Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(frederica @ 2011 05 19, 09:05)
Klausiau paprastos ir airv biggrin.gif

Tai anos čia išvis retai kalba tongue.gif Nuraminau dar labiau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2011 05 19, 08:53)
Vanilla, foto superine wub.gif tik man truputi fontanas blasko, tai as ji mazinciau biggrin.gif

Labai aciu wink.gif ir mane jis jau pradeda erzint biggrin.gif
QUOTE(rG @ 2011 05 19, 08:53)
Turi problemų su fonu biggrin.gif Bet šiaip paantrinsiu - įspūdingaaa  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Zinok tikrai turiu doh.gif kai fotografuoju atrodo viskas gerai (fotiko ekranely), isikeliu i kompa, matau, kad viskas fone isdege doh.gif nepatinka man RAw, bet turbut kazkaip reiks persilauzt arba gal kaip tu sakai, kompa su savim imt. Isikeli foto, pasiziuri kaip kas atrodo.

QUOTE(Yvette @ 2011 05 19, 08:55)
liuks mergina, liuks šuo, bet tikiu turėsi geresnių foto iš tos sesijos parodyti. Šita foto tikrai nepatinka

Prasau parasyk kuo nepatinka, labai lauksiu. Turbut del padegusio fontano fone? kas dar?

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 19, 08:55)
o kodėl taip buna su tuo fokusu?  g.gif ačiū D man dar niekad taip nebuvo  doh.gif o tai tikrai susiparinčiau ir eičiau namo  unsure.gif

Nzn kodel taip buvo. Bandysiu dar fotografuot, tikiuosi viskas bus gerai. O jei ne, reiks nest i taisykla, nes nu su nustatymais lyg ir viskas gerai buvo g.gif nzn

QUOTE(rG @ 2011 05 19, 08:59)
Pavydžiu aš Tavo tokio sistemingo ir konstruktyvaus požiūrio į viską gyvenime  verysad.gif  Pasakei ir nukirtai - viskas labai aiškiai, kam čia dar diskutuot ir nervus gadintis smile.gif

as pvz norejau fotosesijos pas viena fotografa, nu ziauriai norejau, svajone mano buvo biggrin.gif parase, kad asmenine fotosesija pas ji 600lt smile.gif nu ir ka, padekojau uz info ir atsisveikinau. Juk nepuoliau draskytis, koks jis nenormalus, is vargses studentes 6 simtus pinigu ima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 05 19, 08:59)
Kai aš džiaugiausi nesveikinot, ar dėl to, kad aš, ar, kad foto negera?

Nu kam Tu klausi, jei pati žinai atsakymą? Aiku, todėl, kad Tu.
Asmeniškai aš, sėdžiu ir nuo tos foto mėlynuoju iš pasiutimo, kad man taip niekaip nesigauna doh.gif {Pirštus sutraukęs nervinis tikas, todėl negaliu pagirt.. Kūdroj aš nesilankau, todėl nemačiau, bet kai pamačiau flikre, tai beveik kasdien vis ją pažiūriu, nu kad lietuvaitiškai susigadint nuotaiką ir tada jau ją lieti ant visų kas pasipainios po kojomis biggrin.gif Dažniausiai kenčia vyras, bet.. pala apie ką aš? Aj, nu lauk AŽ karočia.
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 19, 10:07)

Nzn kodel taip buvo. Bandysiu dar fotografuot, tikiuosi viskas bus gerai. O jei ne, reiks nest i taisykla, nes nu su nustatymais lyg ir viskas gerai buvo  g.gif  nzn

nu va unsure.gif tikiuosi nieko rimto g.gif 4u.gif
labai gerai aprašiai,apie fotosesijos kainą thumbup.gif
bet čia ištikro visose srityse - pardavinėjau vieną daiktą, paklausė kainos ,atrašiau, ir kad pradėjo man varyti ,visą dieną sugadino , tipo kaip aš taip galiu,aš ale vos ne apiplėšinėtoja, kad už tiek parduodu kad va ten ir ten ir taip pigiau - tai sakau kas trukdo,eikit ir pirkit pigiau doh.gif ir neatsikabino,vis rašė rašė man lotuliukas.gif nu aš taip taktiškai - na nemoku aš žmonių pasiųsti ,tai nemažai ji man ten rašė doh.gif bet diena buvo sugadinta unsure.gif
Atsakyti
Labs ryts smile.gif 4u.gif

Alabama, chi, chi. Labas smile.gif uzsivadinus kitaip ir nerandu tongue.gif

O del pinigu uz fotosesija... Piniginius klausimus, manyciau, reiktu is anksto aptarti, kad nei klientas nei tu nesijaustumete nuskriausti... Paprastas zmogus nesupras apie fotografines subtilybes ir laiko sanaudas, tad reikia sakyti is karto kas kiek ir uz kiek... O jei nesutaret... zmogui gali normalu pasirodyti ir sakocio gabalu nuo krikstynu stalo atsidekoti ir viskas...
O nesutariat del kainos, manau, nei tau save prievartauti reikia, dirbti uz per maza kaina, nei klientui "tiek daug moketi"... Tegu sau iesko kas padarys uz 50 Lt.

