Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 05 19, 09:48)

Matot tai ka norit matyt, o ne tai, kas parasyta.. aciu uz sugadinta diena
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 19, 09:13)
o as vis po truputi tvarkau fotosesijos nuotraukas smile.gif

liuks mergina, liuks šuo, bet tikiu turėsi geresnių foto iš tos sesijos parodyti. Šita foto tikrai nepatinka
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 19, 09:36)
Labai aciu wink.gif per daug giri, bet kaip malonu  lotuliukas.gif  wub.gif  4u.gif
pati matau kiek daug klaidu padariau, kad daug progu neisnaudojau  doh.gif  fotosesijos vidury isvis buvo apemus panika, nes vis nusokdavo fokusas ir nesupratau, kas vyksta. tikrinau ir visus nustatymus, atrodo viskas gerai, o fokusas pvz 5 nuotraukose is eiles nusokes  doh.gif  jau galvojau apsiverskiu, surinksiu manta ir eisiu namo biggrin.gif

o kodėl taip buna su tuo fokusu? g.gif ačiū D man dar niekad taip nebuvo doh.gif o tai tikrai susiparinčiau ir eičiau namo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 19, 08:53)
Nors, pilnai tikiu, kad yra fotografuojančių krikštynas už penkiasdešimt lt.

Ja ja biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 19, 07:48)
Merginos, stabdykit mane, asssssss tuoj imsiu kandziotis biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o dieve lotuliukas.gif ,

Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 05 19, 00:42)
Sveikinu, Ievute smile.gif
Ir Kira šaunuolė! smile.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 05 19, 08:20)
Sveikinimai Kirai ir Ievukiui  4u.gif

Kai aš džiaugiausi nesveikinot, ar dėl to, kad aš, ar, kad foto negera?
Nepiktai aš, tik įdomu, nes labai džiaugiuosi ta nuotrauka, jūsų nuomonė man svarbi, o jūs nieko...
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 19, 08:54)
Isvis, as nesuprantu, ko cia pyktis ir pradet kazkokias diskusijas. Jums pasake kaina, kuri jums netinka, toj vietoj manau galima ir atsisveikint wink.gif Juk atejusi i parduotuve ir pamaciusi preke, ivertinat kaina ir jei jums tinka perkat, jei netinka, apsisukat ir iseinat

Pavydžiu aš Tavo tokio sistemingo ir konstruktyvaus požiūrio į viską gyvenime verysad.gif Pasakei ir nukirtai - viskas labai aiškiai, kam čia dar diskutuot ir nervus gadintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 05 19, 08:59)
Nepiktai aš, tik įdomu, nes labai džiaugiuosi ta nuotrauka, jūsų nuomonė man svarbi, o jūs nieko...

Ui, nesmagu kaip.As dziaugiuosi ir 5 uzdejau kudroj, tik ta diena nebuvau prisedus SMe ir pamirsau. verysad.gif
Atsakyti
Vanillla, wow wub.gif

aš tai esu konkrečiai apsirgusi ir iki fotografavimo niekaip neprieinu, nors esu skoloj pratęsimą žaidimui verysad.gif sorry, kad taip užtęsiau verysad.gif o dar po savaitės laukia didelė šventė draugų vestuvės ir krikštynos, reikia tiekd aug visko padaryti doh.gif o aš lovoj guliu verysad.gif
Atsakyti

Jei nekalbam apie pasikartojantį procesą, tam tikros reakcijos ir įvertinimai gali priklausyti ir nuo susidariusių aplinkos veiksnių - nuotaikos, oro, aplinkui esančių dalykų (šiuo atveju apie ką buvo diskutuota, kaip buvo pakomentuota kitur ir pan.), tai tikrai gali nieko nereikšti ir nesureikšmink. Apskritai tamstos nuotraukos yra toookios, kad čia pusė mergų (aš taip pat) tau baisiai pavydi, taigi čia viskas ir iš pavydo biggrin.gif
Atsakyti

Sveikinu, sveikinu ir Tave :*
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 05 19, 10:02)
Jei nekalbam apie pasikartojantį procesą, tam tikros reakcijos ir įvertinimai gali priklausyti ir nuo susidariusių aplinkos veiksnių - nuotaikos, oro, aplinkui esančių dalykų (šiuo atveju apie ką buvo diskutuota, kaip buvo pakomentuota kitur ir pan.), tai tikrai gali nieko nereikšti ir nesureikšmink. Apskritai tamstos nuotraukos yra toookios, kad čia pusė mergų (aš taip pat) tau baisiai pavydi, taigi čia viskas ir iš pavydo biggrin.gif

Gi ne Tau ir sakiau biggrin.gif
Klausiau paprastos ir airv biggrin.gif
Bet ačiū, kad nuraminai biggrin.gif
Atsakyti