visus trūkumus, kol Jūs dar jų nepasakėt smile.gif

beje ryt turiu susiplanavus mini ekperimenta bet nežinau ar gausis kaip norisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 19, 09:48)
na nelabai isivaizduoju kokius jausmus tokioj teminej sesijoj galima isspaust smile.gif

Galiu padėti, tiesa, neskirstysiu kur emocijos kur jausmai, tą pati tikriausiai geriau žinai:
meilę, džiausmą, pyktį, skausmą, pagiežą, pavydą, vienatvę, melancholiją, draugystę........... (kaip supratai - viską biggrin.gif ). Tokia moteris gali būti kalė, gali būti vieniša, gali būti išprotėjusi, gali būti įsimylėjusi, gali būti savimyla, gali būti isterikė ir t. t.
Žodžiu, gerai, einu, geros dienos biggrin.gif

Alabama, man nepatinka spalvos (gal šviesiau norėtųsi, nors aš ir sodrių spalvų gerbėja...). Nesakau, kad tai blogai, kalbu kaip man atrodo. Visa kita - labai labai gerai. Užsimaniau jb blush2.gif

Pridedu. Flicrėj man viskas labai gerai. Nežinau kodėl susirodė ar dėl dydžių ar dar dėl ko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 19 gegužės 2011 - 10:02
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 19, 09:44)
Vanillla aš tau pavydžiu  blush2.gif  eina sau  cool.gif  man ši tavo fotosesija pati pati nerealiausia  cool.gif  ir modelis ir idėjos ir apranga  bigsmile.gif  yra ten keli niuansai, bet prieš visą daugumą nublanksta  ax.gif

Valiooooo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Aciu labai wink.gif

Alabama, dekui wink.gif
Tavo foto lb patiko. Tokia grazi miela mergina, spalvos labai patiko wink.gif ir vainiko tokio noriu biggrin.gif jei lb kabinetis, tai gal nesinori tos rankos, ta prasme siek tiek perdaug mano akiai mergina persikreipus atrodo, bet cia gal tik man uzkliuvo
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 19, 08:10)
Man jei zmogus sako, kad sunku su pinigais, as neimu tikrai.O cia buvo taip-paklause apie kaina, pasakiau.Reakcija-"Oi, neee, mes va radom, kas uz 50 padaro, tik jie ta diena uzimti.Ir mums nereikia su PS tvarkyt, mes patys mokam, mums reikia tik zmogaus su geru fotiku, nes patys fotiko nepalaikysim ta diena"

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oij, nu negaliu lotuliukas.gif čia gyvas anekdotas, eina sau, nu negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet juokas pro ašaras čia, įsivaizduoju kaip pikta, kai šitaip nusišneka, ir jiem nedaein, kad jie nusišneka biggrin.gif
Atsakyti
Mano ziedai
user posted image
Atsakyti
Alabama - man patinka , ir sodrumas spalvu patinka smile.gif
Atsakyti
Alabama, man butu liuks, jei irgi oda gal biski skaistesne butu, gal reiktu pasviesint. o modeli PRIVALOMA biggrin.gif nupudruoti. Negrazus labai pajuodes paakys atrodo. Cia gi mergina tarp geliu ir ji turi but grazi smile.gif
o gal irgi butu uzteke susviesti su reflektorium kad ta pajuodusi paaki paslept? smile.gif
Papildyta:
O tesiant ta krikstynu ikainiu tema. As taip galvoju apie 300 butu normalu jau fotkint? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ersė: 19 gegužės 2011 - 10:06