Maggie, graziai grandineles vinguriuoja ant dzinsiuku, mergaites portretas patiko... kiek keistokai atrodo fokusas i tolimesne aki, bet cia lyg ziurisi... Paskutinioji patinka, tik kirpciau kaires, kad pazasties juodumos nesimatytu... priespaskutine - nelabai... Mergaite per daug uzsikniaubus...

Kikirike, labai grazus modeliukas ir poza ir sypsnis... kiek sviesa netinkama... Kakta kiek perkalta ir paakiuose nepageidaujami seseliai, kurie isryskina (ypac po kairiaja akim) raukslytes)...

As cia jau labai smulkmeniskai pasikabinejau tongue.gif Siaip, po kiekvienos fotosesijos kazka isisdedi galvon, uztvirtini jau ka zinai, bet fotografuodama kazkodel tai pamirsti...

Tu saunuole, kad prikalbinai modeliuka fotkinti...

Labai lauksim daugiau nuotrauku... O jau matau... einu paveizet smile.gif

vienintele, su nekalbadieniu smile.gif Po tokiu sedevru, kaip tavo avataras, kaupiesi kietam smile.gif wink.gif

Svajone mūsų, sveikinu su rimtu pirkiniu smile.gif Lauksim skenuotu nuotraukyciu smile.gif

Ievukis, kaip smagu smile.gif Saunuole!

dziustik fainas vaikis smile.gif Bet ar taip sviesa krenta ar veiduka sviesinai? Veidukas sviesus, o kaireje galvos kampas pilkas... Siaip pagal seselius speju, kad sviesa netinkama - labai is virsaus, kiek noretusi is sono, kad kiek "piesianciu seseliu" butu..
Kelio kadre nereiktu...

Vanillla, kiba kokios modeliu agenturos mergaites verbuoji smile.gif
Patinka modeliukas, poza (ypac koju), ciuckis... Kliuna perkaltos vietos fontane (gal cia vertimo i JB problema?), keistai pravertos modeliuko lupos ir lyg pries saule primerktos akys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 19 gegužės 2011 - 09:31
Oi ta Vanillos mergaitė apskritai yra nereali savo vidujybe, kone kiekvieno fotografo svajonė biggrin.gif Nes pozą išlaužti daug kas moka ir dar daugiau yra gražių žmonių. Bet kai žmogus yra asmenybė, va tada pats įdomumas bigsmile.gif
Atsakyti
kam tie modeliai, kai aplink tiek grazuoliu tongue.gif aciu uz pastabas wink.gif
dar kelias dedu
user posted image

user posted image

Daugiau cia smile.gif
Atsakyti
nu nereikia gi uzsakovui zinoti, kiek tu prie tu foto sedi, kiek photoshopini ar ne, kiek tu tam jegu idedi ar ne. nereik jam zinoti, kad tu galva ar fotiku tik dirbi. tu siulai produkta, jis kaina. netinka, skirstotes. ir tiek. ir nera cia to dalyko, kad 50 lt nepagarba. as kazkada uz tiek fotkinau, nes ir man tai tiko, ir uzsakovui tiko. o varyt vienas ant kito tai manau yra tikrai negrazu
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 05 19, 10:30)
Labs ryts smile.gif 4u.gif

Kikirike, labai grazus modeliukas ir poza ir sypsnis... kiek sviesa netinkama... Kakta kiek perkalta ir paakiuose nepageidaujami seseliai, kurie isryskina (ypac po kairiaja akim) raukslytes)...

As cia jau labai smulkmeniskai pasikabinejau tongue.gif Siaip, po kiekvienos fotosesijos kazka isisdedi galvon, uztvirtini jau ka zinai, bet fotografuodama kazkodel tai pamirsti...

Tu saunuole, kad prikalbinai modeliuka fotkinti...

Labai lauksim daugiau nuotrauku... O jau matau... einu paveizet smile.gif

labai ačiū - lauksiu daugiau kitų foto komentarų flickr blush2.gif
Atsakyti
Vanila, naudok reflektoriu biggrin.gif Dar reiktu kitu paros metu fotkint, labai jau seseliai ni ni ni. Dar JB apskritai nelabai patinka pas tave, man beveik visada per pilkas, gal reiktu kitaip versti? Taip antrojoj nepatinka kad suo neryskumo zonoj.

Atsakyti
Vanilla, labai gražus modelis. Tik aš gal kiek senamadiška ir man norėtųsi jausmo, ne tik pozų.

Frederica, neignoruoju smile.gif Stebiu, seku. Kai užaugsiu, papasakosiu ką matau smile.gif
Atsakyti
Vanillla aš tau pavydžiu blush2.gif eina sau cool.gif man ši tavo fotosesija pati pati nerealiausia cool.gif ir modelis ir idėjos ir apranga bigsmile.gif yra ten keli niuansai, bet prieš visą daugumą nublanksta ax.gif
Atsakyti